- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате Ли Срамежливи Мъже/момчета?
Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?
Стига да има нужните качества, за да бъде наречен мъж не мисля, че има значение. Но пък точно разбойници не харесвам :Д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Израстналите (умствено) мъже.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..
Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво.![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
"Оправен" не е равно на "разбойник" и не е противоположно на "добър". Може да си оправен, с характер и самочувствие, и пак да си в графата на "добрите" и да не се изживяваш като холивудското лошо момче.
По темата - не харесвам прекалено срамежливи момчета, нито пък момичета. Ако не може да проведе един нормален разговор в компания и си зяпа в краката няма как да предизвика интереса ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи. Виж аз съм момче и , ще ти кажа как горе-долу стоят работите. На този въпрос може и сам да си отговориш ако се беше позамислил малко. Тия филми който гледате романтичните са пълно олицетворение на това което никога няма да стане. Някое ново момче в училището гледа в земята докато въври по коридорите , блъска се с най-готиното момиче и на другия ден вече сватба ще правят.
Значи. Когато застанеш пред едно момиче/жена няма да е зле да не си мънкаш под носа се пак на нея приказваш не на себе си.
Няма как да те хареса ако не и даваш поводи. Тоест ако седиш и си бъркаш в носа през цялото време в което сте заедно независимо в компания или не няма да има какво да ти хареса. Всеки има хубави качества въпроса е да не ги изтъкваш а тя сама да ги забележи. Ако си кавалер примерно не е задължително да ходиш за отваряш и затваряш врати преди и след нея а само един малак жест като да и платиш кафето което е не повече от 2 лева . Малките работи правят най-добро впечатление.
Момичето над мен каза нещо за компаниите. Там работата е по-различна защото има компании има и компании. Ако си с компания от която познаваш поне 2-3ма има за кой да се закачиш и да се включиш в разговора. Ако обаче компанията е от напълно непознати хора темата за разговор трябва да е такава в която си компетентен.
Срамежлив или не различните момичета харесват различни момчета. Абсолютно за всички си има половинка ! "за някой по 2 ^^"
По срамежливци не си падам. Представям си следната случка - двамата на вечеря и него го е срам да извика сервитьорката и затова тази чест се пада на мен.
Харесвам точно оправните хора, които могат да се справят в някои по-заплетени ситуации, а не да стои и да кърши пръсти. Оправен не значи лош. Може да си голяма душичка и пак когато ти се налага да знаеш какво да правиш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Понякога намирам за сладко едно момче да е леееко срамежливо, но след като вече няколко пъти се сблъсквам с такива, все повече и повече се убеждавам, че много трудно се получават нещата с тях. Предпочитам, когато си говоря с него, да показва достатъчно самочувствие и сигурност, смелост, а не от срам и страх дори да не може да си каже какво мисли наистина.
^ Много добре казано. Иначе моето момче си беше срамежливо като се запознахме, не ми беше проблем, все пак никога не съм му вадила думите с ченгел. Падала съм си и по нахакани и самоуверени момчета с его, по-голямо от това на Чарли от Двама мъже и половина. Честно казано един такъв индивид неминуемо е интересен, поне за мен, но само в началото, после става скучен. Това обаче не значи, че всички или повечето дори жени харесват такива мъже. За всяка е индивидуално.
Не си падам по срамежливи. На принципа съм, че мъжът трябва да е по-активен от жената.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Падам си по културни, интелигентни, добре възпитани момчета.
Срамежливи не харесвам, нито много наперени. "Разбойниците" пък въобще не харесвам, просташко ми се вижда това поведение.
И спря да се върти за миг земята..
Като бях малък бях мноо смотан. Но вина за това има и отсрещния - ако те предразположи да се отпуснеш като те приеме безрезервно се отпускаш и ти. Ако е някое дърво, дето само те преценява и незнае кво да каже мноо ясно, че и другия ше се сдуха.
Не обичам срамежливи и неконтактни хора като цяло, без значение мъже или жени.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
зависи от много неща...
Кирилица
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 01-19-2013 на 15:15
Определено не си падам по срамежливи момчета,които се притесняват да те докоснат..На мнение съм,че момчето трябва да предприеме първата крачка,а срамежливите момчета не го правят.Искам момчето до мен да е уверено.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Жените като цяло в това отношение са припряни.. Напоследък се оказа, че трябва да си разбойник, престъпник и изобщо кофти натура, за да те харесат.. Нашите глупави кранти наричат това "ЛОШО МОМЧЕ" ...
Дотук добре, но кой те харесва? Елементарните и тъпи путки, сиреч - селянките.. Докато те си мислят, че г-н Лошо Момче е тяхното момче, той напълно си влиза в ролята и обработва масата жени със същия мироглед.. Накрая всичко живо реве..
Меркантилните и курвите няма да им обръщам внимание, те и без това са останалите 97 % от жените.. Има там някъде 1 % нормални, но мисля, че живеят някъде в Того или Ботсуана...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
^Хах, горчивата реалност.
Schhh! Hear the silence...