- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хммм... Разликата между момчетата и мъжете?
МИСЛЯ, че:
-Мъж е д-р Слоун в 'Анатомията на Грей'
-момче е Едуард от Twilight
Не искам 100% мъж, както и момче, което е развито по-малко от мен (физически и душевно). :3
Плашеща е мисълта 'да бъда с мъж' леле :3
Просто защото не се имам за истинска жена.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако е душевно по - малко развито от теб, не съм сигурен, че санитарите ще му разрешават да излиза навън.
n00bs
Сега и аз да се изкажа в собствената си тема.Ще се опитам да е лаконично.
Мъжът, за разлика от момчето, може да различи желанията си от потребностите си.
Може да различи отговорната жена от капризната пиявица.
Може уверено да защитава собствената си позиция, но и да може да превъзмогне егото си и да възприеме чужди гледни точки.
Разбира се, това е практически несъществуващ идеален случай, но ми се струва, че тези признаци донякъде определят зрелия разсъдък.![]()
Един истински мъж никога няма да остави жена да го командва....освен ако не му е шефка!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Истинската жена никога не си позволява да командва истински мъж, тъпчат се само мравките и червеите.
Какъв е проблемът гей да е мъж на място питам аз? бати тесногръдите типове сте
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нека пък Neil Patrick Harris, George Michael, Richard Chamberlane, Freddie Mercury не са истински мъже, щото са гейове. И нека примерно Крис Браун е повече мъж от тях, само щото тъпче (буквално и преносно) Риана, която по документи е жена, на външен вид не дотам. ХА! Само това ще кажа. Ха!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Виж, айде да не намесваме известните личности.
Защото при тях виждаме само една страна от тях, никой от тук не ги познава като личности. А нали идеята е, че личността дефинира мъжа като "истински мъж" (чак ми е смешно като го напиша)
Имам приятели гейове, при тях има много различия. Има и феминизирани мъже, които съчетават повече и мъжки и женски аспекти, има и типичните мъже, на които никак не са феминизирани и не им личи. така че е различно при всеки човек
Разбира се, но да отречеш изцяло правото на мъжът да бъде мъж само защото е гей, е слабоумно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Едва ли някой е толкова могъщ да отрече на някой правото да бъде мъж в една свободна страна
В смисъл това самия човек си го определя дали е мъж или нещо друго. а това, че другите "истински мъже" го одумват като отегчени селски клюкарки за това, че го поема анално си е техен си проблем, не на самия човек, който води начина на живот, който чувства за правилен според собствените си разбирания![]()
мъж е мъжът момчето е момче
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!