- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан/балсам оцветител
От известно време искам да боядисам косата си черна,но така или иначе я третирам постоянно с преса и не ми се иска да я изтощавам още повече с боядисване.А когато говорих с майка ми,която е била много години с черна коса ми каза,че черната боя не се маха..т.е трябва косата да израстне,за да се махне изцяло цвета и затова реших да пробвам с балсам оцветител. Търсих черен,но не можах да намеря и затова си взех тъмен шоколад на Престиж. Косата ми попринцип си е кестенява и нямаше абсолютно никаква разлика...въпроса ми е с какво мога да си направя косата черна без да я увреждам с боя? Мислих си за кана обаче и тя няма махане после...
П.С http://www.camcobg.com/userfiles/pro...roduct_129.jpg Какво ще кажете за това?
П.С2Извинявам се ако има правописни грешки![]()
Първоначално написано от amk933
Боята се маха, но къната не.Ти не искаш ли точно да не ти се маха?Ако е така, давай с къна.По-полезна е от боята.
Тя иска да се махне. Безамонячна боя. Тия оцветители за пълни боклуци.
Аз си бях правила косата червена с такъв шампоан. Слагах по 3 шампоана, защото е дълга и много гъста. Нямаше голям ефект.
Попринцип не искам да ми пада на 1-вото миене ..мисля да си го потдържам известно време,но все пак искам като реша да го махна да не трябва да чакам да ми израстне косатаА тази безамонячна боя не уврежда ли също много косата?
![]()
fenka_bmw аз съм си правила червени кичури с такъв балсам и ми се получиха много добре
Не, не уврежда косата.
Боята винаги можеш да я махнеш от косата си,за ралика от къната.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Шампоаните оцветител наистина са си голям боклук. Пробвала съм от светло кестенява, да я извстя малко до към тъмно руса, взех 2 броя оцветител светло русо, и накрая кво стана, вместо да се изветлее, потъмни корените. С една дума карай с безамонячна боя.
Благодаря за съветитеЩе се боядисам с безамонячна боя. Имам още един въпрос. Коя безамонячна боя по-точно бихте ми препоръчали..то вече толкова много неща излизат на пазара,че..
![]()