.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 169
    Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Да не би мотото ви да е надеждата умира последна или вече сте свикнали с дъното?
    Ей,че сте докачливи arseAnal-ците По-скоро Лийдс ще спечели Шампионската лига,отколкото Pakistanal north London a.k.a. the pedophile in the kindergarten да вземат,която и да е купа

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Ей,че сте докачливи arseAnal-ците По-скоро Лийдс ще спечели Шампионската лига,отколкото Pakistanal north London a.k.a. the pedophile in the kindergarten да вземат,която и да е купа
    Мястото на госпожиците е във втора дивизия.

Повече от фен Аватара на feikk
    таа JOLLIE92 да се самозакрие веднага с тези разсъждения.
    А разликата между момче и мъж намирам общо взето в начина на мислене и опита с годините. Няма определена възраст на която ставаш мъж. Съдя за тва, от гледна точка, че при момичетата и жените е същото.
    Вече един истински мъж за мен е, когато може да отговаря за действията си, а не да се покрива, да има уважение към хората, да изгради такова и в тях, да има някъв баланс в живота и поне малко сигурност. Може би има и още много, но е ясно, че перфектни хора няма, плюс че много от нещата в живота на хората не зависи само от тях - има твърде много странични непредвидими фактори - нашата роля е просто да ги сведем до минимум. :/
    dgdg

Мястото на госпожиците е във втора дивизия.
    Шегите и пристрастията настрана,тук доста грешиш.Въпреки хубавия футбол,който твоят отбор играе в последните години,младите момчета там са далеч от идеята за мъжка игра и много повече им отива определението госпожици.Във висшата лига се играе най-качествения футбол,футболистите са страхотни и мачовете са зрелищни,но защо тогава толкова добри отбори(илзезли на терена с обичайните си 11) отпадат за FA cup от непретенциозни отбори?Гледа ли мача с тотнъм?Видя ли какво се нарича pure English football.Чемпиъншип не е и наполовина атрактивен колкото Висшата лига,но футболът е много по-мъжки.
    back to the fun part
    RagioL is a slapper
    he's got a big fat arse
    and when he shags his woman
    he thinks of Rob Snodgrass

Да се върнем на това че замърсявам генофонда на човечеството, че педалския хумор не ме кефи.

Да се върнем на това че замърсявам генофонда на човечеството, че педалския хумор не ме кефи.
    Ако беше от мангалчестър,наистина щях да се съглася,че го замърсяваш

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    каква беше темата, а каква стана:С

feikk според тебе значи типажът, който го пере майка му и му готви на 40 години е перфектният мъж? Заповядай, омъжи се за такъв, да ти гледам сеира.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    каква беше темата, а каква стана:С
    boys will be boys.Точно по темата си е

Град
    ох добре
    мързи ме да пиша по нея

Ако беше от мангалчестър,наистина щях да се съглася,че го замърсяваш
    MC, MU или имаш в предвид и двата отбора?

Голям фен Аватара на Pikachu
    Интересно ми е за мнението на JoLLiE92, RagioL, LovEsIckk, feikk и Кумчо Вълчо по въпроса:

Какво определя зрелостта на един мъж в отношението му към жените, ако изобщо нещо го определя?

MC, MU или имаш в предвид и двата отбора?
    United.Те са символ на всичко зло във футбола

Град
    Мога да пиша много по темата..амаа...

Pikachu в момента съм в такова настроение и бих се изразила така : внимание. Не сваляне на звезди, но не преследване на всяка. Истинският мъж се държи с курвата като с курва и с дамата с уважение. Не се лигави, не е излишно романтичен, но това, че се е сетил за нея, че си мисли за нея, дори без да и го показва (най-вече в този случай даже) е достатъчно, израз на внимание.
    Момченцата си харесват по-вървежни момиченца, които след това им разбиват сърчицата, и разбира се следва "всички жени са курви" и "жените не знаят какво искат". Мъжете никога не ласкаят излишно една жена, която не го заслужава.
    Ако се сещате онова - "знайш ли що си скучна? Щото си лесна." ей това е мъж.

Ако се сетя друго , ще добавя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Pikachu Виж мнението
    Интересно ми е за мнението на JoLLiE92, RagioL, LovEsIckk, feikk и Кумчо Вълчо по въпроса:

Какво определя зрелостта на един мъж в отношението му към жените, ако изобщо нещо го определя?
    прочети ми предишните постове и ще разбереш защо няма да отговоря на тоя супер субективен въпрос

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Толкова ви пере хормона,че ви трябва само да е здрав, па дали ще е момче или мъж е се тая
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ей това е мъж.
    ужасТ

но това, че се е сетил за нея, че си мисли за нея, дори без да и го показва (най-вече в този случай даже) е достатъчно, израз на внимание.
    аре да ми кажеш от къде да си взема и аз такова кълбо, което ще ми показва кога си мисли за мен, вместо него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Случвало ми се е да разбирам нещо такова
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

United.Те са символ на всичко зло във футбола
    Само защото са съдийски отбор ли?

Цитирай Първоначално написано от Pikachu Виж мнението

Да не пишеш тема по въпроса?

Само защото са съдийски отбор ли?
    Да и защото се издържат от парите на сам факин йидс,защото ги води шибания дарт вейдър,защото са нагли,защото не са спортсмени,защото феновете им го правят само с мъже,защото червения дядка натири Бербатов на скамейката и тн

Юнайтед са противни най-вече заради масата си фенове и САФ. Няма две мнения по въпроса, че е един от най-добрите треньори, но иначе си е абсолютно лекенце. Когато бутат отборът му през целия мач и при Х се играе до гол на Юнайтед проблеми няма и му е под нивото да коментира съдийството, когато обаче отборът му е ощетен било то дори с един корнер вдига олелия до небесата. Когато продаде Роналдо за нереално висока сума и общо взето прее*а целия пазар проблеми също няма, но когато му отмъкнаха Моура под носа излиза с изказване "УЕФА да реагира".

иначе обявявам тая тема за супер Т Ъ П А

Голям фен Аватара на Pikachu
    Да не пишеш тема по въпроса?
    Не, просто се изразявам много красноречиво.

Повече от фен Аватара на feikk
    feikk според тебе значи типажът, който го пере майка му и му готви на 40 години е перфектният мъж? Заповядай, омъжи се за такъв, да ти гледам сеира.
    ПО-ДОБРЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ ПАК, че ме сви корема от смях при все лошото ми настроение. xD
    Pikachu - как да ти кажа, когато е момче е ясно, че се държи като дете, и то нормално при положение, че на 15 е рядко да се държиш като голям човек, че е и ненормално даже. Искам да кажа, че когато момчето стане мъж почва да гледа по друг начин на момичето\жената до себе си. Почва да гледа нещата в перспектива, да забелязва неща, които преди не е виждал - тука ти говоря за организираност, ред в живота, такива неща, които и една жена трябва да има. Зрелостта е в тва, че като момче общо взето гаджитата се държат за ръчичка, мляскат се и нищо друго. Горе долу тва ми е идеята - ама...... тва вече не е за истинските въже - тва по принцип мъжете, поне нормалните си го имат. oO
    dgdg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си