- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
Аз като ти бях казала, че си първосигнален, ти не вярваш. Ето ти доказателството. Обикновено даваш добри аргументи, но в тоя случай... нъц.
Вместо да ми се измъкваш с тоя Рамазан, вземи прочети историята. Аз мисля, че тя си заслужава да бъде чествана и от православни, и от католици, и от всички десетки видове протестанти.
И аз мисля като Сиси. На мен ми се случи да не уча днес, така че бях на маникюр да се поглезя малко, ще се облека по-готинко, ще отидем на кино, а довечера ще сготвя нещо вкусно, ще пийнем вино и ще се видим с приятели, за да отпразнуваме и Трифон Зарезан
Нищо крещящо, нито кой знае какво, а дори ми е именник.
Хората не се делят на две групи: Такива, които в несвяст пазаруват розови сърца, и такива, които мразят първите.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-14-2013 на 09:26
Pak ще се цитирам:
3 осн. категории:
-Хора, които празнуват Св. Валентин. И може би парадират с това. А може би не.
-Хора, които хейтват първите и самия празник. Характерното за тях е: "Толкова ли не можете да показвате обичта си и през останалите 364 дни?!?!?!?!?!?!? !!! !!! !! ! ! ! !!" както и "Честит Трифон Зарезан! ! ! ! !! ! !!"
-Хора, които защитават първите от вторите, за да не попадат нито в сладкото, нито в соленото.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1. Хора, беснеещи за празника и държащи да имат изненада, подарък и публично призние. Купуват сърца, пухчета, 1000 бели рози с на всяко листенце написано: "You're the love of my life".
2. Хора, които го ползват като поредния случай да си направят живота хубав, взимат си алкохол, поприготвят си външния вид, купуват си сладко и отиват да се забавляват. (предполагам тук сме аз и Ина)
3. Хора, които мислят, че ако си сам на Св. Валентин не си никой и реват, и се депресират, и избухват в горчиви изблици на омраза към всички двойки.
4. Хора, които не празнуват, защото или не им харесва празника, или не им идва от вътре. На тях не им пука кой какво прави и нито са за, нито са против. (TheBeliever, мисля)
5. Хора, които си въобразяват, че всички са като първите и хулят от-до всеки, който е решил, че му се празнува. Започват се мили неща като "Ебати лигльовците", "Това не е празник", твоя цитат, Щрудел, също го има.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз си държа да празнуваме годишнините ,14 ти никога ,не сме го празнували, а и няма да го празнуваме . Както някой беше казал не е нужно да е празник за да си правите изненади .
Дразнят ме розовите балони и фалшивите усмивки на двойките направени само за 14 а, през останалото време, къде са тези балони ? Къде са тези усмивки ? Еми няма ги, защото някои хора са влюбени само за единя Свети Валентин . И да ако някой ме попита, да лигаво ми е с всички тези цветя и бонбони и плюшки . Една хубава вечеря и горещ секс много повече ми се нравят от разните му изгъзици .
Нека си го празнуват,никога не съм била такава личност,че специално за дати да се впечатлявам. Сега ,който иска - да си го празнува, никой не тровя, съдя and so on...Ама е тъпо като някой ми каже ,какво подари или ти подариха,защото трябва да подарявам нещо? Ще се съберем,ще си направим хубаво,ще ядем бонбони,шоколад и квото ни падне и ще ни е хубаво,както почти винаги като се видим![]()
maDamn
Отдавна "празника" е загубил цялата си идея, а именно, че любовта и семейното щастие са по-важни от някакви си войни, битки и такива акани неща (не помня много от легендата). В момента всички търговци гледат да си продадат и без това скучната стока и да оберат клиентите. Те пък от своя страна се лъжат, че е глупост, кощунство и Бог знае какво да не изразяваш любовта си ТОЧНО на 14ти и купуват разни неща. Отдавна сме забравили, че любовта не се измерва с плюшени играчки и бонбони в кутии сърца. Любов можеш да дадеш на всичко и всички във всеки един свободен момент, така че няма нужда да чакаш някакъв си ден, за да обичаш. За втора година не съм сама на тоя ден и никога не е било по-различно от едно цвете + шоколад от страна на приятеля ми. От мен пък предния 14ти получи малко сърце ключодържател, а тази един голям лист с 14 причини да го обичам. Можем да си подаряваме глупости всеки един ден от годината.
Общо взето всеки сам си решава кой празник да празнува, как и с кого да го прекара.
Но аз лично не почитам католически празници.
А по отношение на изненадите, които влюбените си поднасят с или без повод - само по-внимателно, че да не стане като в днешната новина... :///
Въпросът не е , че празника е католически а че вече стана едно голямо изхвърляне на хора , които през останалото време не се понасям . Неискрен ми е просто този празник и не заради това , че е католически , а защото много хора се опитват да се насилват да го празнуват .
Бе те да се насилват да правят каквото си искат. Не ме грее.
Това, което мен ме дразни е, че се очаква, и едва ли не изисква, от мен като съм влюбена и имам човек от себе си, да празнувам на 14-ти февруари. Писнало ми е всяка година от всеки ъгъл да ме питат "Какво ще подариш на любимия за празника на влюбените", "Какви са ви плановете за Свети Валентин" и ден след това "Какво ти подари гаджето". И като кажеш, че не те кефи празника те гледат все едно ти е пониква втора глава. Ей това ме дразни и ме кара направо да ненавиждам този празник.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чак да го ненавиждам,ама не му разбирам много превъзнасянето,дразни ме натякването...Писнало ми е всяка година от всеки ъгъл да ме питат "Какво ще подариш на любимия за празника на влюбените", "Какви са ви плановете за Свети Валентин" и ден след това "Какво ти подари гаджето". И като кажеш, че не те кефи празника те гледат все едно ти е пониква втора глава. Ей това ме дразни и ме кара направо да ненавиждам този празник.
maDamn
Аз пък тоя Свети Валентин въобще не го считам за празник... дори не е български. Нищо не съм купувала... въпреки че мен ме заринаха с тонове шоколад, които в момента унищожавам ... и едно зарче с пози![]()
Идеята е, че всяка една вечер може да бъде превърната в такава. То и аз днес си прекарах деня с моето момче, но той няма лекции, а аз днес реших, че имам време до последния изпит и мога да му подаря времето си. Ама не, специално защото е 14.02
Ами защото нали си купуват подаръци, цветя, шоколади... Аз някак си предпочитам да ми направи нещо мило без да е някаква определена дата или "празник".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Именно, че не всеки празнува така.Първоначално написано от marilyn
By SisiStrange![]()
Значи аз ако съм на теб ще тегля един джет кредит и ще отида в махалата и ще му намеря най-парафино надарените черни юнаци и ще им платя само по аромат на катун да го навестят със рязани сухи саби в ръце да го покръстят защото е неосъзнат гей