.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Преса за изправяне

Искам да си купя професионална преса за коса, с която косата ми да стои права поне 3-4 дни, а не 1 час. Знам, че има много такива теми, но моля Ви, препоръчайте ми преса до 100лв, от която косата ви стои права дни наред и не ви се начупва лесно при влажно време.
    Последно редактирано от qgodkaaa123 : 01-15-2013 на 16:02

Голям фен Аватара на monroe999
    пресите на Remington, поддържай си косата и слагай термозащита

Доста добри отзиви съм чувала за тях...но все гледам цената, не знам. Някой, който има преса на ремингън от порядъка на 40-60лв, да пише.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Зависи каква ти е косата, ако ти е къдрава като моята не се надявай на това да ти държи 3-4 дена. Пък и то зависи от времето и тн. Иначе моята е на белисима и съм доволна, но гадното при нея е че трябва да натискаш повечко, защото има луфт м/у плочите ако го знаех по-рано едва ли щях да си я взема, но иначе е хубава и къдри добре също

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз ползвам Remington и съм много доволна, но моята коса по принцип много държи на къдрене/изправяне. Има едни кристали на una, слагат се непосредствено преди пресата, много добре заглаждат косата, препоръчвам ги.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на paradosou
    И аз се интересувам, само че при мен става въпрос за часове някакви, до ден максимум, защото принципно си мия косата на всяко къпане, т.е ежедневно (мда, знам, че се води вредно). Ако поствате снимки направо ще е идеално. Идеи относно кристалите също са добре дошли.

Косата ми е чуплива, леко къдрава...Преди не беше такава : ? както и да е. Момичета, дайте линк към пресите си. Точно сега са ми необходими повече мнения и реклами. Искам да си купя точната преса :].

Супер фен
    Кристалите преди изправяне ли трябва да се слагат??
    Аз пръскам само термозащита (професионална) и......кристали даже след това понякога. И лак за коса.

забелязала съм, че когато косата ми е добре хидратирана и НЕизтощена, се изправя много по-лесно, по-хубава е и държи права, така че си поддържайте косите

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    забелязала съм, че когато косата ми е добре хидратирана и НЕизтощена, се изправя много по-лесно, по-хубава е и държи права, така че си поддържайте косите
    +58454156461456415 те трябва не само да се поддържат, а и да се изправят по-рядко

ТОчно поради тази причина искам да си купя професионална преса. С моята преса я изправям 100 пъти на ден и пак не е идеално права, толкова е и преса...пълен боклук. Хайде давайте предложения, всички преси ли на ремингън изправят перфектно косата, и косата стои права дни наред? Или само тези над 100лв имат такова действие?

Banned Мега фен
    щом си я изправяла толкова често моя съвет е първо да се погрижиш за косата си поне 1 месец и после да продължиш с изправянето... даже и да не смениш пресата ще има разлика

аз съм ползвала пресата на Ремингтън S6500, но и от по-евтините има доволни тук във форума

Хора, не е от честото изправяне, защото като отида на фризьор, косата ми стои идеално права, а след като я измия и изправя с моята преса, косата ми стои права половин-един час. Всеки ден я изправям поне 2 пъти, това е супер вредно, но пресата ми е гадна. За това искам да си взема професионална,защото не се налага да си изправяш косата толкова често.

Мега фен Аватара на Infinity
    Тогава си вземи като тази,с която те изпрая фризьора, вероятно няма да сгрешиш, отдели повече пари,ако е нужно.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз скоро мисля да си взимам на ROWENTA sf3012f4 , дали е добра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си