.
Отговор в тема
Страница 115 от 436 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 10898
    Благодаря ви

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Разполагам с тези обувки http://prikachi.com/images/892/5946892O.jpg и подобна такава рокля http://www.google.gr/imgres?q=%D1%87...24&tx=42&ty=21 моята е с по остро деколте.
    Интересува ме какви аксесоари да добавя, за да се засили гръндж стила? Приемам всякакви предложения

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз искм да питам, защото си харесах мн неща!

там където пише примерно 'Min.order е 10долара (микс ред)' какво значи? Че трябва да си поръчам такова количество (обеци примерно) за да стигне до 10долара, или че общо всичко в количката ми трябва да е толкова поне? ^^
    молииим
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на teen95
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз искм да питам, защото си харесах мн неща!

там където пише примерно 'Min.order е 10долара (микс ред)' какво значи? Че трябва да си поръчам такова количество (обеци примерно) за да стигне до 10долара, или че общо всичко в количката ми трябва да е толкова поне? ^^
    Значи, че трябва да да си поръчаш неща на стойност минимум 10$.
    А mix order значи, че можеш да си купиш различни неща от купувача(да ги миксираш), за да достигнеш минималната стойност . Повечето стоки предлагат и двете опции.
    Аз лично си поръчах неща с опцията ''1 Piece Only'' . По удобно ми беше вместо да си поръчвам 10 еднакви обеци например. Ако си поръчвате нещо гледайте нещата да са с опция ''Free Shipping'' .

Повече от фен Аватара на ggb
    Как бихте разтълкували този цитат "Справедливият съд на боговете прави от вашите желания инструменти за нашето мъчение" ?
    at least it was before i fucked everything up

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    А някой знае ли дали Гарние тестват върху животни?
    Гарние са марка на Лореал и тестват.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Как бихте разтълкували този цитат "Справедливият съд на боговете прави от вашите желания инструменти за нашето мъчение" ?
    В някакъв извратен свят боговете знаят желанията на хората и по някакъв начин възпрепятстват осъществяването им, само и само да гледат как се мъчим. Целта на боговете е да ни запознае с най-сладкото (мечти и желания) и да ни поднесе най-горчивото (отказа и недопускането).

Повече от фен Аватара на ggb
    Благодаря.
    at least it was before i fucked everything up

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Разполагам с тези обувки http://prikachi.com/images/892/5946892O.jpg и подобна такава рокля http://www.google.gr/imgres?q=%D1%87...24&tx=42&ty=21 моята е с по остро деколте.
    Интересува ме какви аксесоари да добавя, за да се засили гръндж стила? Приемам всякакви предложения
    шшшшшшшшшиповееее <3 ;d гривни с шипове/черепи/от ония кожените, които се увиват около ръката.. супер малоумно обяснявам, но се надявам да разбираш..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Гарние са марка на Лореал и тестват.
    Лошо.
    Няма да купувам техни продукти вече тогава..

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    шшшшшшшшшиповееее <3 ;d гривни с шипове/черепи/от ония кожените, които се увиват около ръката.. супер малоумно обяснявам, но се надявам да разбираш..
    Разбрах, разбрах. Мислих си за това, тъй като имам и един черен клъч с мацка с татуси и това ще е май. Не ми се искаше да слагам клинове/чорапогащници и кожено яке :д че ще пукясам в тая жега, та общо взето ще залагам на аксесоари...

Абе, момичета, само аз ли не съм доволна от тоя лосион Акне аут? Попринцип кожата ми е горе-долу чиста, но почти винаги имам пъпки на средата на челото и на брадичката, а от 2 седмици са ми се появили на едната буза под окото и не се махат.. Мажа се с тоя лосион, спя цяла нощ с него и НИКАКЪВ, ама НИКАКЪВ ефект... Не знам какво да правя вече, а уж толкова ми го хвалиха. Аз ли не правя нещо като хората? Каква е цената на Сапуна Акне аут, ако трябва да си го купя и него.

2 въпрос: Ежедневните кремчета на Орифлейм имат ли фактор? Леля ми е директор и май е казала на сестра ми, че във всички кремове за лице, на които не пише фактор, са 8 фактор, но аз все пак да питам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лосионът се нанася в началото 4 пъти дневно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Лошо.
    Няма да купувам техни продукти вече тогава..
    И Vichy, и La roche posay, и Manhattan са техни и кои ли още не, не ги помня даже. Няма начин да не купуваш. Те държат всичко тия помяри.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    1.Използвам Акне Аут активен крем. Супер съм доволна от него, справя се идеално с досадните пъпки. Но трябва да седя наклепана с него цял ден, а за през нощта няма как да го сложа защото омазвам цялата възглавница. Мислех си за лосиона на Акне Аут, мога ли да го нося и през деня и през нощта, смисъл той би трябвало да е прозрачен ако не се лъжа. Ако сте доволни от друго нещо "прозрачно" също кажете.
    2.Преди katii, ако не се лъжа, беше препоръчала един хидратиращ крем за зоната около очите, но забравих какъв беше??

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма проблем лосионът да се ползва и през деня

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    целите ли са дантелени ?
    http://pinterest.com/ewat19/lace-shorts-how-to-wear/ тук има много идеи
    Благодаря за отговора, горе-долу си представям вече с какво евентуално ще ги съчетая Отдолу има плат и над него е изцяло дантела. Имам бели и черно с бяло, на вторите само дантелата е черна.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    С нещо изчистено нагоре.
    аз за материята най-вече се чудя, никога не съм носила такива панталони...

Град
    BG
    Разбрах, разбрах. Мислих си за това, тъй като имам и един черен клъч с мацка с татуси и това ще е май. Не ми се искаше да слагам клинове/чорапогащници и кожено яке :д че ще пукясам в тая жега, та общо взето ще залагам на аксесоари...
    Оо, може ли снимка на клъча, звучи много яко

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от teen95 Виж мнението
    Значи, че трябва да да си поръчаш неща на стойност минимум 10$.
    А mix order значи, че можеш да си купиш различни неща от купувача(да ги миксираш), за да достигнеш минималната стойност . Повечето стоки предлагат и двете опции.
    Аз лично си поръчах неща с опцията ''1 Piece Only'' . По удобно ми беше вместо да си поръчвам 10 еднакви обеци например. Ако си поръчвате нещо гледайте нещата да са с опция ''Free Shipping'' .
    Добре де.. ами не може ли да си поръчам нещо от един купувач и да миксирам с нещо от друг купувач, за да се достигне минималната стойност на поръчката>?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Лосиона може през деня, той е прозрачен. Каква е цената на Акне аут сапуна и крема?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    http://uk.rimmellondon.com/products/...ds-nail-polish
    Пробвали ли сте тези лакове ? Доволни ли сте ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Лосиона може през деня, той е прозрачен. Каква е цената на Акне аут сапуна и крема?
    http://apteka.framar.bg/30016167/%D0...-%D0%B3%D1%80-
    http://apteka.framar.bg/30005128/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Тук има цените.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Абе, момичета, само аз ли не съм доволна от тоя лосион Акне аут? Попринцип кожата ми е горе-долу чиста, но почти винаги имам пъпки на средата на челото и на брадичката, а от 2 седмици са ми се появили на едната буза под окото и не се махат.. Мажа се с тоя лосион, спя цяла нощ с него и НИКАКЪВ, ама НИКАКЪВ ефект... Не знам какво да правя вече, а уж толкова ми го хвалиха. Аз ли не правя нещо като хората? Каква е цената на Сапуна Акне аут, ако трябва да си го купя и него.

2 въпрос: Ежедневните кремчета на Орифлейм имат ли фактор? Леля ми е директор и май е казала на сестра ми, че във всички кремове за лице, на които не пише фактор, са 8 фактор, но аз все пак да питам.
    и аз не бях доволна изобщо, изразходих го целия и нямаше никакъв ефект

heartshapedbox ще кача тези дни снимка

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    http://uk.rimmellondon.com/products/...ds-nail-polish
    Пробвали ли сте тези лакове ? Доволни ли сте ?
    Пробвала съм, но съм останала с впечатлението, че изобщо не са издържливи и не изсъхват бързо, въпреки че пише, че става за 60сек. Според мен не си заслужават цената около 3лв, след като лаковете на Перфект са доста издържливи, а и с по- ниска цена.

Град
    BG

heartshapedbox ще кача тези дни снимка
    Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си