.
Отговор в тема
Страница 108 от 436 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 10898
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,наистина са без пари сега,ама срока им е до ноември. Въпреки че до тогава със сигурност може да се изразходи бутилка от 200мл

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Къде това?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Зайче..
    защо винаги като си епилирам ръцете с епилатора на сгъвката (и на двете ръце) се обривам?
    мажа се с витамерфен и минават за 1-2 дни, но с всеки път се обривам все повече и това започва да ме притеснява, а за 3 години за първи път започна да ми се случва това преди около 2 месеца.
    кажете как да го предотвратя ?...
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не се епилирай там? Кой, по дяволите, има косми на сгъвката?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

е, там нямам, ама аз така си минавам навсякъде .. ;д
    и бтв сега забелязах, че и нагоре ръката ми се е обринала.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да не е протъркване или нещо такова? И на мен ми се получаваше преди на някои по-нежни места, минава бързо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Къде това?
    http://shopthebest.eu/manufacturer/1...n-blossom.html

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Dagichka от къде си ? Ако си в София, кв. Люлин в Търговския център на последния етаж (магазина е за нагрилета и такива неща)
    оо благодаря, благодаря, ще отида до Люлин щом се налага :3

Да не е протъркване или нещо такова? И на мен ми се получаваше преди на някои по-нежни места, минава бързо.
    ами възможно е и да е от това, изобщо не се бях сетила.
    и да, минава, но 1-2 дни трябва да ходя с дълъг ръкав, за да не си личи а това изобщо не е приятно в тези жеги..

Момичета,имам няколко въпроса.Днес си купих кокосовото масло на Икаров,защото съм се мотивирала утре да си направя маска на косата.И така,питанията ми са как да го нанеса (знам,че трябва да го стопя първо),по-точно с какво и дали е по-добре да го сложа в някоя маска или направо да го намажа.Проблемът е,че съм с мазна коса и леко се притеснявам,че ако го ползвам без нищо и после се изкъпя,косата ми ще остане мазна.Това е като цяло.

Препоръчайте ми някой хубав, не много скъп фон дьо тен, добре покривен и да не стои като маска, понеже моя се разтопи и започна да пуска вода.

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Момичета,имам няколко въпроса.Днес си купих кокосовото масло на Икаров,защото съм се мотивирала утре да си направя маска на косата.И така,питанията ми са как да го нанеса (знам,че трябва да го стопя първо),по-точно с какво и дали е по-добре да го сложа в някоя маска или направо да го намажа.Проблемът е,че съм с мазна коса и леко се притеснявам,че ако го ползвам без нищо и после се изкъпя,косата ми ще остане мазна.Това е като цяло.
    Може да го разтопиш на водна баня или в микровълновата, както правих аз. Като го сложиш в маска, ефекта е по-голям, но и отделно да е не мисля, че косата ти ще остане мазна, при мен нямаше такова нещо, измива се лесно с шампоан, изплакваш 1-2 пъти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ами възможно е и да е от това, изобщо не се бях сетила.
    и да, минава, но 1-2 дни трябва да ходя с дълъг ръкав, за да не си личи а това изобщо не е приятно в тези жеги..
    Мажи с Акне аут активен лосион веднага след епилация.

Сладурани, да ми препоръчате ексфолиант?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си правя домашен и съм много доволна.

Insanity vs. TurboFire? Чудя се коя да почна, сега ще направя фит теста.

почвам пак шреда, излязла съм от форма.
    Последно редактирано от YSMF : 07-06-2013 на 19:31

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Сладурани, да ми препоръчате ексфолиант?
    За тяло или лице?

Banned Мега фен
    Спешно ми трябва някакъв хубав лосион/масло/олио за тяло за МНОГО суха кожа. Може и някоя бебешка серия, не знам, да не е много миризливо(никакви ванилии, карамели и шоколади) да не е много лепкаво, да попива бързо, но да оставя кожата хидратирана и мека. Цената няма значение.
    защо просто не си мажеш тялото с някакво био масло ?
    аз си купих био кокосово масло ( главно за косата) но си мажа след баня и тялото с него и съм супер доволна
    някакво бебешко олио ?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мажи с Акне аут активен лосион веднага след епилация.
    Пробвала съм, но пак не става. Пробвах и с някакъв друг спирт за акне, и с витамерфен.. Всъщност с витамерфена минават, но след като се обрина а на мен целта ми е да не се.. ;д

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    За тяло или лице?
    За тяло.

Аз зарязах шреда. Много по-бързо влизам във форма с тичане.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Калпазанке,направи си сама. https://www.youtube.com/watch?v=biGvIbfWcO4
    Но тук и без сертифицирани масла можеш да минеш,защото ще ти излезе солено. :Д

Реших да не правя нова тема, а да питам тук. Ситуацията е следната - не искам да отслабвам, просто да започна здравословен начин на живот, който включва полезна храна и доста движение. Така, преди да започнете да ме обиждате, че съм се сетила прекалено късно да се стягам, искам да ви кажа, че имах здравословни проблеми и не беше препоръчително да спазвам ограничения. Ще започна с нискомаслени млечни продукти, пълнозърнест хляб, ядки, плодове, зеленчуци и много вода. Ще откажа всякакво сладко и ще започна тренировки по тае бо и бързо ходене, защото не мога да тичам. Изчислих индекса на телесната си маса (ИТМ) и ми е 22.8, което е в границите на нормалното. Висока съм 1.65 и тежа 62 кг. Малка съм още, няма да се подлагам на гладувания и диети, а просто ще ям неща,които са ми наистина нужни. Нямам намерения да ставам 40 кг и не искам да изглеждам като анорексичка, като повечето момичета на моята възраст. Въпросът ми е дали ще има ефект върху настроението ми, нокти, коса, кожа и особено теглото? Ще съм благодарна, ако не започвате да ме упреквате и обвинявате.
    Последно редактирано от bibssss69 : 07-07-2013 на 15:33

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Ефекта ще бъде само хубав,ако се храниш здравословно. Ако до сега си яла само боклуци ,даже ще бъде огромен. Настроението ти ще се подобри,ще се чувстваш по-енергична. Косата ще стане лъскава,кожата-чиста. Тези неща,с който изброи ,че ще започнеш, в тях липсва месото. Добави го. Наблегни на това да контролираш приема на въглехидрати и мазнини , това ще намали теглото ти. Все пак не прекалявай с плодовете,защото са тъпкани с фруктоза. Не ти казвам да ги спреш,а да не ядеш само плодове през деня за сметка на друга храна.
    Направи си хранителен режим и го спазвай. Готви си Вкъщи ,експериментирай с храната. И от сега ти казвам,не е срамно да си носиш ябълка в училище или кутиика с пилешко месо и зеленчуци.Който ти казва,че е селско, е пълен комплексар.
    Последно редактирано от marrcandy : 07-07-2013 на 19:56

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Реших да не правя нова тема, а да питам тук. Ситуацията е следната - не искам да отслабвам, просто да започна здравословен начин на живот, който включва полезна храна и доста движение. Така, преди да започнете да ме обиждате, че съм се сетила прекалено късно да се стягам, искам да ви кажа, че имах здравословни проблеми и не беше препоръчително да спазвам ограничения. Ще започна с нискомаслени млечни продукти, пълнозърнест хляб, ядки, плодове, зеленчуци и много вода. Ще откажа всякакво сладко и ще започна тренировки по тае бо и бързо ходене, защото не мога да тичам. Изчислих индекса на телесната си маса (ИТМ) и ми е 22.8, което е в границите на нормалното. Висока съм 1.65 и тежа 62 кг. Малка съм още, няма да се подлагам на гладувания и диети, а просто ще ям неща,които са ми наистина нужни. Нямам намерения да ставам 40 кг и не искам да изглеждам като анорексичка, като повечето момичета на моята възраст. Въпросът ми е дали ще има ефект върху настроението ми, нокти, коса, кожа и особено теглото? Ще съм благодарна, ако не започвате да ме упреквате и обвинявате.
    Поздравления, че искаш да започнеш по-здравословен начин на живот, но видях нещо, което си написала и ми избожда очите, затова не мога да го пропусна. Не казвам, че ти си дебела, не знам как изглеждаш, може би си си добре, но за 1.65 40кг изобщо не са малко и в много рядки случаи момичетата с тази височина и тегло приличат на анорексички ! Аз съм 1.62 - 40кг и изобщо не изглеждам като анорексичка.

П.П. За тези, които ще ми кажат, че не се храня достатъчно - грешите. Изобщо не се ограничавам и ям стабилно, просто не ми се лепи.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Калпазанке,направи си сама. https://www.youtube.com/watch?v=biGvIbfWcO4
    Но тук и без сертифицирани масла можеш да минеш,защото ще ти излезе солено. :Д
    Не ми върши работа, защото не искам излишъци кофеин. Мерси все пак.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Разгледай тук
    http://www.sheknows.com/living/artic...oliating-scrub
    ,аз си правя този със захарта.

Град
    пространството на Дисе
    Не знам колко захар ще замине да си ексфолирам и двата крака преди епилация

Май ще си взема нещо евтинко на Афродита или може би Рефан. Мерси за предложенията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си