.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на I love Music

Харесвате Ли Срамежливи Мъже/момчета?

Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Стига да има нужните качества, за да бъде наречен мъж не мисля, че има значение. Но пък точно разбойници не харесвам :Д
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Израстналите (умствено) мъже.

Голям фен Аватара на I love Music
    Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    ...Доста красиви жени...
    a.k.a chalga whores

Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво.

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Забелязал съм, че Доста красиви жени си падат по престъпници..
    Eми аз съм много грозна и харесвам само добри момчета.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от LDR Виж мнението
    Малко срамежлив, но не прекалено! Искам да е нахакан и самоуверен, за да може и моето самочувствие да си е на ниво.

(nod)

anonymous708973
    Guest
    Има жени които харесват разбойници, оправни момчета/мъже а други срамежливи и добри. А вие кой тип харесвате?
    Като кажеш "разбойници", в главата ми се появява Робин Худ :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "Оправен" не е равно на "разбойник" и не е противоположно на "добър". Може да си оправен, с характер и самочувствие, и пак да си в графата на "добрите" и да не се изживяваш като холивудското лошо момче.

По темата - не харесвам прекалено срамежливи момчета, нито пък момичета. Ако не може да проведе един нормален разговор в компания и си зяпа в краката няма как да предизвика интереса ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Зависи. Виж аз съм момче и , ще ти кажа как горе-долу стоят работите. На този въпрос може и сам да си отговориш ако се беше позамислил малко. Тия филми който гледате романтичните са пълно олицетворение на това което никога няма да стане. Някое ново момче в училището гледа в земята докато въври по коридорите , блъска се с най-готиното момиче и на другия ден вече сватба ще правят.

Значи. Когато застанеш пред едно момиче/жена няма да е зле да не си мънкаш под носа се пак на нея приказваш не на себе си.

Няма как да те хареса ако не и даваш поводи. Тоест ако седиш и си бъркаш в носа през цялото време в което сте заедно независимо в компания или не няма да има какво да ти хареса. Всеки има хубави качества въпроса е да не ги изтъкваш а тя сама да ги забележи. Ако си кавалер примерно не е задължително да ходиш за отваряш и затваряш врати преди и след нея а само един малак жест като да и платиш кафето което е не повече от 2 лева . Малките работи правят най-добро впечатление.

Момичето над мен каза нещо за компаниите. Там работата е по-различна защото има компании има и компании. Ако си с компания от която познаваш поне 2-3ма има за кой да се закачиш и да се включиш в разговора. Ако обаче компанията е от напълно непознати хора темата за разговор трябва да е такава в която си компетентен.

Срамежлив или не различните момичета харесват различни момчета. Абсолютно за всички си има половинка ! "за някой по 2 ^^"

По срамежливци не си падам. Представям си следната случка - двамата на вечеря и него го е срам да извика сервитьорката и затова тази чест се пада на мен.
    Харесвам точно оправните хора, които могат да се справят в някои по-заплетени ситуации, а не да стои и да кърши пръсти. Оправен не значи лош. Може да си голяма душичка и пак когато ти се налага да знаеш какво да правиш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonssy
    Понякога намирам за сладко едно момче да е леееко срамежливо, но след като вече няколко пъти се сблъсквам с такива, все повече и повече се убеждавам, че много трудно се получават нещата с тях. Предпочитам, когато си говоря с него, да показва достатъчно самочувствие и сигурност, смелост, а не от срам и страх дори да не може да си каже какво мисли наистина.

Мега фен Аватара на tori
    ^ Много добре казано. Иначе моето момче си беше срамежливо като се запознахме, не ми беше проблем, все пак никога не съм му вадила думите с ченгел. Падала съм си и по нахакани и самоуверени момчета с его, по-голямо от това на Чарли от Двама мъже и половина. Честно казано един такъв индивид неминуемо е интересен, поне за мен, но само в началото, после става скучен. Това обаче не значи, че всички или повечето дори жени харесват такива мъже. За всяка е индивидуално.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не си падам по срамежливи. На принципа съм, че мъжът трябва да е по-активен от жената.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на xoxi
    Падам си по културни, интелигентни, добре възпитани момчета.
    Срамежливи не харесвам, нито много наперени. "Разбойниците" пък въобще не харесвам, просташко ми се вижда това поведение.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на besso
    Като бях малък бях мноо смотан. Но вина за това има и отсрещния - ако те предразположи да се отпуснеш като те приеме безрезервно се отпускаш и ти. Ако е някое дърво, дето само те преценява и незнае кво да каже мноо ясно, че и другия ше се сдуха.

Не обичам срамежливи и неконтактни хора като цяло, без значение мъже или жени.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Мега фен
    зависи от много неща...

Мега фен
    Кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 01-19-2013 на 15:15

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Определено не си падам по срамежливи момчета,които се притесняват да те докоснат..На мнение съм,че момчето трябва да предприеме първата крачка,а срамежливите момчета не го правят.Искам момчето до мен да е уверено.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Жените като цяло в това отношение са припряни.. Напоследък се оказа, че трябва да си разбойник, престъпник и изобщо кофти натура, за да те харесат.. Нашите глупави кранти наричат това "ЛОШО МОМЧЕ" ...
    Дотук добре, но кой те харесва? Елементарните и тъпи путки, сиреч - селянките.. Докато те си мислят, че г-н Лошо Момче е тяхното момче, той напълно си влиза в ролята и обработва масата жени със същия мироглед.. Накрая всичко живо реве..

Меркантилните и курвите няма да им обръщам внимание, те и без това са останалите 97 % от жените.. Има там някъде 1 % нормални, но мисля, че живеят някъде в Того или Ботсуана...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    ^Хах, горчивата реалност.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си