- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко често имате гости?
Колко често имате гости или каните някой у вас ?![]()
При меннн.... аз каним,каним, ама никой не идва.. за една година 4-5човека са се осмелили да ми дойдат на гости. Всеки го е страх от животинките ми просто![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Предпочитам аз да ходя на гости,отколкото да каня у нас,по-интересно ми еИначе най-добрата ми приятелка е редовно в нас,но други хора рядко каня.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
По-често, отколкото би ми се искало.
Освен приятеля ми, друг човек не се сещам да съм канила скоро в нас. Не обичам тук да се размотават хора, които не са от семейството.Въпреки това, редовно посрещам роднини, съседи, колеги на нашите и т.н.
И спря да се върти за миг земята..
Една от приятелките ми идва у нас за по 1 час, после чакаме да дойде още едно момиче у нас. Това момиче пак идва до у нас, но само за по 5 минути, след което тръгваме за училище (което вече трябва да престане, защото въпросното момиче всеки ден идва у нас, а у тях ме не кани :х). Имам още една приятелка, ама тя живее във другия край на града и се виждаме само във училище.
В родната ми къща, при родителите ми, започнах да водя гости, като станах на 17-18.
Преди това беше табу, особено гадже - заради баща ми - не е забранявал, ама да не се чувства неудобно.
От тогава, като имам почивен уикенд, водя я съквартирантките, я приятелка, я гадже :Д
Ама рядко.
А в квартирата - идват някакви хора-чат пат, не винаги мои гости, ама пак гости![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Още от малка съм канила приятели и винаги са идвали.
Забавно е, някак.
Иначе: нищо не се е променило. Редовно каня хора - дали приятели, дали гадже, ама има. Приятно ми е, когато има някой в нас, особено когато съм сама и умирам от скука. Особено зимно време, когато навън е студено и не излизам чак толкова и не стоя дълго време навън.
мои приятелки - рядко.. да кажем 1-2 пъти в месеца обаче приятелски семейства през 2-3 дни![]()
Един път седмично, един път на две-три седмици идва някоя моя приятелка в нас. Не обичам да се задържам вкъщи, по тази причина не обичам и да каня у дома.
С приятелско семейство всяка неделя-ту у тях, ту у нас, но от една седмица си имат бебенце и май вече ние само ще ходим...
В общежитието постоянно идват някакви хорастаята ми е като аврамов дом аххах
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
Преди много хора ни идваха на гости, сега много много рядко. Освен някой друг приятел![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN