.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Правих секс за 1-ви път.. Бременна ли съм ?

Здравейте! :} Тъй като съм нова в този сайт и преди малко разбрах че трябва да се пише на кирилица, ще си напиша темата отново, но този път на кирилица . Аз съм на 18 и на скоро правих секс за 1-ви път. Правихме го без презерватив. Та след като го направихме ми течеше кръв, знам че това е нормално, но проблема е другаде. Попринцип цикъла ми трябваше да ми дойде горе доло по това време... та след като го направихме и кръвта която тече беше за период от една седмица (колкото попринцип трае месечния ми цикъл), но беше съвсем леко течение не както попринцип ми е цикъла. Та ако приемем, че това не е било цикъл следователно този месец не ми е идвало и в момента ме е много страх дали пък не съм бременна. Знам, че вероятността да забременея ако приятеля ми не е свършил е минимална, но все пак има такава моля ви помогнете ми.

Ако не е свършил в теб,не си бременна............ Кръвотечението е нормално,при мен се появи след втория път,но траеше около седмица,съвсем леко беше,по-скоро като зацапване... След първия секс е нормално да има подраняване или закъсняване на цикала,това е вследтвие на хормонте,който се побъркват след първия път,а има други причини да ти закъснее като притеснението например.......... Направи си тест за твое успокоение,о се съмнявам да си бременна.......

Ами то попринцип цикъла ми не е много редовен, но са ми казвали, че след като почна да водя полов живот ще стане редовен...

Ние няма как да знаем, това менструална кръв ли е било или не.
    Поне знаеш ли дали си била в овулация? Понеже ако не си, и както казваш,че той не е свършил в теб, няма как да си бременна.

И с какъв акъл правиш секс без презерватив, след като знаеш, че цикълът ти е нередовен?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    защо без презерватив бе?ЗАЩО ПИТАМ АЗ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След първия път е нормално да ти закъснее! Не се вкарвай във филми,ами вземи се поограмоти малко на тая тема. Съгласна съм с мнението на magi_dark
    maDamn

Ако не е свършил в теб и не си била в овулация не си бременна,както казаха по-горе.Ако се правеха толкова лесно деца... Все пак можеш да си направиш един тест, за да си по-спокойна.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

на мен пък ми дойде веднага след първия път [на следващия ден].. т.е. подрани ноо не си бременна не се притеснявай

Абе да не можеш да различиш менструалната кръв от това дали ти тече, защото са те отворили?!?!?!?! И защо без гума? Цикълът ѝ нередовен, не знае кога ѝ е овулацията.. ама без презерватив... еми да ти е за урок, сега, следващия път с гума.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, щом е трябвало да ти дойде по това време значи не би трябвало да си била в овулация!
    А това, най-вероятно ти е било цикъла, просто е бил по-оскъден тоя път.
    То след първи път вярно, че има кръв, ама чак да тече една седмица, може да "прокапва", ама да "тече"...

ако кръвта е от месечна менструация няма как да забременееш 100% докато си в цикъл

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Как никой не ти каза, че си бременна незнам. Виж как те лъжат всички.
    Schhh! Hear the silence...

Не си бременна доколкото си го обеснила Това е съвсем нормално след първия път , но вземи използвай презервативи да няма тъпи теми като тази тук oO

Мега фен Аватара на teenems
    Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Тия презервативи що са ги изобретили ,бе?За балони ли,за кво?Еми най-малкото,което можеш да направиш е да си купиш един тест,за да спиш спокойно...
    подкрепям мнението за това да си купиш един тест.

Повече от фен
    Да, бременна си. Първия път задължително се забременява не се притеснявай, нищо ненормално няма

Супер фен Аватара на Everytime
    Кажи на твоя плейбой да ползва гуми,че да няма ексапели и така нататък.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Повече от фен Аватара на greenblood
    То ако ставаше от първия път. В България нямаше да сме 7 милиона ами 70.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На нередовен цикъл си е чиста проба самоубийство да не се предпазваш поне от бременност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си