- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Спри да се бръснеш. Пусни ги малко и иди на кола маска. Ще ти е досадно докато ги изчакваш, особено лятото, но като идеш 2-3 пъти, след това стават мекички и можеш с епилатора.
А аз си прецаках всички блузи с тия гадни дезодоранти и не знам какъв да си взема... ако някой има предложения, да казва. (тези invisible са същия боклук)
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Да, same shit.![]()
Аз ползвам Nivea Invisible и съм доволна , не оставят петна по дрехите.
Ще пробвам с кола маска,кожата сигурно няма да е толкова загрубяла
ама тези петна едва ли ще изчезнат.Мерси.
момичета нещо за ускоряване растежа на ноктите ама наистина ?
имам нокти около 7мм и днеска един се счупи от дъно,че даже и от месото,изпилих го и сега трябва да израсте това нараненото до месото,да го изпиля и да пускам хубави нокът чак тогава![]()
с него ми растат по-здрави,но не и кой знае колко по бързо
п.с. не че нещо ама да се оплача... мн тъпо ми стана.. преди изобщо не можех да пусна маникюр и сега се ядосвам супер много.. мислех варианта да ги скъся всички ама 7 мм сърце не ми дава,а така стои грозно и се ядосвам.. поне към 4-5 мм. да стане съм доволна
Ще може ли да ми препоръчате някой лек фон дьо тен,който не се разтича и най-вече да е матиращ и дълготраен.Бях се спряла на Revlon Colorstay,но останах с впечатлението,че е много тежък,седи малко като маска и се отказах в крайна снимка.Така че ще съм благодарна,ако имате предложения.![]()
Еми вместо фон дьо тен вземи ББ крем. Повече го харесват.
Ползвам в момента на Garnier.Разтича ми се и започва да ми лепне,просто не.
Ще се махнат. И аз бях така и след 4-5 пъти на кола, всичко се оправи.
Мм, не. Ще ги пробвамтези на Адидас също.
Dagichka от къде си ? Ако си в София, кв. Люлин в Търговския център на последния етаж (магазина е за нагрилета и такива неща)
Последно редактирано от katii : 07-05-2013 на 16:19
Преди горе-долу седмица започнах да си мажа веждите и миглите с бадемово масло, кога горе-долу се вижда ефекта?
Хора, кажете някакъв евтин начин за пазаруване от САЩ? До България някои сайтове ми искат 40$ за доставката. Пробвах нещата, които искам да ги намеря и в други сайтове, но уви. -_-
Спешно ми трябва някакъв хубав лосион/масло/олио за тяло за МНОГО суха кожа. Може и някоя бебешка серия, не знам, да не е много миризливо(никакви ванилии, карамели и шоколади) да не е много лепкаво, да попива бързо, но да оставя кожата хидратирана и мека. Цената няма значение.
Everything changes, but beauty remains ...
Много съм доволна от този :
http://www.ivis.bg/garnier-intensive...%BB-p8126.html
Хидратира много добре, лесно и бързо попива,а миризмата е много лека и приятна.
Цената е супер приемлива,препоръчвам !
To infinity and beyond.
Ще го пробвам, мерси, бих се радвала и на други предложения.
Everything changes, but beauty remains ...
Щом ти е толкова суха си вземи един буркан био кокосово масло и преди лягане се мажи,на сутринта след като се изкъпеш ще си със страаашно мека кожа. А сега си мисля,че сухотата може да е причинена и от душ гела. Много вероятно е да има сулфати,които да ти я изсушават допълнително. Погледни някой био душ гел също![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!