- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да опитаме ли или не е редно...
Малко ми е неудобно да задам този въпрос, но се питам какво ли ще стане ако докато правим секс с гаджето ми му сложа пръстче отзад? Това ще го обиди ли? Често пъти по време на секс му пипам дупето и той няма против, просто лекичко го галя.
Ако го направя той би ли го възприел като някакъв вид обратност? Споделете ако имате опит с подобно нещо.
Чудно ми е как се възприема от мъжете подобно нещо.
Там има ерогенна зона така да се каже и по-скоро би му харесало.
+притискането на тази точка води до еякулация без изхвърляне на семенна течност.
Но не си позволявай да го правиш без негово позволение.
maDamn
Абе, не съм пробвала подобно нещо, нямам и никакво желание да пробвам, но смятам, че това не се прави неочаквано!
Аз мразя да усещам непредвидени "ласки" там, какво остава за момчетата?!
Аз ако трябва да съм честна ми харесва там на онова място. Може би затова ми минават подобни мисли през главата....
Е тʼва е адската тъпня! По-скоро той трябва да те пита дали ти даваш, защото така би било малко по-нормално, иначе този вариант, който ти спомена, на мен ми изглежда меко казано ужасен.
Него питай, може да му хареса, ама може и да е ужасен от идеята...
Няма как ние да ти кажем дали ще му е хубаво или не....![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля, че ще му допаднеА някой от вас някога опитвал ли е?
Ако се отпусне може и да му е приятноно ако си мисли,че това влияе отрицателно на мъжествеността му..няма да му хареса
![]()
Преди време и пред мен стоеше същия въпрос. Бях чула , че имало ерогенна зона там и питах гаджето ми чувал ли е и какво мисли по въпроса. Той каза, че знае ама не е пробвал и при следващия секс като усетих , че свършва си сложих пръста там да го погаля. Направо полудя ти казвам, но не всеки би се навил, така че попитай партньора си какво мисли и тогава действай![]()
Да му пъхнеш пръста си в устата му, добре, но това според мен е прекалено и никога лично аз не бих го допуснал. Не знам за другите момчета от форума.
Аз лично смятам, че това няма да повлияе на мъжествеността на един мъж![]()
Мъжа си е силен и груб... това може само да му достави допълнително удоволствие. Съгласна съм с теб @minchorna![]()
Авторке, ти за х*й не си ли чувала? Там се доставя удоволствието, не с пръст в задника на момчето (по принцип говоря).
@minchorna абсолютно прав си, нестандартните неща са най-сладки
Аман от липса на сексуална култура в тоя форум.(minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.
Иначе относно въпроса на авторката.
По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
И спря да се върти за миг земята..
@sexblqn страхотнохаресва ми поста ти
И въпреки това по никакъв начин това не му повлия, нали?
Абе,аз ли съм изостанал нещо от модата? Звучи ми като пълна педерастия,без да се обиждаш.И ако някой се възбужда от това,бих сметнал,че има хомо наклонности,прости изостаналостта ми още веднъж
![]()
@lamer4e7o доставяме си взаимно удоволствие, не виждам нищо лошо. Затова и реших да попитам публично какво мислят останалите![]()