и :sun:
Втората е с картинки, ще се забавляваш повече.
Как така четеш две книги едновременно?
Първоначално написано от Mary_Jane_69 Как така четеш две книги едновременно? До скоро и аз се учудвах, но определено може човек да чете две неща.
Първоначално написано от Mary_Jane_69 Как така четеш две книги едновременно? Аз съм пробвал с четири, неудобна работа!
п.п. автора да престане да досажда с тъпите си теми.
Първоначално написано от RagioL п.п. автора да престане да досажда с тъпите си теми. А ти да се научиш да пишеш правилно!
втората изглежда quite interesting. би ли споделил цена?
Първоначално написано от cweeet втората изглежда quite interesting. би ли споделил цена? 15,99 Ама аз съм си я взел безплатно от библиотеката
мръсник, авантаджия
Първоначално написано от EinGutesKind А ти да се научиш да пишеш правилно! Не е ли по-правилно да използваш думата грамотно, Насенце?
Първоначално написано от papugai Втората е с картинки, ще се забавляваш повече. Изобщо не се забавлявах, много е тъжна
Първоначално написано от EinGutesKind А ти да се научиш да пишеш правилно! Боли ме чепа за запетаята.
Първоначално написано от RagioL Боли ме чепа за запетаята. Не е запетая, а пълен член.
Първоначално написано от EinGutesKind Не е запетая, а пълен член. Я вярно, бил си прав! И все пак ми пука.
часът на чудовището е мн яка tho
Първоначално написано от RagioL Я вярно, бил си прав! И все пак ми пука. Как няма да съм прав, все пак съм филолог ...
Първоначално написано от starburst часът на чудовището е мн яка tho Яка е, ама ме садна
аз съм още на средата някъде или малко след това доста бързо се чете :/
Правила