- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хммм... Разликата между момчетата и мъжете?
таа JOLLIE92 да се самозакрие веднага с тези разсъждения.
А разликата между момче и мъж намирам общо взето в начина на мислене и опита с годините. Няма определена възраст на която ставаш мъж. Съдя за тва, от гледна точка, че при момичетата и жените е същото.
Вече един истински мъж за мен е, когато може да отговаря за действията си, а не да се покрива, да има уважение към хората, да изгради такова и в тях, да има някъв баланс в живота и поне малко сигурност. Може би има и още много, но е ясно, че перфектни хора няма, плюс че много от нещата в живота на хората не зависи само от тях - има твърде много странични непредвидими фактори - нашата роля е просто да ги сведем до минимум. :/
dgdg
Шегите и пристрастията настрана,тук доста грешиш.Въпреки хубавия футбол,който твоят отбор играе в последните години,младите момчета там са далеч от идеята за мъжка игра и много повече им отива определението госпожици.Във висшата лига се играе най-качествения футбол,футболистите са страхотни и мачовете са зрелищни,но защо тогава толкова добри отбори(илзезли на терена с обичайните си 11) отпадат за FA cup от непретенциозни отбори?Гледа ли мача с тотнъм?Видя ли какво се нарича pure English football.Чемпиъншип не е и наполовина атрактивен колкото Висшата лига,но футболът е много по-мъжки.
back to the fun part
RagioL is a slapper
he's got a big fat arse
and when he shags his woman
he thinks of Rob Snodgrass![]()
Да се върнем на това че замърсявам генофонда на човечеството, че педалския хумор не ме кефи.
каква беше темата, а каква стана:С
feikk според тебе значи типажът, който го пере майка му и му готви на 40 години е перфектният мъж? Заповядай, омъжи се за такъв, да ти гледам сеира.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ох добре
мързи ме да пиша по нея
Интересно ми е за мнението на JoLLiE92, RagioL, LovEsIckk, feikk и Кумчо Вълчо по въпроса:
Какво определя зрелостта на един мъж в отношението му към жените, ако изобщо нещо го определя?
Мога да пиша много по темата..амаа...![]()
Pikachu в момента съм в такова настроение и бих се изразила така : внимание. Не сваляне на звезди, но не преследване на всяка. Истинският мъж се държи с курвата като с курва и с дамата с уважение. Не се лигави, не е излишно романтичен, но това, че се е сетил за нея, че си мисли за нея, дори без да и го показва (най-вече в този случай даже) е достатъчно, израз на внимание.
Момченцата си харесват по-вървежни момиченца, които след това им разбиват сърчицата, и разбира се следва "всички жени са курви" и "жените не знаят какво искат". Мъжете никога не ласкаят излишно една жена, която не го заслужава.
Ако се сещате онова - "знайш ли що си скучна? Щото си лесна." ей това е мъж.
Ако се сетя друго , ще добавя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Толкова ви пере хормона,че ви трябва само да е здрав, па дали ще е момче или мъж е се тая![]()
Creative Technologie
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Случвало ми се е да разбирам нещо такова![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Юнайтед са противни най-вече заради масата си фенове и САФ. Няма две мнения по въпроса, че е един от най-добрите треньори, но иначе си е абсолютно лекенце. Когато бутат отборът му през целия мач и при Х се играе до гол на Юнайтед проблеми няма и му е под нивото да коментира съдийството, когато обаче отборът му е ощетен било то дори с един корнер вдига олелия до небесата. Когато продаде Роналдо за нереално висока сума и общо взето прее*а целия пазар проблеми също няма, но когато му отмъкнаха Моура под носа излиза с изказване "УЕФА да реагира".
иначе обявявам тая тема за супер Т Ъ П А
ПО-ДОБРЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ ПАК, че ме сви корема от смях при все лошото ми настроение. xD
Pikachu - как да ти кажа, когато е момче е ясно, че се държи като дете, и то нормално при положение, че на 15 е рядко да се държиш като голям човек, че е и ненормално даже. Искам да кажа, че когато момчето стане мъж почва да гледа по друг начин на момичето\жената до себе си. Почва да гледа нещата в перспектива, да забелязва неща, които преди не е виждал - тука ти говоря за организираност, ред в живота, такива неща, които и една жена трябва да има. Зрелостта е в тва, че като момче общо взето гаджитатасе държат за ръчичка, мляскат се и нищо друго. Горе долу тва ми е идеята - ама...... тва вече не е за истинските въже - тва по принцип мъжете, поне нормалните си го имат. oO
dgdg