.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation проблем с ханша(талията)

Здравейте! Имам малък проблем с талията. Не я харесвам защото е повдигната. Не знам дали ме разбирате, надявам се да ме разбрахте какво искам да кажа. Та въпросът ми е как да ги премахна, защото лятото все повече наближава. След около ден - два ще кача снимка на талията си, за да си кажете мнението.

качи де, аз не разбрах каква е тая повдигната талия

Супер фен Аватара на tonssy
    Значи, първо- ханшът и талията са различни неща. Второ, не разбрах какво имаш предвид под "повдигната".

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За паласки ли говориш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

точно за паласките!

Голям фен Аватара на besso
    ходи много пеш, прави упражнения вкъщи, внимавай какво ядеш и бързо ще си върнеш формата бързо. Но в никакъв случай не започвай диети или не пий хапчета за отслабване!!!

А долу горе какви упражнения?

Преси- започни с обикновени и задължително странични. Ако не знаеш как точно- виж клипчета.

Голям фен Аватара на besso
    наблегни на коремните преси и търси в YouTube клипчета с Pilates - тава са упражнения предимно за корем и бедра, можеш да си ги правиш вкъщи спокойно

Мхм... ясно Благодаря ти!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тичай, тичай, тичай. Ще стопиш и другите излишни мазнини и ще изглеждаш по-добре, ще си уформиш цялото тяло.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ох, тичането ми е много трудно. В смисъл много бързо се изморявам, но това лято ще се опитам да бягам колкото мога повече и ще видя резултата.

^ Започни с по- малки разстояния. С времето ще свикнеш, ще издържаш повече и ще можеш да увеличиш постепенно.

Ясно. Лятото ще съм във Варна, т.е. ще ходя и на плаж. Ще плувам. Чувала съм че и това помага за стопяването на мазнините и за здравето на човек

Не чакай до лятото. Сега можеш да правиш коремни преси в домашни условия и да стопиш излишните килограми в областта на паласките. Много полезно упражнение за тази част на тялото са страничните коремни преси. Прави чести хранения на малки порции, като се придържаш към храни, които консумират сурови, варени или изпечени.

хмм, аз имах наченки на такова нещо и ги стопих по начин, който ми е трудно да обясня. Значи подпираш си ръцете до лактите включително на бюрото. После даваш краката си назад, сгънати в коленете и прехвърляш тежестта на ръцете, стягаш си коремните мускули и изправяш гръбнака. Нещо като стол, без стола и с краката назад, не напред. Ето опит за онагледяване
    ,,,, 0
    ,__/(
    ,,,,,|
    ,,,,,,\.
    0=глава
    __/=ръце
    ( = гръбнак
    | = крака
    \
    . = стъпала
    , = тъпия форум не приема шпациите д'еб@, т.е. нищо не са
    Задържаш се колкото можеш повече (ако в началото е над 30тина секунди, значи нещо не съм обяснила като хората ) и повтаряш максимално често (не се преуморявай, че мускулната треска е ужасна) и за 2-3 седмици ще си добре
    Успех, дано съм успяла да обясня
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Прави упражнения, гледай клипчета в интернет, има много. Не е нещо страшно при тебе, бързо ще влезеш във форма.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    хмм, аз имах наченки на такова нещо и ги стопих по начин, който ми е трудно да обясня. Значи подпираш си ръцете до лактите включително на бюрото. После даваш краката си назад, сгънати в коленете и прехвърляш тежестта на ръцете, стягаш си коремните мускули и изправяш гръбнака. Нещо като стол, без стола и с краката назад, не напред. Ето опит за онагледяване
    ,,,, 0
    ,__/(
    ,,,,,|
    ,,,,,,\.
    0=глава
    __/=ръце
    ( = гръбнак
    | = крака
    \
    . = стъпала
    , = тъпия форум не приема шпациите д'еб@, т.е. нищо не са
    Задържаш се колкото можеш повече (ако в началото е над 30тина секунди, значи нещо не съм обяснила като хората ) и повтаряш максимално често (не се преуморявай, че мускулната треска е ужасна) и за 2-3 седмици ще си добре
    Успех, дано съм успяла да обясня
    Ако може някакъв клип или видео, че не разбрах

Аз също не разбрах упражнението по начина, по който е описано.

AnarchyPunk има предвид това - http://www.youtube.com/watch?v=MHQmRINu4jU........казва се планк и найстина мн. е мн до6ро..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Прави коремни преси. Тичай. Карай колело и ще влезеш във форма.

Непременно ще опитам "планк",както и бягане и скачане на въже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си