.
Отговор в тема
Страница 111 от 436 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 10898
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Някоя пробвала ли е най-най-новите лакове на Golden Rose ? Изглеждат суупер яки, та се чудя дали да не си взема.

Последно редактирано от katii : 07-11-2013 на 15:45
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    PinkPan7her, след няколко дни ще ходя към Бургас и също си търся подобна рокля, обаче друга търговска улица, освен главната, на центъра не знам. Може ли да бъдеш малко по-специфична, смисъл.. ориентировъчно да кажеш някакви други магазини?
    Безименни магазинчета с тук-там някое добро попадение има зад кафетата Бакарди или Малибу, и двете са по Александровска, след альошата, намират се някъде срещу Тенденз. Много зле обяснявам, сори
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пак с питане относно състав (гел за лице): Aqua/Water, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mel/Honey, Sunflower Seed Oil Peg 8 Esters, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Hydroxide, Caramel, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Allantoin, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Calciumgluconate, Tropolone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol [N2005/A].

katii пробвала съм първите на golden rose - impression, дори в момента съм с №11

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз пак с питане относно състав (гел за лице): Aqua/Water, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mel/Honey, Sunflower Seed Oil Peg 8 Esters, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Hydroxide, Caramel, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Allantoin, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Calciumgluconate, Tropolone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol [N2005/A].
    Според мен в измиващите продукти за лице е важно да няма SLS. Иначе, ако се чудиш дали е подходящ за твоята кожа наи-добре е да му тестваш pH-то. pH-то на кожата е от 4,5 до 5,5, така че и на гела тръабва да е толкова.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Сега изниква въпроса как да го тествам това pH.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Момичета, здравейте!

Исках да ви попитам следях блоговете на някои от вас, но нещо ми се изгубиха от запаметените адреси. Имаше за козметики, за стилове на обличане. Та може ли да ми кажете тези, които вие следите?
    Благодаря предварително!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Според мен в измиващите продукти за лице е важно да няма SLS. Иначе, ако се чудиш дали е подходящ за твоята кожа наи-добре е да му тестваш pH-то. pH-то на кожата е от 4,5 до 5,5, така че и на гела тръабва да е толкова.
    SLS просто създава пяна. Не е pH активно, така че не виждам защо е задължително да го няма. Би ли обяснила?

Иначе pH можеш да определиш с pH лентички, които не са много точни, но ще ти свършат работа. Има и тестове на Sera, на Prodac и на други фирми, които са достатъчно точни за твоите цели. Цената на тестовете на Prodac е около 6 лв
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Аз съм бойкотирала СЛС в основна грижа за лицето категорично. Но останалата част от състава на горепоказания продукт ме интересува.

О, аз си взех 180 лентички за долар и нещо от eBay.

Сулфатите могат да предизвикат кожна реакция и в продукти за лице аз категорично гледам да ги избъагвам.

"Продуктите с натриев лаурил сулфат предизвикват негативна реакция на кожата, затова могат да присъстват само в измиващите средства."

Сулфатите, според мен, са много по-опасни от парабените, за които толкова се говори напоследък.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    katii пробвала съм първите на golden rose - impression, дори в момента съм с №11
    Издържат ли ? Може ли и снимка, ако не ти е проблем?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Какви слънцезащитни кремове за лице ползвате и доволни ли сте?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    С изключително светла кожа съм и използвам този на URIAGE Hyseac SPF 50. Доволна съм.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Banned Мега фен
    момичета на сини очи в опушен грим с кафяво какво червило би подхождало ? да не е много натрапчиво,а някакъв неутрален цвят,защото не обичам гримове в които и очите и устните са много подчертани,а или едното или другото
    със светла кожа съм
    иначе ще е опушен грим с кафяво,малко перни и червилото,което не мога да измисля,та предложения ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз имам 2 въпроса... Тъй като си взех рициново масло, да си го ползвам за миглите, а тоя е бая и ако имам намерение да го ползвам само за това ще има с години да го ползвам. Та въпросът ми е, освен разхлабителното му действие, мога ли да го ползвам за някакъв тип маски за коса, лице или нещо такова

Втория ми въпрос е за заздравител за нокти ... Използвали ли сте заздравителите на Micro Cell 2000 и този на Mavala. Какви са ви наблюденията и според вас кой е по-добър ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз съм си правила маска на косата с рициново масло,жълтък и ракия и ми действаше добре, косата ми живна малко.
    За заздравителите нищо не мога да кажа, не съм ги ползвала.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    http://coquelicotta.com/?p=9888 missky/кокликота има ревю на този на микро сел

Повече от фен Аватара на stelkastel
    FuCKkK13, ти като цвят ли питаш или като марка? Като каза нещо неутрално, ето на мен какво ми изглежда добре като цвят: http://prikachi.com/images.php?images/228/6329228C.jpg - едва забележимо, а и то няма какво друго да е с тези силно опушени очи. А като марка мисля, че червилата на Римел бяха с хубави цветове, но кой точно е неутрален не мога да ти кажа.
    Аз искам да попитам нещо относно тази чанта: http://prikachi.com/images.php?images/244/6329244U.jpg . Предполагам, че е ръчно изработена, но не открих нищо в ютуб за точно такъв тип чанти. Та ако някой има представа или си е изработвал такава, ще съм благодарна да ми споделите клипче или съвет.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз имам на Римел от серията на Кейт Мос неутрален цвят, само че ще те излъжа за номера- мисля, че беше 13-ка. Матови са, покривни и сравнително издръжливи, и аз съм за nude червило с опушените сенки, освен ако не са съвсеееем леки, само за подчертаване на сгъвката- тогава можеш и нещо по-ярко да си позволиш.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    FuCKkK13, ти като цвят ли питаш или като марка? Като каза нещо неутрално, ето на мен какво ми изглежда добре като цвят: http://prikachi.com/images.php?images/228/6329228C.jpg - едва забележимо, а и то няма какво друго да е с тези силно опушени очи. А като марка мисля, че червилата на Римел бяха с хубави цветове, но кой точно е неутрален не мога да ти кажа.
    Аз искам да попитам нещо относно тази чанта: http://prikachi.com/images.php?images/244/6329244U.jpg . Предполагам, че е ръчно изработена, но не открих нищо в ютуб за точно такъв тип чанти. Та ако някой има представа или си е изработвал такава, ще съм благодарна да ми споделите клипче или съвет.
    да,като цвят,но точно толкова неутрално не ми стои хубаво,защото устните ми се губят супер много.. имам предвид,че подтона трябва да е леко розов
    усните ми са сравнително розови и това червило съвсем ги убива и с моята бяла кожа не стои никак добре..
    мерси все пак

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз имам на Римел от серията на Кейт Мос неутрален цвят, само че ще те излъжа за номера- мисля, че беше 13-ка. Матови са, покривни и сравнително издръжливи, и аз съм за nude червило с опушените сенки, освен ако не са съвсеееем леки, само за подчертаване на сгъвката- тогава можеш и нещо по-ярко да си позволиш.
    не,опушения грим ще ми трябва за вечерта и си е съвсем опушен - нормален
    мерси,точно това ми трябва... а с какъв подтон е ? по-кафеникаво или по-розово ( цвят на естествени устни г/д. )

п.с. не мисля,че е неутрален 13йстката,може би си се объркала : http://funnybunnyonallthingspretty.b...1_archive.html

иначе ще ги погледна от тая серия,все някое ще ми допадне
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-13-2013 на 19:59

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Трябва ми помощ с CocoPPa-та С андроид съм. Значи отварям приложението, избирам си някаква икона
    /примерно нота за плеър про/, цъкам където трябва и ми излиза completed setting icon on your home screen! Давам ок. Но като изляза няма никаква промяна при иконата.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Значи купих си едно колие на Nomination Italy, на което има плочка със строфа от Ромео и Жулиета, обаче в магазина не знаят какво означава, а в гугъла ми превежда някви простотии, потърсих и в официалния им сайт, но колието явно е от по-стара колекция и го няма. Та, ако някой се сеща за него и знае какво пише, може ли да помогне
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Малко е трудоемко, но преписваш това, което е на английски и гледаш от къде точно е взет цитата от пиесата. После търсиш пиесата на български, намираш мястото от където е взето и готово. Аз така на направих за един цитата от 'Сън в лятна нощ'.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Малко е трудоемко, но преписваш това, което е на английски и гледаш от къде точно е взет цитата от пиесата. После търсиш пиесата на български, намираш мястото от където е взето и готово. Аз така на направих за един цитата от 'Сън в лятна нощ'.
    изобщо не мога да го разчета, то е на италиански ...

ЕДИТ: успях да го разчета, но в гугъл все пак не ми го превежда със смисъл.
    това е изречението il mio occhio s'è fatto pittore ed ha tracciato l'immagine tua bella sul quadro del mio cuore
    ако някой знае италиански, моля да се включи. :333
    Последно редактирано от Зайче.. : 07-13-2013 на 23:09
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си