.
Отговор в тема
Страница 113 от 436 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 10898
    Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ А, така, точно ти трябваше да пишеш. Ма какви пропорции? Колко често се прави и по колко време седи?

Heartshapebox, благодаря и на теб.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Боядисах се с оранжевото на herbal times, но тъй като косата ми е сравнително тъмна (естествената) и цвета стана доста по-тъмен от желаното. Поради тази причина мисля да я изсветля малко преди следващото боядисване. Тогава, поне според упътването, ще съм отново с естествения си цвят, пише, че цветът падал напълно след 3-6 измивания.
    Та ввъпроса ми е как да я изсветля без да я съсипя много?

Здравейте!Влюбих се в една чанта и си търся такава или поне подобна, може и от онлайн магазин.
    Моделът се води нещо като Quilted Round Mini Purse, http://www.dailylook.com/p/Bags/Quil...rse/81168.html
    Не мога да си позволя точно тази, защото ми излиза 45 долара, търся нещо по-скромно като сума.
    http://www.thingseyelove.com/quilted-round-mini-purse/ Цената на тази например ме устройва перфектно, но шипингът до България излиза 10 евро и пак отивам на сума близо 45лв за чанта, което ми е много.
    Мерси много!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Предложете ми някакви сериали за гледане. В момента следя Pretty Little Liars, The Vampire Diaries и Teen wolf и си търся още някакви. Предпочитам да са в такъв стил мистерия, фентъзи, но да има и любов, драма. Да има и някакви смешни моменти, но да не е комедия. Точно нещо като The Vampire Diaries и Teen wolf. Може и без фентъзи, не знам.. Чудя се за Supernatural и Тrue Blood , но не знам.. Предложете ми други.
    The Secret Circle, много много добър! Няма да съжаляваш. Само до колкото знам май няма да правят продължение, защото сериала няма рейтинг.

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Искам да ви питам за този сайт http://www.aliexpress.com . Има прекрасни евтини неща с безплатна доставка, което е прекалено перфектно, за да е истина. Въпросът ми е ясен, някой поръчвал ли е от там, доволен ли е останал, получи ли това, което искаше?

ммм наистина е доста евтино О.о аз лично се навих да си взема мнг работи :Д

Мега фен Аватара на SurfSky
    Хора , някой от вас чел ли е някоя книга на Стивън Кинг ? Ако да , останахте ли очаровни ,бихте ли ми препоръчали ,че нещо ме обзе музата да чета ...

Повече от фен Аватара на teen95
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Искам да ви питам за този сайт http://www.aliexpress.com . Има прекрасни евтини неща с безплатна доставка, което е прекалено перфектно, за да е истина. Въпросът ми е ясен, някой поръчвал ли е от там, доволен ли е останал, получи ли това, което искаше?
    Да аз съм си поръчвала веднъж от там . Останах доволна ! Всичко беше точно . Даже ми бяха опаковали нещата в много сладка торбичка .

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Хора , някой от вас чел ли е някоя книга на Стивън Кинг ? Ако да , останахте ли очаровни ,бихте ли ми препоръчали ,че нещо ме обзе музата да чета ...
    "Подпалвачката/Живата факла ", "Гробище за домашни любимци" , ''То'' , ... Всичките му книги са страхотни.

А случайно да имаш някоя от тях ? Проблем ли ще е ако съм гледал филма , и прочета книгата ? Пак ли ще държи в напрежение

А случайно да имаш някоя от тях ? Проблем ли ще е ако съм гледал филма , и прочета книгата ? Пак ли ще държи в напрежение
    За първи път ли ще четеш книга, че толкова се притесняваш? Взимаш, четеш, ако не ти е интересна - оставяш.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-16-2013 на 18:29

Препоръчвам ти "Мъртвата зона" на мен ми беше интересна

Точно в момента не, и не мисля че ще е проблем ако първо си гледал филма, но според мен книгите са по интересни от филмите. Аз лично първо прочетох книгите и след това изгледах филмите.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от teen95 Виж мнението
    "Подпалвачката/Живата факла ", "Гробище за домашни любимци" , ''То'' , ... Всичките му книги са страхотни.
    + " Капан за сънища ", чета я в момента, интересна е.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Да аз съм си поръчвала веднъж от там . Останах доволна ! Всичко беше точно . Даже ми бяха опаковали нещата в много сладка торбичка .
    А за колко време ти дойде поръчката? (Ако помниш де )

Цитирай Първоначално написано от mimijessi Виж мнението
    А за колко време ти дойде поръчката? (Ако помниш де )
    Ами някъде за около 2 седмици и половина пристигнаха нещата. Щяха да пристигнат по-бързо, но имаше някакъв празник по това време .

Цитирай Първоначално написано от flappie Виж мнението
    Здравейте!Влюбих се в една чанта и си търся такава или поне подобна, може и от онлайн магазин.
    Моделът се води нещо като Quilted Round Mini Purse, http://www.dailylook.com/p/Bags/Quil...rse/81168.html
    Не мога да си позволя точно тази, защото ми излиза 45 долара, търся нещо по-скромно като сума.
    http://www.thingseyelove.com/quilted-round-mini-purse/ Цената на тази например ме устройва перфектно, но шипингът до България излиза 10 евро и пак отивам на сума близо 45лв за чанта, което ми е много.
    Мерси много!
    http://prodavalnik.com/chantichka-mi...idge-i27503923 тук има някаква подобна

а малко тъп въпрос, но в левове ли плати като доставяха нещата ? ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    почти съм убедена,че няма как,но все пак да питам ;д
    може ли да се плати с наложен платеж (или в офис,не знам
    как точно ти пращат пратката) или е задължително с карта ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    почти съм убедена,че няма как,но все пак да питам ;д
    може ли да се плати с наложен платеж (или в офис,не знам
    как точно ти пращат пратката) или е задължително с карта ?
    Мисля че не, аз платих нещата предварително с карта .
    Заплащането не е директно към продавачите,а към сайта,след потвърждение от нас за получена пратка,им се превеждат парите.

П.П. : Ето една тема за сайта дано ви е полезна . http://www.bg-mamma.com/index.php?to...44#msg24911844

Ще видя коя книга ще намеря , и я почвам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ А, така, точно ти трябваше да пишеш. Ма какви пропорции? Колко често се прави и по колко време седи?

Heartshapebox, благодаря и на теб.
    зависи колко дълга ти е косата,по-добре направи повече и да ти остане отколкото обратното..
    примерно:1 жълтък,2-3-4сп.л. кисело мляко ( аз слагам по 4,косата ми е до кръста),2сп.л. от маслото,което ще използваш (кокосово,бадемово,зехтин и етц.) 1сп.л. мед
    клепаш,стоиш поне час и половина - най-добре 2 часа,а още по-добре повече от 2 часа ( ако имаш нерви)
    1-2 пъти в седмицата,НЕ повече от 2 !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм чела То.Много ми хареса.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Моля, някой да ми даде рецепта за някоя ТУРБО маска за коса, дето да прави косата мека и лъскава и да я подхранва.
    Никога не съм си правила сама и съм си боса в тази област. Благодаря!
    Някакво масло/зехтин + жълтък.Бързо и лесно. Може и накрая да си полееш косата с оцет (след като си я измила).Спокойно, не мирише изобщо щом изсъхне.

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://www.inglotcosmetics.com/under...oducts/139/228
    значи в страницата в фб на инглот пишеше, че това е силиконова база
    може ли някой да ми го обясни това нещо
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ще видя коя книга ще намеря , и я почвам

Имай предвид, че Кинг има страшно дълги описания, ако нямаш нерви да четеш толкова подробни неща, няма много да ти хареса.

Благодаря на момичето, което постна сайтовете.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си