- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със задушаване
Благодаря на всички за коментарите,увъжавам мнението на всеки. Надявам се по-младите (и не само) да се вслушват в това което е написал всеки тук![]()
Според мен е до усещане .Примерно на мен ми харесва най-много когато съм фронтално застанал стискам е за врата и е гледам в очите . 1во ,че е по-възбуждащо и 2ро ,че преценяш и контролираш ситуацията като е наблюдаваш във всеки един момент
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Къде би трябвало да се стисне? Щото ако е отпред (на гръкляна), не е никак готино и грам не се стига до замайване.
Картинка като за малоумен, моля :д
Звучи ми готино,може да пробвам ;д
Но трябва да имам голямо доверие на човека...
Играете си с огъня хорица...освен задушаването,което може да стане при недостиг на въздух...ако ръката е върху сънната атрерия,може да се спре притока на кръв към мозъка,а това стане ли вероятността кръвообращението да не се възобнови е много голяма...шега си го мислите,но предпочитам,човека до мен да е жив от колкото да изпитва по-силен огразъм(което дори не е доказано,че душенето е причината за това)
омг големи сте филмари бе
Кое момче ще си позволи да удуши момичето си като прескочи границата и кое момиче ще е толкова зле, че да не го сръчка като почне да усеща, че не й е приятно?! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кандидатите на Маги открай време минават през изпитания и конкурси при мен... пека ги на бавен огън и ги ръчкам с нагорещено жило, за да видя дали заслужават да са с нея...![]()
maDamn
[QUOTE=greenblood;10560287]Сладурче как ги избираш с конкурс ли?[/QUOTE
Къде са ти запетайките, младежо?
Здравей!
Пуснах ти личен вчера - дано си го получила!
Понеже не съм получил потвърждение за прочитане на съобщението, отново го пращам, но този път тук: цък .
Дано съм ти бил полезен!
Видях го, мерси.
4XCOKИ
удуши я, убий я, раздери й гърба да стане в кръв , туй е вече секс
BDSM му е майката, действай ама проучи колко издържа без въздух ;д
ако го казваш сериозно, се съмнявам, че 99% от тук знаят истинското значение на това..
ИнаК каквото и да се говори в таЗ тема, е толкова възбуждащо да те хванат здраво за гърлото и да те стиснат.. и да те цункат нежничко.. ^^ Ако това можеше да се нарече фетиш, то ми един от най-големите.. ^^
4XCOKИ
Bondage, discipline, dominance and submission, sadism and masochism. 6 думи - едно усещане![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ