- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да направя впечатление на Жена?
как да направя впечатление на жена когато разговаряме?
Обясни колко ни съчувстваш, когато имаме цикъл...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Определено не говори за твои стари изгори и не се дръж просташки, не е нужно да следваш някакъв начин на говорене, за да я впечатлиш. Ако се правиш на друг човек, то няма смисъл да харесва нещо, което не си. Просто се дръж нормално, а не като олигофрен ;д
airplanes..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не особено, защото мъжете или започват да обясняват колко са ги обичали, били са красиви, невероятни и т.н. или не правят добро впечатление, когато обиждат бившите си.
airplanes..
По този начин никоя жена няма да ми върже.. Съгласна ли си да ми преподаваш секс уроци? Защото съм девствен и се притеснявам как ще се справя първия път..
Последно редактирано от I love Music : 01-11-2013 на 21:49
Ето това е интересна тема за женска компания - привилегийте! Обясни й как ще получи девствен расов жребец с привилегии!!!Няма начин да не вЪрже!!
Ако не проработи - моя грешка! Тогава прочети... колко? Мисля, че около 20 книги е добре. После ще има с какво да впечатляваш нежния пол![]()
Ако не с мъжкото ми достойнство което ми е средно на размер то поне с интелект![]()
Интелект - именно! Обща култура, интересни факти, ПРАВОПИС!!! Аз примерно се впечатлявам от хора, които пишат грамотно. Без значение от пола. Останаха малко вече и са рядкост...![]()
Допускаш пунктуационни грешки. Да, на толкова сЪм. Каква е врЪзката с темата, която си пуснал?
P.S.: За татусите на аватара ще питаш ли?![]()