- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Благодаря ти, прочетох статията, доста ми помогна. Но нищо не си написала за марките на маслата, т.е само към маслата на Икаров ли да се ориентирам (пшеничено, бадемово и т.н) или да търся други? Аз съм страшно боса в тази област, сигурно няма да повярваш, но нямам съзнателни спомени някога да съм си правила домашна маска. Дори мисля, че не съм. Смятай. Но почвам, де, искам и аз най-накрая да имам здрава и ненакъсана коса. Аман! Анатема ти казвам! Тъкмо я докарах до хубава дължина (до зърната г/д), но кел файда, беше толкова накъсана, че сега ми е до раменете, толкова много махнах. И сега я почвам.
по-добре био масла,но пък специално бадемовото на икаров е добро.. иначе стимуланта на икаров е един път ! няма да сгрешиш ако си го вземеш... той се нанася самостоятелно и е сбор от масла и действа супер на косата.. пише минимум 15.мин да се стои до няколко часа,но пак е добре да го държиш поне 2 часа.. иначе ако нямаш време е добър вариант,защото просто от шишенцето,на ръцете и клепаш,докато за да приготвиш домашна маска ти трябват поне 10-15 мин. ( а ако си съвсем начинаеща може би 20-30)
смисъл това е по-лесния вариант и можеш да редуваш : домашна маска един месец,стимулант един месец
http://prodavalnik.com/tyurkoazeno-z...elka-i27178435 Някой пита за едни платформи, не са абсолютно същите, но са подобни.
Цитат Може ли да ми препоръчате продукт който подхранва кожата и я кара да расте побързо и да придава обем .Косата ми стана доста рядка и доста ми намаля.
Имх предвид косата .ВИждам че говорите са домашни маски но аз нямам въжможност тъй като ами доста продукти ми липсват вкъщи за да се направи някоя от изброените маски за коса.
Мерси! Ще пробвам с бадемовото и стимуланта на Икаров като за начало! А ти защо не пуснеш снимка на косата си? Помня, че беше руса и синеока, но тогава косата ти не беше до кръста. Любопитно ми е просто, ти си доста вманиачена на тема коса (с такова впечатление съм останала) и сигурно косата ти е върхът на сладоледа.
ъм върха на сладоледа - едва ли,аз като съм на училище я горя 2 пъти на седмица,но нда.. скорошна снимка нямам и ще ти дам стари ( едната от преди 3 -4 месеца някъде)
http://www.prikachi.com/images.php?i...3/6355313h.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?i...4/6355314g.jpg
На втората снимка с какво ти е правена косата?
Мноооого яка коса. И дълга, и хубава, и хубав цвят. Втората снимка прическата е много добре![]()
охх не,от тия магическите също имам ,но само 1 пакет и не ми стигат за цялата коса![]()
ами аз бях показвала,обикновени ролки само че без дунапрен
: http://domashna-kozmetika.com/462-73...-kadrene-2.jpg точно такива,даже и моите са жълти
водят се за студено къдрене,около 3-4 лв. са 30 ролки
мерси ... защо да нямаш подобна коса ? с повечко грижи всичко става... миии от време на време и правя почивки по един месец без преса ( а сега лятото рядко преса) обаче е много дълга и тежка и без обем първия ден е ОК,но на 2рия се сплесква.. на 2рата снимка дето съм къдрава не съм я горяла,но нямам нерви да се правя по 40мин. с ролки
за цвета - нда,не мисля да се боядисвам
цитатFuCKkK1
липсват ти яйца и кисело мляко ?
и някакъв алкохол ?
зехтин ?
Да вкъщи нямаме кисело мляко и яйза и всъщнсот доста прядко имаме и не ползваме зехтин а олио.Хайде де някой ако обича вместо да се заяжда да отговори на въпроса ми по същество
Хубава, но не много скъпа ретро преса, някой да препоръча? Марка модел?![]()
По-лошо. Късам я зверски. Но е малко сложно за обяснение. И сега ще престана с този лош навик, пък да видим. Иначе преси не ползвам. Хубаво е, че спря да ми пада, откакто я подстригах преди седмица, ще си купя тези дни маслата и почвам с маските, ясно ми е, че трябва да се въоража с много търпение, докато изчистя всички цъфтежи и докато се съживи ще мине мноого време.
Както оправих кожата си с добра храна за 8 месеца, така ще оправя и косата. Това е.
домашните маски са си........ няма нещо,което да ги замества.. дори се учудих,че досега не си си правила.. как така я късаш ?
точно за 1 месец ще видиш промяна в косата ... щом не ползваш преси за един месец определено ще има ефект и то не малък...
също можеш да си купиш ампули за корените и когато наистина нямаш време за маска след баня да слагаш ( гледай да са без отмиване ако си взимаш)
Хипотетично ако ядеш само плодове и зеленчуци - пресни, без никакви обработки... може ли да му стане нещо на организма? Защото в случая изключвам ориз, картофи, патладжан и т.н. зеленчуци, които искат готвене. И остават някви минимални неща, които да се ядат под формата на салата. Въпроса ми е за суровоядството май и какви рискове крие?