.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от lfen2 Виж мнението
    Може би ще прозвучи смешно,но тя ето как ми казва: "Оффф милооо,това са женски работи,кво те бърка",а аз се интересувам,но уви не получавам съответното инфо.
    С извинение приятелката ти е много зле.

Е, аз съм късала поне 6 Дюрекса (правилно сложени), сменихме марката( магазини Sexwell) и така. Та аз пих 2 в рамките на два месеца или нещо подобно (да, при свършване отвън шанса е малък, НО ГО има! ), но не съм умряла. А и цикъла през 2 седмици е нормален за някои жени. Най-добре да се иде на гинеколог, ест, но все пак няма място за паника според мен. Тъпо сте постъпили и не повтаряйте, но вероятно всичко ще е наред
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Малко реклама на никнейма ми

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    Е, аз съм късала поне 6 Дюрекса (правилно сложени), сменихме марката( магазини Sexwell) и така. Та аз пих 2 в рамките на два месеца или нещо подобно (да, при свършване отвън шанса е малък, НО ГО има! ), но не съм умряла. А и цикъла през 2 седмици е нормален за някои жени. Най-добре да се иде на гинеколог, ест, но все пак няма място за паника според мен. Тъпо сте постъпили и не повтаряйте, но вероятно всичко ще е наред
    спокойно може да се считаш за зле.
    maDamn

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    lfen2 млъквам, споко.... наистина не е моя работа, само се моля приятеля ми да не с твоето мислене, че пази Боже

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    lfen2 млъквам, споко.... наистина не е моя работа, само се моля приятеля ми да не с твоето мислене, че пази Боже
    Много хейтваш. Вземи се оправи малко и може наистина да си намериш приятел.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    С извинение приятелката ти е много зле.
    За съжаление..

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Малко реклама на никнейма ми
    Ама разбира се,какво щяхме да правим без теб.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Цитирай Първоначално написано от lfen2 Виж мнението
    Много хейтваш. Вземи се оправи малко и може наистина да си намериш приятел.
    no comment.... кво да се оправя не разбрах? да си оправя мисленето? тоест да пия екапели като бони бонки и да не отида да се консултирам с лекар макар да знам, че майка ми и баща ми дори ще ме убият ако разберат, че има нещо? не мерси, така съм си добре...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вие хубаво го наредихте, ама реално приятелката му е тази, която наистина е много, ама много зле. Той може да е неосведомен и немислещ, ама не си трови лично неговото тяло.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Вие хубаво го наредихте, ама реално приятелката му е тази, която наистина е много, ама много зле. Той може да е неосведомен и немислещ, ама не си трови лично неговото тяло.
    И аз това казвам, ама защо го хейтват момчето. Той едва ли й е насочил пистолет в главата с думите "Пий сега и втори Ескапел"

Авторе ти си можел да предотвратиш това, пък може и тя да е била твърдо решена да пие Ескапел - не ви знам. Но станалото - станало. Свършен факт няма какво да направим вече, пък страничните ефекти при всички са различни по принцип.
    Поговори с приятелката си да се образова за секса, защото в крайна сметка тя си трови организма така. Желателно е да отиде на гинеколког, ама предполагам, че няма да се съгласи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си