.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да изкарам пари?

Здравейте,аз съм младеж на 13 години.Имам следния проблем-Искам да изкарам пари по някакъв начин ,защото родителите ми не ми дават ,защато нямам нужда и не защото нямат пари ,а има ядене вкъщи и няма за какво да ги харча.Искам да ми дадете няколко предложения как да изкарам пари на моята възраст!Предварително благодаря.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След като нямаш нужда и няма за какво да ги харчиш защо ти е да изкарваш пари?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Защото ми трябват!Това което написа е според родителите ми.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами кажи им, че ти трябват. След като нямате финансови проблеми едва ли ще ти откажат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на s40t4
    площад Македония...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сядаш и говориш с тях.
    Обясняваш им - така и така, даваш си аргументите, правиш всичко възможно, за да те разберат. Обясни им също как се чувстваш и вероятно ще те разберат.

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    На всеки са му нужни пари. Винаги трябва да имаш някакви джобни в теб, защото винаги се намира ситуация в която ще ти потрябват. Ако ти спре химикала (примерно), и някои хора от класа ти са стиснати, трябва да си купиш химикал или ако си пропуснал закуска, защото си закъснял за училище - гладен ли ще стоиш? Говори с родителите си. Незнам как ще си изкараш пари ако си само на 13.

Принципно има как да работиш на 13, даже мога и да ти дам определени насоки. Но няма да го направя, защото е най-вероятно да бъдеш измамен, а и най-малкото на 13 си прекалено малък/незрял за да ти се поверява работа. Послушай съвета на съфорумците и говори с родителите си. Питай ги защо не ти дават джобни - може да се окаже, че не е по причините които си мислиш. Обясни им подробно защо и колко ти трябва (пиша с презумцията че ти трябват за нормални неща, а не за наркотици примерно...). Ако трябва им предложи някакъв вид "сделка" - да вършиш определени неща в замяна на джобните ти, или пък да им се отчиташ с касови бележки за да знаят за какво ги харчиш. Не знам, трудно ми е да ти дам съвет, защото честно казано за първи път чувам за проблем като твоя...

Благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си