.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Работа за тийнейджър??? Моля помагайте!!!

Здравейте, тъй като времето се стопля и ми хррумна че може по някакав начин да си сабера малко пари. Тъй като аз ходя на тренировки до ся плащах с спестявания ама и те свършиха и сега на каде??? Не искам да питам нашите за всяко нещо а искам сам да си изработвам някой лев не ми трябват супер много пари но поне да имам за тренировки и ако сабера повечко да си зема няква дреха нещо такова. Гледах много в интернет за раздаване на листовки но никаде не мога да намеря как да се свържа с тези хора които плащат за това а и никаде не пише колко горе долу е заплащането. Та идеята ми е да ми препорачате нещо по различно от листовките или ако и вие сте от Пловдив и сте работили да си дадете мнението и да ми кажете как и аз да започна момче сам на 14 години та моля ви помагайте. От работа каквото и да е не ме е страх ако ще да е много тежка физически аз сащо ще се саглася такмо ще тренирам докато изкарвам пари

оо да и мен ме интерсува на драго сърце ще раздавам листовки.. и каквато и да е работа (искам да спестя)

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    На 14 не си правете илюзии за работа! Аз като съм на 17 не се знае нищо за работа, а вие на 14 просто си го избийте от главите. И аз ходя на танци и си спестявам от закуската- ям в нас.( и е много по-полезно)
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от hadzhiev Виж мнението
    Здравейте, тъй като времето се стопля
    Особенно днес е много топло

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Трудно можеш да намериш..
    Дрън-дрън

На 14 бая трудно ще си намериш... Аз миналото лято на 17 се съсипах да търся и навсякъде казваха да ида догодина. Иначе... Само ако имаш някой познат, който може да те вземе да правиш нещо... Друг вариант няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си