.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Question Да опитаме ли или не е редно...

Малко ми е неудобно да задам този въпрос, но се питам какво ли ще стане ако докато правим секс с гаджето ми му сложа пръстче отзад? Това ще го обиди ли? Често пъти по време на секс му пипам дупето и той няма против, просто лекичко го галя.
    Ако го направя той би ли го възприел като някакъв вид обратност? Споделете ако имате опит с подобно нещо.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо питаш нас? Питай него.

Чудно ми е как се възприема от мъжете подобно нещо.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Там има ерогенна зона така да се каже и по-скоро би му харесало.
    +притискането на тази точка води до еякулация без изхвърляне на семенна течност.
    Но не си позволявай да го правиш без негово позволение.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, не съм пробвала подобно нещо, нямам и никакво желание да пробвам, но смятам, че това не се прави неочаквано!
    Аз мразя да усещам непредвидени "ласки" там, какво остава за момчетата?!

Аз ако трябва да съм честна ми харесва там на онова място. Може би затова ми минават подобни мисли през главата....

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Е тʼва е адската тъпня! По-скоро той трябва да те пита дали ти даваш, защото така би било малко по-нормално, иначе този вариант, който ти спомена, на мен ми изглежда меко казано ужасен.

Него питай, може да му хареса, ама може и да е ужасен от идеята...
    Няма как ние да ти кажем дали ще му е хубаво или не....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мисля, че ще му допадне А някой от вас някога опитвал ли е?

Супер фен Аватара на minchorna
    Ако се отпусне може и да му е приятно но ако си мисли,че това влияе отрицателно на мъжествеността му..няма да му хареса

Цитирай Първоначално написано от warrior_c Виж мнението
    Мисля, че ще му допадне А някой от вас някога опитвал ли е?
    Преди време и пред мен стоеше същия въпрос. Бях чула , че имало ерогенна зона там и питах гаджето ми чувал ли е и какво мисли по въпроса. Той каза, че знае ама не е пробвал и при следващия секс като усетих , че свършва си сложих пръста там да го погаля. Направо полудя ти казвам, но не всеки би се навил, така че попитай партньора си какво мисли и тогава действай

Град
    Някъде там
    Да му пъхнеш пръста си в устата му, добре, но това според мен е прекалено и никога лично аз не бих го допуснал. Не знам за другите момчета от форума.

Аз лично смятам, че това няма да повлияе на мъжествеността на един мъж
    Мъжа си е силен и груб... това може само да му достави допълнително удоволствие. Съгласна съм с теб @minchorna

Аз лично смятам, че това няма да повлияе на мъжествеността на един мъж
    Мъжа си е силен и груб... това може само да му достави допълнително удоволствие. Съгласна съм с теб @minchorna
    Пробвайте..може и да му хареса все пак ако почне да му става неприятно ще си каже и сам

Град
    Някъде там
    Авторке, ти за х*й не си ли чувала? Там се доставя удоволствието, не с пръст в задника на момчето (по принцип говоря).

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Авторке, ти за х*й не си ли чувала? Там се доставя удоволствието, не с пръст в задника на момчето (по принцип говоря).
    Удоволствие се доставя чрез стимулиране на ерогенните зони,а ануса е такъв

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Брех, много разбирачи се навъдиха във форума. ^^

Знам, приятелю, просто не мога да приема този странен факт, след като тия пръсти може да правят много по-хубави работи от това.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Брех, много разбирачи се навъдиха във форума. ^^

Знам, приятелю, просто не мога да приема този странен факт, след като тия пръсти може да правят много по-хубави работи от това.
    Факт! Но понякога странните и неприемливи неща са най-сладки

@minchorna абсолютно прав си, нестандартните неща са най-сладки

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Аман от липса на сексуална култура в тоя форум. (minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
    Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
    В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.

Иначе относно въпроса на авторката.
    По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аман от липса на сексуална култура в тоя форум. (minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
    Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
    В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.

Иначе относно въпроса на авторката.
    По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
    Прав си,аман от липса на сексуална култура (не визирам само теб! )
    Тая wiki много полезна работа върши,ама кой да чете
    " Анусът има висока концентрация на нервни окончания и е ерогенна зона"

@sexblqn страхотно харесва ми поста ти И въпреки това по никакъв начин това не му повлия, нали?

@sexblqn страхотно харесва ми поста ти И въпреки това по никакъв начин това не му повлия, нали?
    Какво ще рече да му е повлияло???? Със сигурност не е станал педераст................. Не бе споко , просто казва, че така оргазма е по- силен

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Абе,аз ли съм изостанал нещо от модата ? Звучи ми като пълна педерастия,без да се обиждаш.И ако някой се възбужда от това,бих сметнал,че има хомо наклонности,прости изостаналостта ми още веднъж

@lamer4e7o доставяме си взаимно удоволствие, не виждам нищо лошо. Затова и реших да попитам публично какво мислят останалите

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си