.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Момчета обичате ли сладко ?

Отварям темата, защото се чудя дали само аз не обичам толкова много шоколад и сладки работи .... не че не ям, но винаги бих предпочел нещо солено м/у шоколад и дюнер на една и съща цена винаги ще си купя дюнера при момичетата работата е ясна -дай им шоколад и ги гледай как отлитат в страната на чудесата, но ми е интересно как е при момчетата

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз и като момиче бих предпочела дюнера! ;д Предпочитам солено, освен в случаи, в които наистина много много ми се яде точно нещо сладко. До човек си е според мен, не до пол.

*а докато го пиша това..ям тоблерон.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Абе не е точно така с момичетата-дай им шоколад и ги гледай. Примерно аз не обичам шоколад, но имам една съученичка, която яде по 5 шоколада докато сме на даскало-иска ми се да видя как ще и се отличат (evil) Да...и аз си падам по сладкото, но не и по шоколада. Бих предпочела пица или филийка с лютеница и сирене (да го дам малко по-здравословно )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Обожавам сладки неща, но само шоколад не обичам.Сега съм спряла всякакво сладко де.
    Последно редактирано от strawberry88 : 01-27-2013 на 14:48

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Обожавам сладки неща, но само шоколад не обичам.Сега съм спряла всякакво сладко де.
    Аз пък почти сало шоколад обичам . A, и онези млека за пиене Верея и киндер Пингуи <33

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    A, и онези млека за пиене Верея и киндер Пингуи <33
    Точно, точно! На Верея и за ядене има.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    киндер Пингуи <33
    Не ми помагаш много.

Banned Мега фен
    обичам ужасно много сладко,но няма как да сравня дюнер и шоколад... ако ми се яде сладко - шоколада,ако ми се яде солено - дюнера

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз съм от момичетата, които като видят шоколад се разтапят. Каквото и да е сладко - умирам си просто, много, много обичам!
    Иначе да, направило ми е впечатление като изляза навън с приятели - те ядат в огромни количества солена храна.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз лично предпочитам соленото...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Нито сладко, нито шоколад обичам. Ма хич.. със седмици не се сещам за сладко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на fizzyg
    Колкото сладко,толкова и солено,но в повечето случаи на солените неща набллягам..
    Обаче в момента и аз се опитвам да огранича сладкото,колкото и да ми е трудно У нас има 4 шоколада и не знам-си-колко други сладки неща,ама..

най-обичам да ям горчива дрога

Мега фен
    сладко със солено. Шоколад и зайо байо или бисквити траяна със солети..

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не ми помагаш много.
    O, o и онези '' пълнозърнести '' бисквити на милкаааааааааааааа .

Доказано е, че повечето жени ядат повече сладки храни от повечето мъжете. : )
    Аз умирам за сладко, мога да ям сладки неща сутрин, обяд и вечер. ;д Мъжът ми предпочита солените храни, рядко яде сладки неща. Брат ми и баща ми пък много ядат захарни изделия.

И както винаги, като се обърнеш към момчетата, все момичета ти отговарят. ;д; д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Аз съм от момичетата, които като видят шоколад се разтапят. Каквото и да е сладко - умирам си просто, много, много обичам!
    Иначе да, направило ми е впечатление като изляза навън с приятели - те ядат в огромни количества солена храна.
    !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си