- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-Добрия град за живеене в България 2012
Какво мислите ? Кой е най-добрия град за живеене в България ?
Аз лични като гражданин на град Бургас , съм за него. Уникално красив град , който всяка година се подобрява .
Ето читателската класация от един сайт:
http://dariknews.bg/city2012.php?city=3
1. Ст. Загора25779 т.
2. Бургас24249 т.
3. Варна7279 т.
4. Пловдив2422 т.
5. В. Търново1566 т.
6. Перник1074 т.
7. Кюстендил1036 т.
8. Благоевград985 т.
9. Враца960 т.
10. София955 т.
Бургас <3
Тези класации са голяма глупост. За да може да определиш "най" трябва да си живял във всички изброени градове или поне да имаш преки наблюдения за живота там. Останалото са субективни оценки от типа на "Град А защото аз живея там".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абсолютно правилно! въпреки,че съм от Пловдив:Д
Стара Загора е страхотен град за живеене.
София е на последно място... Време е да се поопразва малко... Очевидно има по-добри градчета в България!
Айде ся,Бургас е по красив от Пловдив ...
Море , а/уНай-вече '' a/y '' !!!
![]()
Аз пък съм от София и въпреки това не бих я сложила на първо място.Свикнала съм си, обичам си я, не бих заживяла другаде, но хем е пренаселена, хем е по-мръсна, хем транспорта е мъка, хем често се намира кой/какво да те изнерви. В някое спокойно градче сигурно е по-хубаво. Но веднъж навикнеш ли тук, няма мърдане.
Отпечатва ти се в мозъка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стара Загора е много смотан град, няма какво да те грабне. Бургас последните години много по пооправиха и определено е станал в пъти по-приятен. Варна пък обратното, сега е много по занемарена. Пловдив последните години Тотев го постегна. София е адски грозен и неуреден град.
Аз бих гласувала за Пловдив или Бургас.
Но по принцип за официалната статистика се вземат предвид съвсем други критерии, та бая по-различна излиза.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Явно не си била, където трябва.
Хубав е града, да. Нямам намерение да те убеждавам в нищо.
От няколко дни престой не можеш да прецениш хубав ли е един град за живеене или не.
Логично,а?
Със сигурност имам доста по-големи наблюдения от теб за града.
И мен какво ме грее ти какви наблюдения имаш за града? На мен не ми харесва и точка. Ти ако щеш му се кланяй.
Въобще пък не ми трябва да съм живяла в Смолян, за да ти кажа, че никога не бих пребивавала там. Няколко посещения на града и информация относно това колко е устроен, са ми достатъчни да преценя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Леле мале, пак се взехме за велики.
Това, че на теб не ти харесва не значи, че градът не е добър за живеене.
Куца ти информацията.