.
Отговор в тема
Страница 117 от 436 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 10898
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Домашните маски са нещо много ключово от грижата за косата. Няма да се сетиш как ще станат част от ежедневието ти.
    В момента съм със жълтък, 1 с.л. мед, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш (всяко масло има предназначение, това е против накъсване), кокосово масло, малко лимон. Това количество ми стигна за цялата коса без корените, а моята е 6-7 пръста над кръста ми. Голямо лепнене, мазане и капане навсякъде из банята пада, но поне се отмива лесно. Никога не се е налагало да си слагам втори път шампоан, за да измия маска.
    Дори един път в седмицата да я слагаш, пак е окей.

След баня можеш да пръскаш ампулки в корените

Абе, давам ти линк към една публикация в блога ми, че там съм писала подробно - http://313personalities.blogspot.com...og-post_4.html
    Благодаря ти, прочетох статията, доста ми помогна. Но нищо не си написала за марките на маслата, т.е само към маслата на Икаров ли да се ориентирам (пшеничено, бадемово и т.н) или да търся други? Аз съм страшно боса в тази област, сигурно няма да повярваш, но нямам съзнателни спомени някога да съм си правила домашна маска. Дори мисля, че не съм. Смятай. Но почвам, де, искам и аз най-накрая да имам здрава и ненакъсана коса. Аман! Анатема ти казвам! Тъкмо я докарах до хубава дължина (до зърната г/д), но кел файда, беше толкова накъсана, че сега ми е до раменете, толкова много махнах. И сега я почвам.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    по-добре био масла,но пък специално бадемовото на икаров е добро.. иначе стимуланта на икаров е един път ! няма да сгрешиш ако си го вземеш... той се нанася самостоятелно и е сбор от масла и действа супер на косата.. пише минимум 15.мин да се стои до няколко часа,но пак е добре да го държиш поне 2 часа.. иначе ако нямаш време е добър вариант,защото просто от шишенцето,на ръцете и клепаш,докато за да приготвиш домашна маска ти трябват поне 10-15 мин. ( а ако си съвсем начинаеща може би 20-30 )
    смисъл това е по-лесния вариант и можеш да редуваш : домашна маска един месец,стимулант един месец

http://prodavalnik.com/tyurkoazeno-z...elka-i27178435 Някой пита за едни платформи, не са абсолютно същите, но са подобни.

Цитат Може ли да ми препоръчате продукт който подхранва кожата и я кара да расте побързо и да придава обем .Косата ми стана доста рядка и доста ми намаля.
    Имх предвид косата .ВИждам че говорите са домашни маски но аз нямам въжможност тъй като ами доста продукти ми липсват вкъщи за да се направи някоя от изброените маски за коса.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    по-добре био масла,но пък специално бадемовото на икаров е добро.. иначе стимуланта на икаров е един път ! няма да сгрешиш ако си го вземеш... той се нанася самостоятелно и е сбор от масла и действа супер на косата.. пише минимум 15.мин да се стои до няколко часа,но пак е добре да го държиш поне 2 часа.. иначе ако нямаш време е добър вариант,защото просто от шишенцето,на ръцете и клепаш,докато за да приготвиш домашна маска ти трябват поне 10-15 мин. ( а ако си съвсем начинаеща може би 20-30 )
    смисъл това е по-лесния вариант и можеш да редуваш : домашна маска един месец,стимулант един месец
    Мерси! Ще пробвам с бадемовото и стимуланта на Икаров като за начало! А ти защо не пуснеш снимка на косата си? Помня, че беше руса и синеока, но тогава косата ти не беше до кръста. Любопитно ми е просто, ти си доста вманиачена на тема коса (с такова впечатление съм останала) и сигурно косата ти е върхът на сладоледа.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Гел за измиване ли ти трябва или нещо, с което да ги лекуваш?
    Гел

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Цитат Може ли да ми препоръчате продукт който подхранва кожата и я кара да расте побързо и да придава обем .Косата ми стана доста рядка и доста ми намаля.
    Имх предвид косата .ВИждам че говорите са домашни маски но аз нямам въжможност тъй като ами доста продукти ми липсват вкъщи за да се направи някоя от изброените маски за коса.
    липсват ти яйца и кисело мляко ?
    и някакъв алкохол ?
    зехтин ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Мерси! Ще пробвам с бадемовото и стимуланта на Икаров като за начало! А ти защо не пуснеш снимка на косата си? Помня, че беше руса и синеока, но тогава косата ти не беше до кръста. Любопитно ми е просто, ти си доста вманиачена на тема коса (с такова впечатление съм останала) и сигурно косата ти е върхът на сладоледа.
    ъм върха на сладоледа - едва ли,аз като съм на училище я горя 2 пъти на седмица,но нда.. скорошна снимка нямам и ще ти дам стари ( едната от преди 3 -4 месеца някъде)
    http://www.prikachi.com/images.php?i...3/6355313h.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?i...4/6355314g.jpg

На втората снимка с какво ти е правена косата?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live Виж мнението
    На втората снимка с какво ти е правена косата?
    ролки

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Мноооого яка коса. И дълга, и хубава, и хубав цвят. Втората снимка прическата е много добре

ролки
    Да не би да са тези магическите? И колко отиват за цялата коса?

ъм върха на сладоледа - едва ли,аз като съм на училище я горя 2 пъти на седмица,но нда.. скорошна снимка нямам и ще ти дам стари ( едната от преди 3 -4 месеца някъде)
    http://www.prikachi.com/images.php?i...3/6355313h.jpg
    http://www.prikachi.com/images.php?i...4/6355314g.jpg
    Чудна е. Лъскава и здрава. Никога няма да имам подобна коса. Не я гори, няма смисъл. И цветът ти е супер, не го пипай.
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Мноооого яка коса. И дълга, и хубава, и хубав цвят. Втората снимка прическата е много добре
    мерсии

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live Виж мнението
    Да не би да са тези магическите? И колко отиват за цялата коса?
    охх не,от тия магическите също имам ,но само 1 пакет и не ми стигат за цялата коса
    ами аз бях показвала,обикновени ролки само че без дунапрен
    : http://domashna-kozmetika.com/462-73...-kadrene-2.jpg точно такива,даже и моите са жълти
    водят се за студено къдрене,около 3-4 лв. са 30 ролки

Супер фен Аватара на fizzyg
    Кощрамба,гориш ли косата си с нещо ти?

Banned Мега фен
    Чудна е. Лъскава и здрава. Никога няма да имам подобна коса. Не я гори, няма смисъл. И цветът ти е супер, не го пипай.
    мерси ... защо да нямаш подобна коса ? с повечко грижи всичко става... миии от време на време и правя почивки по един месец без преса ( а сега лятото рядко преса) обаче е много дълга и тежка и без обем първия ден е ОК,но на 2рия се сплесква.. на 2рата снимка дето съм къдрава не съм я горяла,но нямам нерви да се правя по 40мин. с ролки
    за цвета - нда,не мисля да се боядисвам

цитатFuCKkK1
    и някакъв алкохол ?
    зехтин ?
    Да вкъщи нямаме кисело мляко и яйза и всъщнсот доста прядко имаме и не ползваме зехтин а олио.Хайде де някой ако обича вместо да се заяжда да отговори на въпроса ми по същество

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    цитатFuCKkK1
    и някакъв алкохол ?
    зехтин ?
    Да вкъщи нямаме кисело мляко и яйза и всъщнсот доста прядко имаме и не ползваме зехтин а олио.Хайде де някой ако обича вместо да се заяжда да отговори на въпроса ми по същество
    е не се заяждам стана ми интересно просто... че какво ядете бе хора ?

иначе говорихме и за други неща - масла,стимулант на Икаров - примерно.. не е нужно да ги смесваш с нещо др

Хубава, но не много скъпа ретро преса, някой да препоръча? Марка модел?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Кощрамба,гориш ли косата си с нещо ти?
    По-лошо. Късам я зверски. Но е малко сложно за обяснение. И сега ще престана с този лош навик, пък да видим. Иначе преси не ползвам. Хубаво е, че спря да ми пада, откакто я подстригах преди седмица, ще си купя тези дни маслата и почвам с маските, ясно ми е, че трябва да се въоража с много търпение, докато изчистя всички цъфтежи и докато се съживи ще мине мноого време.
    Както оправих кожата си с добра храна за 8 месеца, така ще оправя и косата. Това е.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-21-2013 на 14:02
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    По-лошо. Късам я зверски. Но е малко сложно за обяснение. И сега ще престана с този лош навик, пък да видим. Иначе преси не ползвам. Хубаво е, че спря да ми пада, откакто я подстригах преди седмица, ще си купя тези дни маслата и почвам с маските, ясно ми е, че трябва да се въоража с много търпение, докато изчистя всички цъфтежи и докато се съживи ще мине мноого време.
    домашните маски са си........ няма нещо,което да ги замества.. дори се учудих,че досега не си си правила.. как така я късаш ?
    точно за 1 месец ще видиш промяна в косата ... щом не ползваш преси за един месец определено ще има ефект и то не малък...
    също можеш да си купиш ампули за корените и когато наистина нямаш време за маска след баня да слагаш ( гледай да са без отмиване ако си взимаш)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiki_95 Виж мнението
    Хубава, но не много скъпа ретро преса, някой да препоръча? Марка модел?
    какво значи не много скъпа ? аз моята си я взех за около 50лв. преди цели 2 години ( и все още ме е жал да си направя цялата коса )

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хипотетично ако ядеш само плодове и зеленчуци - пресни, без никакви обработки... може ли да му стане нещо на организма? Защото в случая изключвам ориз, картофи, патладжан и т.н. зеленчуци, които искат готвене. И остават някви минимални неща, които да се ядат под формата на салата. Въпроса ми е за суровоядството май и какви рискове крие?

домашните маски са си........ няма нещо,което да ги замества.. дори се учудих,че досега не си си правила.. как така я късаш ?
    точно за 1 месец ще видиш промяна в косата ... щом не ползваш преси за един месец определено ще има ефект и то не малък...
    също можеш да си купиш ампули за корените и когато наистина нямаш време за маска след баня да слагаш ( гледай да са без отмиване ако си взимаш)
    Така ще направя. Ампули, кристали, всичко ще си купя. Даже ще направя снимки за бифор и афтър.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си