- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво очаквате да постигнете при свалките в дискотека?
Оф, като чуя "ама еди какви си ходят по дискотеките" и ми призлява. Вие никога ли не сте ходили на дискотека?
Представете си, масово хората ходят да се забавляват, да потанцуват, да пийнат нещо с компания. Вие го изкарахте все едно всички отиват само и само за да намерят нещо за чукане и в края на вечерта всички по двойки се изнасят.
Иии, да, след случайно запознанство в дискотека(аз не бих го нарекла свалка, а баш запознанство), 6 месеца по-късно започнахме връзка, която се оказа не само продължителна, но и сполучлива.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има разлика между запознанство и свалка. Може да се запознаеш с някого в дискотека, после да излезете и така, но ако още от дискотеката се започне с флиртовете, то това си е с една единствена цел.
Зависи от нагласата - ако отивам да денса и да пия ще денса и ще пия, но ако отивам с явното намерение да се начеша с някой ще се начеша.Не е е изключен и трети вариант - обединени от тея двата предните.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Къде ще ме водиш?
Мразя да ходя по дискотеки, точно заради "свалячите" там ..
Не съм казала това. Казах само, че има разлика между запознанство и свалка. А лично на мен, ако ми се случи някой да ме сваля в дискотека няма шанс дори и да изляза с него на кафе(примерно). Ако просто се забавляваме, без да ме обсипва с комплименти и дрън-дрън, тогава бих му приела поканата. Изразявам моето мнение, не очаквам да сте съгласни с него.
Ще спиш у нас.Имаш време до 22ч.Айде мятай се на влака.
бтв ми ти от къде си?
Велико Търново ... Ай няма да спамим повече
Еми всеки очаква секса за една вечер, въпроса е в това, че повечето хора живеят за това да разказват какво са "забили" там, това все пак значи, че са супер готини и други цели в живота не им трябват))
People Allways Leave !!!![]()
![]()