.
Отговор в тема
Страница 116 от 436 ПървиПърви ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 876 до 2 900 от общо 10898
    Някой оттук кандидатствал ли е за 1000 стипендии? Казаха, че ще пуснат резултатите от 1вото класиране след 18:00, но още не са ги пуснали и се побърквам...

Едит: Пуснаха ги.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-19-2013 на 17:17

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Преди katii, ако не се лъжа, беше препоръчала един хидратиращ крем за зоната около очите, но забравих какъв беше??
    Ъп

Може ли да ми препоръчате продукт който подхранва кожата и я кара да расте побързо и да придава обем .Косата ми стана доста рядка и доста ми намаля.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Ъп
    Съжалявам, не съм видяла. Ето го кремчето: http://www.krasa.cz/photos/k/v/AV/hy...ream-15-ml.jpg
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Оо, може ли снимка на клъча, звучи много яко
    Обещаната снимка. Иначе все още приемам подробности... сега ми възниква проблема и за прическата, много сложно нещо хаха
    http://prikachi.com/images/496/6352496g.jpg

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Обещаната снимка. Иначе все още приемам подробности... сега ми възниква проблема и за прическата, много сложно нещо хаха
    Супер яко. За прическа според мен един messy bun, като преди това си направила косата си на вълни, ще стои супер яко. В добавка котешка очна линия и червено червило. Ще изглеждаш супер!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате продукт който подхранва кожата и я кара да расте побързо и да придава обем .Косата ми стана доста рядка и доста ми намаля.
    а ?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Супер яко. За прическа според мен един messy bun, като преди това си направила косата си на вълни, ще стои супер яко. В добавка котешка очна линия и червено червило. Ще изглеждаш супер!
    Очна линия - да. За червилото не съм още сигурна, макар че на клъча има червена роза. Иначе относно прическата е трудно, защото косата ми е много къса вече. Последно преди две седмици се постригвах и ми е до брадичката. http://prikachi.com/images/486/6352486K.jpg така ми е и това мислех и да си правя. Ама пък доста често съм така и някак си на мен ми се струва еднообразно.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Някой може ли да ми препоръча ДОБРА готова маска за коса, която мога да си купя от магазин. Искам да е наистина добра, цената няма значение. Или няма смисъл, а по-добре да си правя?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча ДОБРА готова маска за коса, която мога да си купя от магазин. Искам да е наистина добра, цената няма значение. Или няма смисъл, а по-добре да си правя?
    ако имаш време за домашни маски - най-добре домашни.. иначе от масовите или професионална маска ?
    аз правя така: домашна маска и после професионална в банята за 2-3 минути,за да не ми мирише косата на жълтък/кисело мляко

Има ли доволни от този фон дьо тен на Bourjois?

http://pakifashion.com/decide-on-bou...s-healthy-mix/

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ако имаш време за домашни маски - най-добре домашни.. иначе от масовите или професионална маска ?
    аз правя така: домашна маска и после професионална в банята за 2-3 минути,за да не ми мирише косата на жълтък/кисело мляко
    Не знам дали ще имам търпение да си правя всеки път, та затова. Но като се замисля по-добре така, отколкото химия. Миризмата на жълтък не ме притеснява.
    Беше ми написала с какви продукти да я правя, но не разбрах пропорциите, ако може ги сподели. Благодаря!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Не знам дали ще имам търпение да си правя всеки път, та затова. Но като се замисля по-добре така, отколкото химия. Миризмата на жълтък не ме притеснява.
    Беше ми написала с какви продукти да я правя, но не разбрах пропорциите, ако може ги сподели. Благодаря!
    ами то не е задължително всеки път.. ако си миеш косата 2 или 3 пъти в седмицата,само един път е достатъчна маска - 2 пъти е най-добре,но ако не ти се занимава и 1 път в седмица е ОК ...
    ами аз после ти ги написах:
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    зависи колко дълга ти е косата,по-добре направи повече и да ти остане отколкото обратното..
    примерно:1 жълтък,2-3-4сп.л. кисело мляко ( аз слагам по 4,косата ми е до кръста),2сп.л. от маслото,което ще използваш (кокосово,бадемово,зехтин и етц.) 1сп.л. мед
    клепаш,стоиш поне час и половина - най-добре 2 часа,а още по-добре повече от 2 часа ( ако имаш нерви)
    1-2 пъти в седмицата,НЕ повече от 2 !
    и все пак дай снимка на косата/кажи колко ти е дълга,за да ти дам по-точни ама предполагам ще си уцелиш количеството на око.. ако един път направиш и ти дойде малко,следващия път я направи малко повече.. когато на мен ми трябва по-голямо количество ( къдрава е/вафли в корените) слагам повечко кисело мляко и масло ( кокосово в моя случай )

Ясно, благодаря много, не съм видяла.
    Иначе косата ми беше до зърната, но тъй като беше страшно изтощена я резнах, сега ми е до раменете, на черта. Мисля, че ще уцеля. А алкохол не се ли слага в тази маска, не е ли по-добре, за да се отвори косъмът?
    Последно редактирано от koshtramba : 07-20-2013 на 14:55
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    Ясно, благодаря много, не съм видяла.
    Иначе косата ми беше до зърната, но тъй като беше страшно изтощена я резнах, сега ми е до раменете, на черта. Мисля, че ще уцеля. А алкохол не се ли слага в тази маска, не е ли по-добре, за да се отвори косъмът?
    ами сега е топло и лесно се затопля.. алкохола по принцип е за загряване и да може съставките да проникнат по-добре в косъма.. аз алкохол лятото не слагам щото доста изсушава,но ако искаш можеш да сложиш 1сп.л.

Мерси! Ако се сложи повече масло, може и да не изсушава. Иначе нямам търпение да видя резултати. А тривитаминол има ли смисъл да си купувам? Той само за растеж ли е, или и подхранва?
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Леле, клъча е страхотен, откъде е, ако не е тайна?
    А за прическата нещо такова?

Град
    у нас...
    Клъча е от един град Козани, където живеех преди - в Северна Гърция. Има едно магазинче само за чанти, портмонета, клъчове, ранички и т.н. И това беше 8евро. Много се чудех между него и едно с ония мъж с татуираното лице, ама женската повече ме изкефи май.
    Косата ми е къса, до брадичката. Преди ми беше доста дълга и имах варианти, сега нещо съм се изчерпала.

edit: http://www.google.gr/imgres?q=short+...-omu4A9882M%3A нещо такова ми е обикновено постригана косата.

Banned Мега фен
    Мерси! Ако се сложи повече масло, може и да не изсушава. Иначе нямам търпение да видя резултати. А тривитаминол има ли смисъл да си купувам? Той само за растеж ли е, или и подхранва?
    абе колкото и масло да слагам на мен алкохола доста ми изсушава и за това го пропускам..
    и да,тривитаминола е за подхранване -----> за растеж
    всъщност : подхранването на косата води до по-бързия и растеж и подобряване на състоянието и така че

anonymous708973
    Guest
    Домашните маски са нещо много ключово от грижата за косата. Няма да се сетиш как ще станат част от ежедневието ти.
    В момента съм със жълтък, 1 с.л. мед, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш (всяко масло има предназначение, това е против накъсване), кокосово масло, малко лимон. Това количество ми стигна за цялата коса без корените, а моята е 6-7 пръста над кръста ми. Голямо лепнене, мазане и капане навсякъде из банята пада, но поне се отмива лесно. Никога не се е налагало да си слагам втори път шампоан, за да измия маска.
    Дори един път в седмицата да я слагаш, пак е окей.

След баня можеш да пръскаш ампулки в корените

Абе, давам ти линк към една публикация в блога ми, че там съм писала подробно - http://313personalities.blogspot.com...og-post_4.html

http://weheartit.com/entry/67355987/via/strawberrydrops някой знае ли откъде мога да си поръчам такива или подобни? покупка от Шумен също може.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Някой ще ми припомни ли за какво точно се използваше киселото мляко в домашните маски ? По цялата дължина или само в корените да го нанасям ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Домашните маски са нещо много ключово от грижата за косата. Няма да се сетиш как ще станат част от ежедневието ти.
    В момента съм със жълтък, 1 с.л. мед, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш (всяко масло има предназначение, това е против накъсване), кокосово масло, малко лимон. Това количество ми стигна за цялата коса без корените, а моята е 6-7 пръста над кръста ми. Голямо лепнене, мазане и капане навсякъде из банята пада, но поне се отмива лесно. Никога не се е налагало да си слагам втори път шампоан, за да измия маска.
    Дори един път в седмицата да я слагаш, пак е окей.

След баня можеш да пръскаш ампулки в корените

Абе, давам ти линк към една публикация в блога ми, че там съм писала подробно - http://313personalities.blogspot.com...og-post_4.html
    видях,че пишеш за меда - ако затоплиш маската меда по-лесно се смесва с другите продукти или ако имаш нещо базово - кисело мляко примерно,така се смесва и не лепне,пробвай
    ще прочета всичко,което си написала
    извинявай за ъм допълнението ?! но бях длъжна да кажа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Te.Amo Виж мнението
    http://weheartit.com/entry/67355987/via/strawberrydrops някой знае ли откъде мога да си поръчам такива или подобни? покупка от Шумен също може.
    ооо и аз искам,дори същия цвят

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Някой ще ми припомни ли за какво точно се използваше киселото мляко в домашните маски ? По цялата дължина или само в корените да го нанасям ?
    и двете... еластичност,мекота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си