.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Unhappy Секс без презерватив

Здравейте. Момиче съм и съм на 17 години а приятеля ми е на 20. Водим полов живот но само 2 пъти сме го правили със презерватив от може би 20 пъти досега и то защото той казва че не изпитва никакво удоволствие със. Дори понякога му спада когато го сложи а аз не мога да си позволя да го правим без , всеки месец вече очаквам да ми дойде за да ми е спокойна главата и не мога да продължавам така какво да правя ?? Какво да му кажа ?? Не мога да пия противозачатъчни в никакъв случаи а мога ли да разчитам на това да го правим без когато не съм в овулация? притеснявам се така много а на него не му е хубаво и нали ви казах даже му спада и нищо не става ..

Другото за което си мислех ако се оставя и му се доверя и стане гафа какво ще правя ?? Чела съм че ако забременея на тая възраст и абортирам шансовете да не мога да имам дете по късно са големи

Мега фен
    birth control
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Сериозна съм

Е кое в отговора му не е сериозно? Отиваш при гинеколога си и обясняваш, че искаш да ти препоръча някакъв метод за предпазване и така.
    И защо пък да не можеш да пиеш хапчета?

Защото не мисля че мога да си го позволя финансово

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Отиваш при гинеколога си и обясняваш, че искаш да ти препоръча някакъв метод за предпазване и така.
    И защо пък да не можеш да пиеш хапчета?
    +

Има лепенки, вагинални таблетки, кремове - http://www.pharmatex.bg/
    Следи си овулацията и използвайте предпазни средства тогава.

Къде мога да видя цени на продуктите защото това ми звучи добре http://www.pharmatex.bg/ovules.html

Като цена са д/г колкото противозачатъчните.

Добре ама на тая възраст нормално ли е да се пият такива неща няма ли да ми объркат хормоните ..

Първо се ограмоти малко ... пишеш като 10 годишно лапе.
    Освен това противозачатъчни на тия години.. не бих пила. А редовен ли ти е цикъла? Ако да, тогава може да си следиш овулацията и да не правите секс в опасните дни. Ако не ти е редовен- просто си купувайте по-тънки презервативи и толкова.
    И не знам защо му ходиш по акъла на твоя.. не му харесвало, еми на всички ни харесва повече без, ама си помисли за здравето. На 17 години, най-малкото за да направиш аборт ти трябва подпис от родител... и последствията (здравословни) можеш да си представиш, че не са малко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Какво трябва да значи редовен ?

Цитирай Първоначално написано от speechless00 Виж мнението
    Какво трябва да значи редовен ?
    facepalm

Да ти идва през точно определени дни. За редовен се смята цикъл от 28 дни, но може и да са напримр 26 или 30.. всеки организъм си е различен. Дете.. ти май елементарна култура нямаш. Знаеш ли как да си изчисляваш овулацията?

Ако миналия месец ми е дошло на 20 този ще дойде на 18 , което предполагам значи че не е редовен ?
    Овулацията знам че се пада 14 дни преди следващия цикъл

Ако миналия месец ми е дошло на 20 този ще дойде на 18 , което предполагам значи че не е редовен ?
    Всеки месец през точно определен брой дни ли ти идва цикъла?!

Момиче, не прави секс.. моля ти се!

Защо критикувате всеки който не знае нещо вместо да обясните като нормални хора
    по добре да се изложа сега но все пак да ми обясните
    на 30 дни е

Защото си на 17, трябва да ги знаеш тия неща. А и си тръгнала секс да правиш. То си е за твоя сметка, миличка.. незнанието не е извинение.
    Утре ако си бременна, ти ще си носиш последствията. Крайно не ме интересува знаеш ли какво е овулация и редовен ли ти е цикъла. Опитах се да ти помогна със съвет, но ти си изключително зле. Наистина, по-добре си правете секс с кондом, да ви е мирна главата.

Ти освен да ми обясняваш колко съм зле друго не направи . И все пак мерси

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Първо се ограмоти малко ... пишеш като 10 годишно лапе.
    Освен това противозачатъчни на тия години.. не бих пила. А редовен ли ти е цикъла? Ако да, тогава може да си следиш овулацията и да не правите секс в опасните дни. Ако не ти е редовен- просто си купувайте по-тънки презервативи и толкова.
    И не знам защо му ходиш по акъла на твоя.. не му харесвало, еми на всички ни харесва повече без, ама си помисли за здравето. На 17 години, най-малкото за да направиш аборт ти трябва подпис от родител... и последствията (здравословни) можеш да си представиш, че не са малко.
    Самоцитирам се, защото явно си пропуснала да ми прочетеш първото мнение. Като търсиш помощ, поне оценявай, че сме отделили 5 мин да ти прочетем темата и сме написали мнение.

Мега фен
    Добре ама на тая възраст нормално ли е да се пият такива неща няма ли да ми объркат хормоните ..
    споко има и такива, дето няма да ти поникнат мустаци от тях
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Моят приятел също се оплакваше, че не можело да му стане с презерватив. В началото дори му спадаше като си го сложи, но нямаше друг начин, предпочитам на сигурно, а не ми се пиеха хапчета. В течение на времето (винаги сме го правили само с презерватив) свикна и сега нямаме проблеми с презервативите.

Очертава се и аз да предприема май същите мерки благодаря ви

Щом знаеш кога ще ти идва, значи ти е редовен!..

Ще го мисля ще отида на гинеколог тамън и за преглед , благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си