.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Какви цветове отиват на мургава кожа ?

Здравейте ,здравейте
    Искам да ви попитам , какво би отивало като сенки на такъв тип кожа http://cdn.ndtv.com/movies/images/bipasha-basu65.jpg
    Какви цветове? Искам нещо по - различно , по -цветно ... но ме е страх да експериментирам преди да съм сигурна ,че въпросните цветове ми отиват ;д

Пропуснах да кажа,че очите ми са тъмно кафяви,почти черни .
    Последно редактирано от SuNsEt : 01-15-2013 на 18:19

Златно и прасковено <3 Бронзово и маслинено зелено също. На кафяви очи много отива зелено и лилаво.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град

Второто е много, много хубаво. <3 Но първото и последното ми идват в повече.

Град
    Ама иначе такъв грим като второто би ли отивал на такава кожа като моята ?

Такъв грим според мен би отивал на почти всеки. Нищо не ти пречи да пробваш и ако не се харесаш да го изтриеш.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Може и някакъв тъмен цвят на горния клепач, нещо опушено в класическите тъмни цветове-кафяво, маслинено, черно, а по линията на долните мигли да сложиш цветен акцент- златно, примерно, но такова, което е като пигмент-прахообразните. Стои точно все едно си посипала златисти частици по себе си )
    Everything changes, but beauty remains ...

Извинявам се предварително на Сънсет, че ще отклоня леко темата.
    Момичета, когато си слагате фон дьо тен, руж, пудра кожата ви така, както на момичето на третата снимка ли стои? Личи ли си? От трите пъти, когато съм си слагала такова чудо винаги съм имала чувството, че всички ме зяпат, че ужасно си личи. Особено на слънчева светлина.

По-темата виолетово ми допада. Това бронзово също ми харесва, доста

Не винаги. При нея стои така защото има и хайлайтър. Аз тези дни съм се зарибила и редовно си излизам доволно лъскаща, но на мен ефекта ми харесва.
    Иначе при подходях фон дьо тен и пудра не би трябвало да се забелязва от околните. (освен ако не са жени де xD)

Град
    Искам да си взема палитра с гримове... Значи златно,прасковено,бронзово ,кафяво,маслинено,черно,син ьо... Чудя се дали има палитра с точно такива цветове?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Можеш да си купуваш отделни цветове и да си ги правиш на палитра- така ще са точно нюансите, които ти харесват. Страхотно бронзово и златисто има от color tattoo-тата на Мейбълин. Наситено матово черно мисля, че имаше на Флормар. Не знам какво синьо търсиш, но тюркоазено има пак на Мейбълин, а Л'ореал имат страхооотно тъмносиньо с блестящи частички.

http://makeupandbeauty.com/wp-conten...ight-blue4.jpg

ЕДИТ: А друг вариант за палитра е на Артдеко- хубави са им сенките и марката като цяло е добра. Продуктите им са главно пълнители. Купуваш си една празна палитра(има различни големини и цветове) и започваш да си я пълниш. Не е нужно да си купуваш всички цветове наведнъж. Можеш да си сложиш вътре руж, пудра, коректор- всичко. Самите продукти отдолу имат магнитче и се закрепят за кутийката, след това лесно си ги сменяш и така.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 01-16-2013 на 09:11
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Първото и третото ми простеят. Искрящите цветове рядко стоят добре. На тъмна кожа много ми харесват златисто, кафяво и бронзово.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Кафяво, златисто, черно

Според мен този грим не е за ежедневието. Доста е ангажиращ като цвят и интензитет на нанасяне.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Шанел. <3
    Иначе и аз мисля, че златисто и бронзово ще отиват на такава кожа.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Можеш да си купуваш отделни цветове и да си ги правиш на палитра- така ще са точно нюансите, които ти харесват. Страхотно бронзово и златисто има от color tattoo-тата на Мейбълин. Наситено матово черно мисля, че имаше на Флормар. Не знам какво синьо търсиш, но тюркоазено има пак на Мейбълин, а Л'ореал имат страхооотно тъмносиньо с блестящи частички.

http://makeupandbeauty.com/wp-conten...ight-blue4.jpg

ЕДИТ: А друг вариант за палитра е на Артдеко- хубави са им сенките и марката като цяло е добра. Продуктите им са главно пълнители. Купуваш си една празна палитра(има различни големини и цветове) и започваш да си я пълниш. Не е нужно да си купуваш всички цветове наведнъж. Можеш да си сложиш вътре руж, пудра, коректор- всичко. Самите продукти отдолу имат магнитче и се закрепят за кутийката, след това лесно си ги сменяш и така.
    Много хубави идеи ми даваш!
    Тези color tattoo каква цена е едничко ?

И мога ли да си намеря хубава палитра,но пълна(не сама да си я попълвам) ,до 15-20 лв ? Не е нужно да е професионална палитра...
    Принципно най - добре е да отида в някой магазин за козметика,обаче сега нямам време...
    Последно редактирано от SuNsEt : 01-16-2013 на 16:46

Голям фен Аватара на pepa97
    Здравейте ,здравейте
    Искам да ви попитам , какво би отивало като сенки на такъв тип кожа http://cdn.ndtv.com/movies/images/bipasha-basu65.jpg
    Какви цветове? Искам нещо по - различно , по -цветно ... но ме е страх да експериментирам преди да съм сигурна ,че въпросните цветове ми отиват ;д

Пропуснах да кажа,че очите ми са тъмно кафяви,почти черни .
    Черно,кафяво ,златно жълто и такаммм.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си