- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 хапчета ескапел...
Е, аз съм късала поне 6 Дюрекса (правилно сложени), сменихме марката( магазини Sexwell) и така. Та аз пих 2 в рамките на два месеца или нещо подобно (да, при свършване отвън шанса е малък, НО ГО има! ), но не съм умряла. А и цикъла през 2 седмици е нормален за някои жени. Най-добре да се иде на гинеколог, ест, но все пак няма място за паника според мен. Тъпо сте постъпили и не повтаряйте, но вероятно всичко ще е наред
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
lfen2 млъквам, споко.... наистина не е моя работа, само се моля приятеля ми да не с твоето мислене, че пази Боже![]()
Вие хубаво го наредихте, ама реално приятелката му е тази, която наистина е много, ама много зле. Той може да е неосведомен и немислещ, ама не си трови лично неговото тяло.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз това казвам, ама защо го хейтват момчето. Той едва ли й е насочил пистолет в главата с думите "Пий сега и втори Ескапел"
Авторе ти си можел да предотвратиш това, пък може и тя да е била твърдо решена да пие Ескапел - не ви знам. Но станалото - станало. Свършен факт няма какво да направим вече, пък страничните ефекти при всички са различни по принцип.
Поговори с приятелката си да се образова за секса, защото в крайна сметка тя си трови организма така. Желателно е да отиде на гинеколког, ама предполагам, че няма да се съгласи...