.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Земноводно, май пак не си си пило хапчета и се опитваш да ме убедиш, че земята е плоска като тепсия!
    "И все пак тя се върти!" Повярвай на Галилей, доказано е научно!
    Винаги ме разсмиваш с изблиците си на простащина

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    - Първи орален.. еми само веднъж понеже приятеля ми много искаше и ми ставаше гадно все не да му казвам, но си имам принципи и не ми харесва това. Традиционистка съм си в това отношение. Просто хубав секс без модернизми, така да го кажа.
    http://interesni.eu/Oralniyat-seks-e...eto-na-zhenata
    Welcome to the Jungle...

Първият ми вагинален секс беше непредвидим,но и двамата усетихме че ще се случи.
    Оралния секс дойде месец по късно,анален не съм правила.Не съм правила секс за една вечер имам си сериозен приятел, той ми е първи в всичко.

Първият вагинален и на мен ми беше непланиран, но си знаехме, че момента е наближил... Първият ми орален беше, когато дойде и вагиналният (ах колко смешно звучи ). А за аналния...Е то си беше преди месец-два, решихме да пробваме, не го практикуваме често. Всичко това със сегашния ми приятел, който всъщност е първият ми сексуален партньор.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Първият ми вагинален секс беше спонтанен,но и двамата знаехме,че скоро ще му дойде времето.
    Оралния секс също дойде съвсем спонтанно,а анален още не съм правила.
    Не съм правила секс за една вечер.
    Мхм.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Първия вагинален и първия орален бяха в една и съща вечер, може да се каже че беше планирано, или по-скоро и двамата го искахме и просто го направихме при първия удобен случай. Анален не съм правила, нямам и желание, въпреки че са ме карали. Евентуално един ден като се омъжа...
    Секс за една вечер съм правила няколко пъти.

беше по - скоро за спорта. вече се поддадох. сега дори не си го спомням и не ми пука и н ми сля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си