.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Smile Изсветляване на черна/много тъмна коса (след боядисване)

Здравейте,
    Преди точно една седмица направих сериозен гаф с косата си. Както предполагам се досещате от темата работата е там, че косата ми е с черен цвят в момента и целта ми е да я изсветля ако не до естествения и цвят, то поне до кафяв/кестеняв нюанс. Би било лесно просто да отида на фризьор и да оставя косата си в техните ръце, но ситуацията е мъъничко усложнена.
    Малко предистория за да Ви стане ясно:
    Два-три месеца по-рано изсветлих естествено "тъмно русата" (според фризьорката ми) си коса до средно русо с медени оттенъци. Резултатът не ми хареса, защото стана прекаленооранжево и три дни по-късно сложих по тъмен нюанс пак меденорусо. Преди коледа се боядисах с някаква боя като целях да стане като това http://3.bp.blogspot.com/_KAPvzXMNxp...arker6-400.jpg но се оказа по-светла отново със меден нюанс...Карах си известно време така докато не реших че трябва пак да опитам но си взех боя Wella mousse "средно кафяво" направих всичко съгласно оказанията, но резултатът бе ЧЕРНО... Като + към това дойде и изтъняването на косъма ми до крайна степен. Та затова в момента се чудя какво да я правя... Има ли някой, който да е минал през същите главоболия или поне са се сблъсквали със сходен проблем?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Обезцветяване.
    Когато се изсветлява косата до по-близък нюанс няма чак такава степен на увреждане на косъма.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://www.rosaimpex.com/images/roza...ecolorTime.jpg
    Не е обезцветител, само маха боята. Върши страхотна работа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Manhattan *
    Toва е обезцветител. Пише си decolor.
    Teзи неща не се правят в домашни условия

Благодаря за отговорите
    Като че ли свикнах с идеята и вече се възприемам с този цвят... Пък и малко или много изсветля, така че положението е под контрол!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ако в действителност си сс черна,но черна коса,защото май си тъмно кафява,като казваш,че е изсветляла толкова бързо ....та ако си с черно доста трудно ще я махнеш и ще трябва да изчакаш поне месец след като си се боядисала за да започнеш третирането за по - светъл тон.Иначе може да останеш с 5 косъм или изгоряла до ушите коса.

Град
    Manhattan *
    ^апф пълни глупости. Обезцветяването до по-бизък нюанс не носи чак такива щети. Разбира се след това се изискват и грижи. А това,че трябва да чака един месец изобщо не е вярно. Ще чака един месец,ще и израсте косата с два пръста и след като се обзцвети ще е на 2 цвята.
    Възможно е при обезцветяване да се сложат два нюанса боя, ( един в корените и един на долната част)но е безсмислено.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Била съм черна и много трудно станах кафява.Опитай ти след току що боядисана черна коса да се изсветлиш.

Град
    Manhattan *
    Правила съм го около 3 пъти
    Косата ми е жива и здрава. Както казах зависи от грижата и поддръжката.
    И качествените бои и обезцетители,разбира се.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Съсипала си си косата..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Manhattan *
    Ни най-малко.

Използвай обезцветител. Ако полагаш нужните грижи за косата си няма да имаш проблеми. Използвай домашни маски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си