.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Аз също съм 1.55 и също съм отнасяла подигравки понякога.
    Ако искаш да изглеждаш по-добре започни да спортуваш сериозно и започни да се храниш здравословно!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз също съм 1.55 и също съм отнасяла подигравки понякога.
    Ако искаш да изглеждаш по-добре започни да спортуваш сериозно и започни да се храниш здравословно!
    +

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Я дай снимка.
    На мен 45 кг. на 155 височина ми звучи напълно нормално...wtf

Супер фен Аватара на Runaway11
    или си на 12-13 макс или си трол. Ти няа да живееш само в скапаното си училище. Помисли за времето, когато ще пораснеш и вече няма недорасли пубери. Тогава трябва да си здрава и най-вече жива.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    само не разбрах къде съм казала, че съм полугъркиня? xD
    Оставала съм с впечатлението, че си написала, че баща ти е грък и затова имаш проблеми с расистите. Объркала съм се. Съжалявам.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Дали ще ти стане нещо? Булимия знаеш ли какво е? Образовай се малко на тема хранителни разстройства, за да разбереш какво възнамеряваш да причиниш на тялото си. Не знам на колко си, но е много детинско това, което правиш. Много.
    Погледни реалността - кое е по-важно? Здравето или вида ти? На тези цифри, които си посочила, съответства нормално тяло. Дори и да не си перфектна ще изглеждаш добре в кожата си, когато си личи, че си здрава.
    Сега ти се подиграват, че си "дебела", а после ще ти се подиграват, че си булимичка. Замисли се. Порасни.

1.Според мен е тъпо да я обиждате има си глава на раменете тя си преценява за колко време ще отслабне и колко и как въпроса и е ЩЕ И СТАНЕ ЛИ НЕЩО ?
    2. ми според мен на месец по 8 кг.. е нормално СПОРЕД МЕН .. но има поне малко търпение ..

Ти нормална ли си ?!?! Или си търсиш внимание, или си fake, или си малоумна. 45 килограма на 155 са напълно нормално!! Аз съм 40 килограма на 155 и ми казват, че съм слаба, да ям и незнам си кво. 'Айде моля ти се, не се филмирай, нали се виждам в огледалото. Надали +5 кг отгоре ще ме направят е*аси дебелата, така че не можеш да ме заблудиш.
    Ако все пак се смяташ за дебела, значи имаш проблем. За какво ти е да повръщаш?!

П.С. На колко години си?

Може да ти стане нещо може и да не ти стане, но няма нужда да пробваш.Не яж вредни храни и напитки,спортувай и от само себе си ще отслабнеш.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Ти в ред ли си?! Теглото ти е перфектно за височината. Това повръщане води до анорексия. Няма да можеш да приемаш храна без да я повърнеш после. По-добре спортувай интензивно всеки ден, по-полезно ще ти бъде и си яж като хората, отколкото да правиш от тъпи по-тъпи неща.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си