- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябвали мъжете да си браснят краката ????
на мен родителите ми не ми дават да си бръсна краката но някой път страшно се лигавят с мен че съм бил горила незнам си кфо .. гледам всеки почнал да си бръсни краката повечето са Fashionite![]()
Последно редактирано от Sabricho : 01-19-2013 на 19:44
Ти знаеш ли какво им е на момичетата, на които не им дават да се бръснат? На 12 години си правят плитчици по краката. Моя познайница не може да понася синовете си с косми по краката и им маха всичко. На други, на родителите не им пука.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
брасня?![]()
Последно редактирано от tonssy : 01-19-2013 на 19:46
Абсолютно не. Ако бях мъж по никакъв повод не бих си избръснал краката!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
въпроса е прекалено грамотен и няма да успея да отговоря на такова високо ниво![]()
Ами честно казано и аз не знам какво да отговоря вече. Зависи какви са ти космите. И аз го смятах за гейско, но вчера гледам един по къси панталони и такива косми имаше на краката, че ми идваше да повърна. Ако е чак такова отчайващо състояние, по добре обезкосмени, но не да ги бръснеш, когато излезе и най-малкото косъмче, а когато вече става грозно.
Грозно, гнусно и женствено. Тичкай в час по български. "Не знам" се пише отделно, "неграмотен" - слято.
Аз пък харесвам гладки. По-важно ми е да има гладки гърди и корем де, краката съм склонна да ги простя. И не е гейско да се епилираш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момичетата си бръснат краката ,момчетата-не ! СТОИ СМЕШНО СЯКАШ Е ГЕЙ С ИЗВИНЕНИЕ!
Крака и ръце не бръснем бря..)
Съжалявам! Трябва веднага да си направиш лазерна епилация, само 450лв е![]()
Против съм, като цяло мъжете да се бръснат, където и да е.
Е, ако е като Реджеп е отделен въпрос..
Ууу, аз имам фобия към гладки мъжки крака, ръце, гърди... Ужасно ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма смисъл мъжете да се бръснат освен ако не са като маймуна.Ще станете по-женствени от нас с тези бръснения,скубане на вежди...