.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Angry Не ИЗПИТВАМ УДОВОЛСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

Здравейте,вече 3 месеца не съм девствена на 20 години съм.От година се опитвахме с моя приятел да го направим и най-накрая стана,та проблема е там,че първите пъти почти не му позволявах да прониква по навътре в влагалището защото много ме болеше,прочетох че било нормално след това започнах да се отпускам повече и на няколко пъти пениса му стигна до края и само един от тях изпитах удоволствие,но ме заболя и казах да спре .И се депресирах,помислих че никога няма да мога да извърша истинският полов акт заради болката.Но последните пъти когато пробване се възбуждам и си влиза без проблем и се излиза също,движенията са нормални,НО аз не изпитвам нищо опитвам се подсъзнателно да се възбудя още повече,но нищо не се получава,а на мен всичко ми изглежда нормално.И аз съм възбудена и той НОРМАЛНО ли е да не изпитвам никакво удоволствие,а ако не е какъв е проблема В МЕН ЛИ Е ?След като ме отвори сме имали интимни отношения около 20-тина пъти от които 5 да са били с пълно проникване без ужасна болка

Голям фен Аватара на s40t4
    На 13,14 го правят като за последно, а ти...........

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Ами ти сама си се мъчила като не си му давала да влиза до край. Ако си била изтърпяла малко да те боли 1вия път после щеше да е по-лесно. Ще спре да боли, трябва да си влажна, ползвайте лубрикант, ако не си достатъчно влажна.

И как не усещаш нищо? Не ти ли става хубаво, приятно поне?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мисля, че проблема е в малото опит, които имаш. Ще видиш, че с времето ще се "поочупиш" и ще започнеш да се наслаждаваш на секса.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Най-вероятно липсата на опит и всички мисли и притеснения ти пречат да се насладиш на секса.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на s40t4
    Отпусни се.. не се стягай

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Dragon_Ladyy
    Guest
    Пробвай анален.Дупето е по чувствително към твърди предмети.Аз така пробявах първия път каза и дори писах,че нема да повторя...но пак и пакУспех в преживяванията

Болката изчезна,но удоволствие няма.Приятно ми става да но в началото после ми става гадно като виждам че,нищо не се получава и още повече се спичам!Отчайвам се вече,и дано сте прави,че с времето всичко ще си дойде на мястото

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спри да мислиш за това,защото така едва ли скоро ще започнеш да изпитваш нещо приятно И споко,при доста момичета е така в началото,но с времето нещата се оправят.Кажи на приятеля ти да те стимулира повече по време на секс,а ти се отпусни и не мисли за това
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стига си се концентрирала върху това дали ще изпиташ удоволствие или не. Това, което убива всички оргазми е размисълът дали ще станат и как се случват. Отпусни се напълно и спри да мислиш за болки, чувствителности, евентуален неуспех и прочие. Съсредоточи се върху приятеля си. Докосвай го, стискай го за задника, гледай физиономиите на удоволствие, които прави, как се зачервява, как се движи. Преди да си се усетила, че става нещо, вече ще ти харесва. Прекалено много мислиш. Накарай го предварително много да те възбуди, орална, ръчичка, нещо. Да ти се иска вече много да свършиш, но да не ти даде и вместо това да ти го вкара.

Според мен нямаш реален проблем, всичко ти е в главата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Стига си се концентрирала върху това дали ще изпиташ удоволствие или не. Това, което убива всички оргазми е размисълът дали ще станат и как се случват. Отпусни се напълно и спри да мислиш за болки, чувствителности, евентуален неуспех и прочие. Съсредоточи се върху приятеля си. Докосвай го, стискай го за задника, гледай физиономиите на удоволствие, които прави, как се зачервява, как се движи. Преди да си се усетила, че става нещо, вече ще ти харесва. Прекалено много мислиш. Накарай го предварително много да те възбуди, орална, ръчичка, нещо. Да ти се иска вече много да свършиш, но да не ти даде и вместо това да ти го вкара.

Според мен нямаш реален проблем, всичко ти е в главата.
    Мда!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Извинявай за въпроса, но емоционално всичко наред ли е във връзката ви?

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    А любовната игра..? Тръпката..? Звучиш ми сякаш и партньора ти е хал-хабер?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    А защо не пробваш нещо различно? Поразчупи се, живни, подивейте си. Също може да удължите времето за предигра, така ще си по-възбудена и удоволствието ще е по-голямо после.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По-скоро тя е тази,която сама си набива филми.
    От година се опитвахме
    Извинявай ,ама 1 година и нещо да се дърпаш ,щото те боляло- всички ни е боляло първия път.
    Сега се отпусни и просто се наслаждавай. Удоволствието ще дойде с практиката.Не очаквай от раз да си се напаснете и да правите някакъв умопомрачителен секс.
    maDamn

Грешката ти е била, че си правила само некви опити сто години-стискаш зъби и да се свършва за един път...

Иначе, любовната игра е много важна-хапане, целувки навсякъде ии после ще видиш как сама ще му се навхърлиш и няма да мислиш дали ще свършиш, или не. Описаха ти го по-нагоре по-подробно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Промени начина си на мислене.
    Нормално е , ако си мислиш постоянно, че не се получава, че нещо не е наред, да не се получават нещата. Отпусни се максимално. Обръщайте повече време на любовната игра.

А тръпка и чувства имаш ли към тоя човек?
    Влече ли те?

Връзката ни е съвсем нормална,и двамата много се обичаме,обаче може би 100-ците пъти неуспешни опити са ми развалили психиката и вече се впрягам за всяко нещо.А един въпрос ако може да ви задам още ще съм много благодарна-Когато докосва,натиска,хапе и т.н клитора ми аз вместо да се възбуждам изпитвам една гадна и тъпа болка,преди ми се е случвало да ставам през нощта защото ме боли след като сме се натискали с приятеля ми....това нормално ли дали не съм прекалено чувствителна там?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а ти искаш ли да правиш секс с него...малко нереално ми изглежда след толкова пробване да е съвсем така...а той прекалява...глаголът "хапе" не е забавно да присъства при орален секс и всички ги боли, да...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Ако не ти харесва "хапането му", тогава му кажи да спре, защото това един вид притъпява насладата ти и ти започваш пак да си мислиш, че не ти харесва. Така няма как да се насладиш разбира се.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Искам да правя секс с него разбира се,но нали знаете че човек си има STOP граница на търпение моята скоро ще дойде,за хапането май малко преувеличих,не е хапане а смучене но и от това ме боли казах му вече не го прави но каквото и да прави (почти всичко в границите на нормалното е пробвал)много трудно се възбуждам,но дано не си помислите че не ме привлича напротив,но явно много се впрягам ТРябва ми По стабилна психика

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Искам да правя секс с него разбира се,но нали знаете че човек си има STOP граница на търпение моята скоро ще дойде,за хапането май малко преувеличих,не е хапане а смучене но и от това ме боли казах му вече не го прави но каквото и да прави (почти всичко в границите на нормалното е пробвал)много трудно се възбуждам,но дано не си помислите че не ме привлича напротив,но явно много се впрягам ТРябва ми По стабилна психика
    А що не хакнеш 2-3 питиета заедно с него, докато стигнете състояните "О, мили, пъхни ми го по-бързо, КОПЕЛЕ!"
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    А що не хакнеш 2-3 питиета заедно с него, докато стигнете състояните "О, мили, пъхни ми го по-бързо, КОПЕЛЕ!"
    (rofl) (rofl)
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Струва ми се, че той е прекалено груб. Било то с натиска, смукането, пръстите или каквото и да е там долу.
    Дори и да е по-нежен с действията си, ти се сещаш за първите опити и се стягаш в очакване на несъобразителност и болка.
    Поговори с него да е по-нежен, а ти се отпусни психически и физически.

Може да те привличат жени!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си