- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво харчите най-често пари?
Най-вече за храна и разни битовизми. Другото са ми излизания, самолетни билети всеки месец, някоя дрешка и месечните сметки + наем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Цигари, храна, дрехи, излизания, козметика.
Като изключим сметките и храната за вкъщи най-много харча за спорт и танците(наем на зала, екипировка, мазила, сценични облекла). За друго харча много рядко. Гледам да пестя за пътувания.
1) Наем,
2) Храна,
3) Дрехи и/или киноМакар че тук може да се сложат и разходите за екскурзии.
Иначе се опитвам да спестявам, но особено зимно време не ми се получава много поради различни причини (по-големи сметки и по-скъпи дрешки). За сега поне успявам да не барам спестените...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ами най-често ги харча за храна ..+ спестявам и когато реша че имам повечко отивам за дрехи
![]()
Книги,дрехи,козметика,музи ални албуми, билети за концерти,домашни потреби,козметични процедури,техника за хобито ми фотография и тук таме правя разни символични подаръчета на приятелите си.. ей така.. без повод.иии къде забравих картата за фитнес
![]()
Харча най-вече за храна, дрехи и обувки. Умея да спестявам - живея сама вече почти 2 години и се научих. Неволята учи - убедих се!
Всяка седмица харчим пари за бр.червей,щурци, мишлета и плъхчетазабравих да спомена
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
За цигари,кафета,ядене,козмет ка ... Въобще не мога да спестявам,харча всичко до последната стотинка.
ZaicheNaXeroin
храна, цигари, алкохол, книги, кино -- в този ред
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞