- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хммм... Разликата между момчетата и мъжете?
между другото като каза това - единият ми асистент е 88, 4 години по-голям от нас, държи се изключително строго и професионално до момента в който го видяхме в коридора да се мляска с приятелката си и после видяхме фейсбук стената му, на която имаше картинка от нея "смърфичкам те" .........това мъж ли му викаш сега
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хахаха : )
Все ме питат как така може да съм фен на Лийдс и Уест Хем. Ами аз съм фен/симпатични са ми още няколко отбора, но един ми е по-близо до сърцето и мисля, че ме разбираш, няма какво да ти обяснявам.
Проклинам деня, в който в замунда се пръкна Green Street Hooligans.
Ragiol, а какво е да си фифа-фен?
Много ми е тъпо това мерене на пишки с глупави статистики.
Аз примерно симпатизирам на дадени отбори от доста време, които са доста далеч от "европейски гранд", дори когато са се подвизавали в долните дивизии, доста преди да станат поплуярни покрай някои филми и форуми и доста преди аз самият да знам какво е футболно хулиганство.
А конкретно твоите любимци...те също не са "гранд" и винаги са в подножието на върха. : )
А ще си поговорим ли за истинските дами и взаимоотношенията мъж-жена, за да стане още по-интересно.
Темата за мъжете гледам сте я предъвкали и не виждам смисъл да се включвам (поне за сега).
темата за дамите потъна, защото никоя не поиска да пише вътре
Мъжете знаят какво искат. А това дали си мъж или момче не се определя от годините, а от начина на мислене. Повечето са момченца, мъже не останаха.
Момченцата и мъжете искат едно и също нещо, може би начина на постигането му е различен?
Интересен довод.
А какво искат момчетата и какво истинските мъже? Ако може аргументацията да не се базира на романтични комедии, моля.
Aз знам какво искам,но не знам как да го постигна..мъж ли съм ?
Съгласявам се.
И отговарям на въпроса на Олдскуул от името на по-голямата част от световната и форумската женска общост:
Момченцата искат мацки, а мъжете искат брак и деца и липса на приятели и прекарване на живота в обръщане на внимание на половинката си, която е толкова прекрасна и в никакъв случай никога не е дебела...
Може това да ти се струва тъпо, но това е защото си МОМЧЕНЦЕ!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
това разграничение никога не ми е влизало в употреба. но да върви приказката, истинският мъж умее да запази самообладение/оптимизъм/трезва мисъл, когато е здраво загазил.