.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bathala Виж мнението
    Здравейте!

Имам един проблем с майка ми,който не мога да реша.Много изисква от мене,не ме пуска вечер до късно(до 10 макс),на лаптопа не дава през седмицата да стоя,тая година (7 клас) ми била много важна.Та как да се оправя?
    Не си видяла взискателна майка. Когато почне да те критикува за стойката ти, фигурата ти, грима ти, домакинската работа, която си свършила и пр., и пр., обади ми се.

7-ми клас съм стояла 3 дни в седмицата по 1 час на компа, вечер не излизах. Все още се опитва да ми казва кога да си лягам, а съм 12. клас.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си видяла взискателна майка. Когато почне да те критикува за стойката ти, фигурата ти, грима ти, домакинската работа, която си свършила и пр., и пр., обади ми се.

7-ми клас съм стояла 3 дни в седмицата по 1 час на компа, вечер не излизах. Все още се опитва да ми казва кога да си лягам, а съм 12. клас.
    please tell me more...
    Но в някаква степен, вече заради цялата тази взискателност и изпълнение от моя страна,сега ми има повече доверие . Подкрепя ме.
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако трябва да съм честна - аз я подкрепям напълно.
    Времето, до което те пуска е напълно нормално, особено имайки в предвид възрастта ти. Още повече, че по закон непълнолетните имат право да са навън до 10 часа.
    Второто, което е, че се мъчи за твое добро. Да имаш знания по различни области, да можеш да водиш диалози, да имаш богат речник, а не да седиш и да се чудиш какво да кажеш, защото просто не си си "вдигнал нивото на интелигентност".
    Опитай се рда я разбереш, ако питаш мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си