.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

И все пак не отговорихте на половината ми въпроси : 1.Как да отмервам 4-5 грама 2.проблем ли е да пия алкохол през този месец, в който ще пия креатин. Става въпрос за 1 път на 2-3 седмици 3.и проблем ли ще е ако в нетренировъчни дни го пия 1 път по 4 грама а не 2 пъти по 4 грама както ми каза продавача

най много ме притеснява дозировката защото навсякъде пише различно, аз мисля в тренировъчни дни да пия 4 гр сутрин с закуската и 4 гр след тренировка с яденето(30 мин след тренировка) а в нетренировъчни само по 4 гр добре ли е така?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от monster22 Виж мнението
    И все пак не отговорихте на половината ми въпроси : 1.Как да отмервам 4-5 грама 2.проблем ли е да пия алкохол през този месец, в който ще пия креатин. Става въпрос за 1 път на 2-3 седмици 3.и проблем ли ще е ако в нетренировъчни дни го пия 1 път по 4 грама а не 2 пъти по 4 грама както ми каза продавача

най много ме притеснява дозировката защото навсякъде пише различно, аз мисля в тренировъчни дни да пия 4 гр сутрин с закуската и 4 гр след тренировка с яденето(30 мин след тренировка) а в нетренировъчни само по 4 гр добре ли е така?
    Ако пиеш повее алкохол, можеш да се отровиш или да си повредиш черния дроб. В деня когато пиеш не вземай креатин. Можеш дори да прескочиш предния ден и следващия.
    Пий по една равна чаена лъжичка,а за нетренировъчните дни 4 грама са достатъчно.

И още един въпрос - сутринта дозата преди или след закуската да я пия или няма значение? Днес си я разтворих в чаша с вода и я разбърках, но по дъното останаха кристалчета и трябваше да доливам вода. И също така след тренировка примерно веднага ям 2 банана прибирам се и 30 мин след тренировката идва време за голямо ядене с много белтъчини и въглехидрати - преди или след това ядене да изпия дозата креатин или няма значение ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от monster22 Виж мнението
    И още един въпрос - сутринта дозата преди или след закуската да я пия или няма значение? Днес си я разтворих в чаша с вода и я разбърках, но по дъното останаха кристалчета и трябваше да доливам вода. И също така след тренировка примерно веднага ям 2 банана прибирам се и 30 мин след тренировката идва време за голямо ядене с много белтъчини и въглехидрати - преди или след това ядене да изпия дозата креатин или няма значение ?
    След закуската ще е по-добре за да не дразни стомаха на гладно. Или го вземи по средата на закуската. Така е още по-добре.

Монохидратът е трудно разтворим,почти неразтворим креатин. Затова трениращите го пият по съвсем различен начин от теб. Значи, вземаш лъжичката и сипваш креатина в устата си,а веднага след това пиеш вода или някъв сок. След тренировката е по-добре да се вземе с бързи въглехидрати. По-добре се усвоява по тоя начин. Можеш да изядеш бананите и след тях креатина. Или у дома,ако нямаш възможност да го вземеш след тренировката.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    а до алкохола .. то винаги ти прави ташак в тялото,
    дехидратира
    намалява отделянето на соматотропин (хормон на разтежа)
    намалява тестостерона
    изморява организма (трепи клетки)
    запъва черния дроб и всяка храна ти се лепи като мазнина .... и така нататък

но е добре да имаш алкохолен прием 1 път седмично по 50 грама ... чисто уиски е добър вариянт .. през лятото една малка биричка
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си