.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен

Дали имам проблем с обиколката на пениса?

Здравейте дами и господа. Напоследък открих, че пениса ми е по-дебел от колкото би трябвало и бих искал да питам информираните дами дали подобен размер е проблем. На дължина си ми е перфектен 16 до 17 см. Но на дебелина е 15 см обиколката, някъде 5 см диаметър. Когато казах на приятелката ми тя каза, че е невъзможно и не разбрах дали се страхува или се радва. Доста ме шокира това счутайки, че тя е супер тясната. Момчета, споделете вашия размер а момичета вашия опит.

П.С. Приятелката ми е на 16, не сме правили секс и съм и казал, че няма да правим докато не стане поне на 17. Но трябва да знам какво да сторя като дойде времето да не я боли и ако може и тя да "свърши". Ако имате съвети казвайте.

Аз съм на 18

А и ако някой модератор види тази тема и е да кажем на 1-2 дена или повече - нека я изтрие, че приятелката ми посещава тоя сайт и ще ми се смее

Супер фен Аватара на Anonys
    Ти глупав ли си, къв си, неориентиран, моя е с диаметър 6-7 санта. Ходи го режи, като не те кефи.

Тънък, дебел... твой си е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Целия форум ти се смее, ти си тръгнал от една страхлива жена да се притесняваш.

Повече от фен
    Тоя па 7 санта му бил диаметъра аххах къде си бе

Мега фен Аватара на machoka
    a3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си