- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хммм... Разликата между момчетата и мъжете?
Рагиола отново цепи с тъпотия, вече става тъжно, че подобни хора замърсяват генофонда на човечеството...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Рагиоле, просто ме е срам, че спадаш в категорията на хомо сапиенс.
П.П. А ако трябва бъдем по-точни homo sapiens sapiens.
Един унтерменш няма как да разбере болката ми, затова и не трябва да те вълнува. Кютай и оцелявай...
Аз говоря 4 езика, защото не съм истински мъж
Рагиоле,
защото КПР бяха един симпатичен типично английски отбор от столицата, за жалост нещата се промениха.
Хаха то е хубаво да знаеш езици. Американците в по-голямата си част не знаят никакъв чужд.
Пък за отборите - няма като падат твоите, да минеш на други , я ! Какъв фен си тогава!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
унтърменш = владеене на немски, ае давайте салфетките![]()
Creative Technologie
E, другият ми симпатичен отбор е Лийдс, ама Вито пръв почна с техните аватари и щеше да е объркващо, хах...
Офлюх,
прав си! Унтерменш и владеене на немски е като "мерси боку" (мерси боклук) и владеене на френски, но не е това и целта на поста.![]()
Когато започвах да се интересувам от футбол това лого вървеше с "Boring, boring Arsenal" на Парлър, Тони Адамс и другите калитари...
Това кой какво е плещил не ме интересува.
И как е да си фен на отбор, който е на дъното?
По-добре на дъното, отколкото всяка година с очакванията и после борба да се класираш на 4-о място...
Да не би мотото ви да е надеждата умира последна или вече сте свикнали с дъното?