- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложения за занимание
Тази вечер приятелката ми ще идва в нас, няма да е за първи път, но искам да правим нещо различно от обикновенно (защото все едно и също омръзва). Дайте ми някакви предложения какво можем да правим.
Сгответе си, пийнете, хапнете, отпуснете се...нещо романтично, ако сте романтични де.
Иначе зависи какво правите обичайно... за вас разнообразие може да е нещо, което за мен или друг е ежедневие..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми обикновенно гледаме някое филмче, гушкаме се,целуваме се, правим любов, хапваме, стоиме, говориме си. Просто сега времето, когато е студено нещата стават еднообразни затова питам за съвет, нещата които обикновенно правим омръзват.
Играйте някоя игра заедно. Преди, когато имах връзка с обичайни дейности, абсолютно същите като вашите правехме и това. Аз бях с лаптопа и го свързвахме в LAN мрежа или там както се води и играхме на NFS или други игри.Мен ми беше забавно, даже в лаптопа още ми стоят куп игри, които не бих играла сама. Когато разполагахме само с 1 комп пък се "състезавахме" на NFS - първо единия си правеше състезанието, после другия и си сравнявахме резултатите
Също сме играли и други игри - домино, игри с карти, conquiztador и т.н.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-26-2013 на 17:25
То в общи линии това се прави. Ако тя не е навита за нещо различно, няма да я накараш.
Играйте на карти, на шах, цъкайте някоя игра на компа, която на нея й допада. Уредете 2 компютъра и се състезавайте на Конквизтадор - много си падам по това, ама не ми се навиват на акъла.
ади ади! :333333333
(ама по-късно :3)
Иначе:
*не се сърди човече
*карти
*рисувайте се
*гримирайте се
*http://www.youtube.com/watch?v=9rI5byAuM8M :3
*спорете на някаква тема :д
*направете си нещо заедно (има много неща за правене заедно :3)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щруд, "гримирайте се"?! Авторът е леко момче май :д
Яжте пуканки на терасата.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
мдаа... аз се присъединявам към предложението за twisterИ Конкуизтадор-а
(никога не съм знаела как се пише) .. направете си турнирче
![]()
Престори се, че си й купил нещо, загатни й, че си го скрил и има quest да го намери. Гледай си филма и от време на време хвЪрляй по 1 око до кЪде е стигнала с тЪрсенето. Ако я усетиш, че почва да губи интерес, провикни се "Топло, топлооо"
Ако имате балони или кондоми може да ги пълните с вода и да ги хвърляте през терасата , да играете карти , да си правите щури снимки и тнн ..
Mи ходете напазарувайте до Кауфланд.. к'во да правите?..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Веднага се присъединявам към конкистадор-а :P
Иначе играйте нещо, купете си един голям пъзел и го редете, абе има много неща за правене стига да не ви е налегнал мързела.
Подкарайте се на 69 и който свЪрши прЪв - мие чиниите![]()