- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Алергия от шоколад или?
Първо ще спомена, че ям много шоколад, ама много...всеки ден по един, понякога и повече... Преди няколко дни се разболях и 5 дена не бях яла, понеже ми беше много лошо...Общо взето бях като на лека диета с много течности, полезна храна...Та вчера си ям полезните работи ама ми се прииска и шоколад. Изядох половин и ми стана мн лошо. След два часа цялото тяло ме сърбеше и имах обрив. На сутринта гадния обрив беше станал в много много ситни малки пъпчици, почти незабележими. Досега съм получавала същия обрив, но само по ръцете лятото. Лекарката ми тогава каза, че е или от храна или слънчева алергия, понеже бях прекалила с манията за тен. Та въпроса ми е възможно ли е да съм отключила изведнъж алергия към нещо, което консумирам постоянно? Нашите също ядоха от шоколада и нищо им нямаше. Изследванията за алергии за доста скъпи и не ми се дават 100 + лв. за нещо, което може да е временно. Някой ако има подобен проблем или някаква представа за такъв тип алергия ще се радвам да сподели и даде съвет.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Изследванията за алергии не са 100+ лева. Да не говорим колко вредно е това да ядеш шоколад като супа.
Може да е временно, но със сигурност ще се появи пак. Лекарства приемала ли си? Може от тях да е.
Не, никакви лекарства не съм приемала. Наистина няма от какво друго да е...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Пф. Има доста неща, за които дори не си чувала. Аз, примерно, съм алергична към кърлежите в домашния прах.
Изследвай се.