.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Протеин на 14години

Здравейте,аз съм на 14години съм и искам да си взема протеин,за да кача по-лесно мускулна маса.Ходя на фитнес по 3 пъти седмично от около 5 месеца.Мисля че имам добра диета:
    1.овесени ядки+прясно мляко+яйца или кашкавал
    2.сандвич с кашкавал и кайма
    3.пил. пържоли+печени картофи
    4.пил. пържоли+печени картофи
    5.пил.пържоли+салата
    И всеки ден по100гр ядки..когато ми се доядат
    И понеже нашите не ми дават,искам да ги убедя че не е вреден,а е просто храна на прах.Може ли да ми помогнете?
    Мисля да си взема ето такъв- http://prodavalnik.com/100-pure-whey-2272g-i7811333

Малък си още, не бързай + това само с една кофа няма да видиш кой знае какви резултати, наблягай на повече ориз и месо и гледай какво става (с ориз качих 10кг. за 4 месеца) И най-важното е да не се тъпчеш... яж примерно по 5-6 пъти на ден, но в нормално количество, иначе да не се оплакваш после, че имаш корем.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен Аватара на D*Rose
    Да, малък си още. Плюс това, направи поне 1 година стаж във фитнеса и си готов.

А па ако си мислиш точно от продавалник да купуваш протеин...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    нищо не ти пречи, да пиеш по един шейк суроватъчен 30 мин преди и веднага след тренировка

и ефект ИМА, стига да се храниш пълноценно! преди тренировка е нужен приток на аминокиселини на мускула - по-силен си, по-малко гориш от мускулатурата ... а след тренировка има анаболен времеви прозорец, ако го изтървеш само губиш от това, а няма как с ядене да доставиш тоя материял понеже, прозореца е отворен до 20 мин след края на тренировката ... най-бързо усвояващи се аминок. са в кис. мляко - 2 часа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    а за диетата вкарай и червено месо ... телешко, свинско
    мазнината е също толкова важна, ако нема мазнини, нема хормони, нема хормони - нема растеж
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    след тренировка има анаболен времеви прозорец, ако го изтървеш само губиш от това, а няма как с ядене да доставиш тоя материял понеже, прозореца е отворен до 20 мин след края на тренировката ... най-бързо усвояващи се аминок. са в кис. мляко - 2 часа
    Хм, това е интересно, мерси за съвета.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен
    shit aint that serious maan..
    No protein shakes will make you get results..
    FOOD , DUMBBELLS AND BARBELLS ARE YOUR FRIENDS!!
    KEEP GOING !

Голям фен Аватара на Mladenoff
    абе, не че ще ти стане нещо, ама що да си товариш бъбреците на тая възраст ? пък и продавалник не е най-правилното място да си взимаш суплементи ама хич даже

Малък си още!

Е на колко трябва да съм за да не съм малък..ще навърша 15след няколко месеца.Просто понеже имам диета и мисля че ще даде само положителни резултати

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mir4aka Виж мнението
    Е на колко трябва да съм за да не съм малък..ще навърша 15след няколко месеца.Просто понеже имам диета и мисля че ще даде само положителни резултати
    Трябва да бъдеш на 18-19 год и тогава.

Все пак мисля да си взема да пробвам.Няма да ми навреди,а ако няма ефект няма да си купувам повече

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Протеинът сам по себе си няма кой знае какъв ефект, не очаквай чудеса, че да не останеш с грешно впечатление от добавките. Той е за да ти допълни хранителния режим с протеин и да имаш по-добро възстановяване

Повече от фен Аватара на ranieri
    Все пак мисля да си взема да пробвам.Няма да ми навреди,а ако няма ефект няма да си купувам повече
    Като не слушаш какво ти казват тези с повече опит , за какво изобщо пускаш тема , тъп малък имбацил.

за пръв път чувам че от протеина се качват мускули )) които ти го е казал те е излъгал
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    за пръв път чувам че от протеина се качват мускули )) които ти го е казал те е излъгал
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    протеинът спомага за поддържане на положителен азотен баланс,той е градивен елемент..От там идват и тези мускули.Разбира се без тренировки,които да стимулират подобаващо само с протеина няма да стане

Супер фен Аватара на Everytime
    Здравейте,аз съм на 14години съм и искам да си взема протеин,за да кача по-лесно мускулна маса.Ходя на фитнес по 3 пъти седмично от около 5 месеца.Мисля че имам добра диета:
    1.овесени ядки+прясно мляко+яйца или кашкавал
    2.сандвич с кашкавал и кайма
    3.пил. пържоли+печени картофи
    4.пил. пържоли+печени картофи
    5.пил.пържоли+салата
    И всеки ден по100гр ядки..когато ми се доядат
    И понеже нашите не ми дават,искам да ги убедя че не е вреден,а е просто храна на прах.Може ли да ми помогнете?
    Мисля да си взема ето такъв- http://prodavalnik.com/100-pure-whey-2272g-i7811333
    Не разбирам за какво ти е наистина протеина при положение,че си на 14 и организма ти расте,а ти просто трябва да се храниш.НЕ Е ВРЕДЕН,да,но е празна инвестиция в момента.Просто се храни повече и ще имаш резултати.
    Единственото,което ще направиш с тоя протеин при този малък стаж и незнание е - Waste money
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си