Ами..
Например има няколко момичета от класа ми и като им кажа " Здравейте " те ми викат да се махам, а това е доста гадно за момче.. Вярно е, че има и момичета които ми говорят добре, например говорим си здравей а-у, но само това ако говорим за излизане едва ли.. Може и да ме мразят защото не съм най-красив от даскалото, нито пък як или нещо подобно.. Просто не излизам много защото нямам самочуствие и ме е срам, а аз искам да се променя.. Доста момичета от скайп са ми казвали, че съм доста добро момче и нямат проблеми със мене, но в даскало не знам какво ми става.. Опитвам се да съм себе си, но не се получава.. Винаги съм искал всички да гледат към мен и точно това ме кара да правя глупости и може би зарди това да си нямам приятели.. Искам да излизам, искам да си имам приятели, но щом отида на центъра и видя, че всички са някакви слабички със хубави дрехи и а-у, а аз съм си самотен.. Не съм и много красив, но щом започна да говоря сладко на едно момиче просто няма начин да не и взема акъла, но щом не ми дават шанс.. Освен това тук където аз живея трябва да си хубав и як за да си имаш приятели, аз се опитвам но нямам този успех..