- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хммм... Разликата между момчетата и мъжете?
Значи ако живея с нашите-не съм мъж,ако живея сам-мъж..
http://gifsoup.com/view5/4316781/damn-o.gif
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От прочетеното излиза, че това което прави мъжа е неговото временно финансово състояние?
Защото има доста хора, които на 25 не могат да си позволят собствено жилище или най-малкото е тъпо половината им заплата да отива за наем, като има къде да живее. Не ми се струва логично просто...
Според мен друго характеризира мъжа и го отделя от момчето и това не е дали живее при майка си, нито дали се издържа сам...
Никой не ти е казал собствено жилище. Не сме го обърнали на "къв си ти, кви пари имаш, ква кола караш" :Д
Просто да не ти пере майка ти гащите и чорапите до 30-40 годишна възраст. Много ли искаме??Какво спориш не мога да разбера. Да си самостоятелен!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"Чух те онзи ден през сълзи да казваш на приятелката си, че вече няма истински мъже в България. Това твърдение го чух и миналата неделя в трамвая, където две леопардови диви пръхтяха и се вайкаха.
Мислиш си, че истинските мъже са изчезнали? Че всички потомци на оня с листото са се превърнали в окосмени подобия на жeнски полов орган? Е, Мис осем животни, истинските мъже не са изчезнали, просто ти не ги виждаш, защото...
Истинските мъже не късат сaлфетки под ритмите на Галена в нощните клубове. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите.
Истинските мъже ги срещаш всеки божи ден, но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат поне 3 часа преди ти още да си махнала гурелите от засъхналата си спирала.
Истинските мъже, скъпа, не привличат вниманието ти, защото не ти подсвиркват от тротоара, не се натискат да те черпят евтина водка. Истинските мъже са твърде улисани в мисли за работата си, семейството, бюджета, колежа на децата и прочие.
Истинските мъже не ги забелязваш, защото минавайки покрай теб на улицата, те не ухаят на скъп парфюм, защото с парите са предпочели да купят куче на дъщеря си. Не носят маркови дрешки, защото нямат време да обикалят магазините. Нямат огромен бицепс, защото във времето, в което не работят са на излет с децата и жените си.
Но дори и още да не са семейни, истинските мъже не ги забелязваш, защото най-вероятно пият бира вкъщи, псуват държавата и кроят планове как да изпъкнат сред цялата тая шуробаджанащина. А може би не ги виждаш понеже нямат време за барове, защото работят на три места. Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всики петък. Техните пари са в банката, на влог.
О, повярвай, истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш, защото те не искат да срещат теб!"
beu.bg
Ясно и на място![]()
Ммммммммдатова също.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От текста по-горе излиза, че истинския мъж е изцяло отдаден на семейството и работата, не се забавлява, не се глези с нищо и работи на три места?
Тъжно.
Grumpy old madman
Абе, и това е писано от някой фрустриран путкопоклонник, който не може да приеме, че е бил отрязан от някаква женска локва.
Джоли,
да си самостоятелен може да е признак на истинския мъж, но не го обуславя. Истинският мъж може да има и иконом, който да му пере чорапите, да ги подрежда и сгъва в чекмедже и да слага лавандула, за да миришат свежо. Значи и така лелеяната самостоятелност не е фактор, който да отделя момчето от мъжа.
Много добре знаеш какъв тип хора от мъжки пол имах предвид.Не съм казала, че е само това, даже подчертах с черничко и другото :Д
Истинският мъж не е този, който живее с техните до 40 години, когато някоя (луда или сляпа вероятно) жена го прибира и започва тя да му пере чорапите. Това не е истински мъж.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами какво е истински мъж?
Да мирише на ракия и чесън, но същевременно да е независим, да не му пука за нищо. Да живее сам и да може да поправи всичко вкъщи, шие си чорапите и готви мусака, изкарва пари и знае как да живее. Леко авантюрист, леко брадясал, но елегантен и със спортна фигура?
Само не знам защо на истинските мъже им трябват жени, които са далеч от истински такива?
Две от качествата за които се сещам е - да има собствено мнение и да държи на думата си![]()
n00bs
Чакам момента когато в темата ще започнат да се пускат снимки на актьори, певци, спортисти и да се твърди, че са истински мъже.
inb4 CR7![]()
Grumpy old madman
Я, якудзата е на по-прав път, макар и да му се случва за пръв път след регистрацията в този форум.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Естествено, че си държи на думата. Ако жена му му каже нещо на криво, той тропва по масата и с ракиено-чеснов дъх изревава "Ти ли шъ ми кажеш, к'во да праа, ма?"
И жена му се кротва, понеже не иска перманентен грим.
Grumpy old madman
Перничани не е желателно да коментират темата
Въпросът за милион долара:
Точно за вас ли да го изпълним?
Grumpy old madman
Всъщност нищо не каза, но може и да сме изпълнили доста повече от казаното тук. Проблема е, че сме си намерили и истински жени, та няма какво да си говорим с никой
Просто можете да седите отстрани и да цъкате с език
О, въобще не съм казвала за мен. Аз си имам за мен.Както и Поли за себе си.
Намерете си и вие някоя, която ви прави малко по-добър, малко по-силен и, с риск да се повторя, пак ще си говорим.
minchorna с пикльовци работа нямам. Имах предвид , че ако кажа още няколко, ще кажете еййййй това жените само искате от нас да сме такива такива такива :Д![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more