.
Отговор в тема
Страница 118 от 436 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 10898
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Хипотетично ако ядеш само плодове и зеленчуци - пресни, без никакви обработки... може ли да му стане нещо на организма? Защото в случая изключвам ориз, картофи, патладжан и т.н. зеленчуци, които искат готвене. И остават някви минимални неща, които да се ядат под формата на салата. Въпроса ми е за суровоядството май и какви рискове крие?
    Липсват белтъчините в описаният от теб вариант. Анемия можеш да си докараш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Така ще направя. Ампули, кристали, всичко ще си купя. Даже ще направя снимки за бифор и афтър.
    ъм масло по краищата е по-добър вариант от кристалите... иначе и кристалите са ОК
    и така и не ми каза каква ти е косата - суха,мазна,нормална ?
    бих ти препоръчала сега за лятото един спрей на Лакме ако искаш да си го вземеш ( предпазва от хлора,морската вода,слънцето и запазва цвета)

Douglas и Paradox имат ли бг онлайн магазини, където да има цените на продуктите, които предлагат?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм масло по краищата е по-добър вариант от кристалите... иначе и кристалите са ОК
    бих ти препоръчала сега за лятото един спрей на Лакме ако искаш да си го вземеш ( предпазва от хлора,морската вода,слънцето и запазва цвета)
    Препоръчай ми на мен този спрей. Точно такъв ми трябва, преди да вляза в басейн/морето, като излизам на разходка, да предпазва цвета. Но на Лакме предполагам няма да е евтин, ако някой знае и някой друг такъв спрей. Също и след плаж като напръскам косата да стои добре.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Липсват белтъчините в описаният от теб вариант. Анемия можеш да си докараш.
    А вегетарианците и веганите как си набавят белтъци? Няма ли някакъв "пресен" вариант?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А вегетарианците и веганите как си набавят белтъци? Няма ли някакъв "пресен" вариант?
    Ядки, семена, соя. Не съм се интересувала конкретно, но със сигурност има опции. Дали обаче става без кулинарна обработка не знам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

stillhateyou
    Guest

Цикълът не ми идва,тревожа се.

Здравейте.Имам проблем-цикълът ми не ми идва.Няма да споделям възрастта си.Имам приятел и сме се лигавили (натискали) но е било с дрехи .. когато бяхме у нас преди 3-4 дни,се натискахме и той свърши .. не в мен обаче, а в панталоните си, колкото и глупаво да звучи. Цикълът ми закъснява с 4 дни и не знам какво да правя. Колкото до семенната течност- няма как да е проникнала в мен, и аз бях с дрехи,само дето се прегръщахме но.. пак няма как да стане. Миналият месец ми вървя 24 дни по някакви здравословни причини и притеснения,та може ли от това да е? Има ли точно определен интервал за менструацията?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Препоръчай ми на мен този спрей. Точно такъв ми трябва, преди да вляза в басейн/морето, като излизам на разходка, да предпазва цвета. Но на Лакме предполагам няма да е евтин, ако някой знае и някой друг такъв спрей. Също и след плаж като напръскам косата да стои добре.
    http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...un-care-100-ml - не мисля,че е скъп.. ако искаш нещо добро за 5 лв. няма да го намериш
    100мл. е и стига за едно 4-5 месеца

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ядки, семена, соя. Не съм се интересувала конкретно, но със сигурност има опции. Дали обаче става без кулинарна обработка не знам.
    май има и такива хапчета ( по-скоро добавки) които приемат

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от stillhateyou Виж мнението
    Здравейте.Имам проблем-цикълът ми не ми идва.Няма да споделям възрастта си.Имам приятел и сме се лигавили (натискали) но е било с дрехи .. когато бяхме у нас преди 3-4 дни,се натискахме и той свърши .. не в мен обаче, а в панталоните си, колкото и глупаво да звучи. Цикълът ми закъснява с 4 дни и не знам какво да правя. Колкото до семенната течност- няма как да е проникнала в мен, и аз бях с дрехи,само дето се прегръщахме но.. пак няма как да стане. Миналият месец ми вървя 24 дни по някакви здравословни причини и притеснения,та може ли от това да е? Има ли точно определен интервал за менструацията?
    Няма и смисъл да си казваш годините.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

stillhateyou
    Guest
    Хе-хе

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    http://ecovege.org/zdrave/485-beltac...nskoto-hranene
    Ето ти една статия по въпроса, интересна е

anonymous708973
    Guest
    Изключително е важно да проучиш това.
    Много хора просто ей така отказват месото и като не го заместят с нищо, става лошо. А ти искаш нещо по-драстично даже...

Като че ли е нормална и много суха в краищата (откакто я подстригах обаче е супер, въпреки че има още 3-4 пръста цъфтеж). За кристалите съм чувала добри отзиви, мога и да редувам кристали и масла, нали? Иначе маските смятам да ги започна от 2 пъти седмично и да подстригвам всеки месец връхчетата, докато махна напълно цъфтежа. МАХНА ЛИ ГО ще изглежда по съвсем друг начин, няма да е така прокъсана и повяхнала. Оттам нататък косата ми ще живне и ще си свикна с маските. Искам хубава косааа ВЕДНАГАСЕГА!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Като че ли е нормална и много суха в краищата (откакто я подстригах обаче е супер, въпреки че има още 3-4 пръста цъфтеж). За кристалите съм чувала добри отзиви, мога и да редувам кристали и масла, нали? Иначе маските смятам да ги започна от 2 пъти седмично и да подстригвам всеки месец връхчетата, докато махна напълно цъфтежа. МАХНА ЛИ ГО ще изглежда по съвсем друг начин, няма да е така прокъсана и повяхнала. Оттам нататък косата ми ще живне и ще си свикна с маските. Искам хубава косааа ВЕДНАГАСЕГА!
    значи спрея в нормални количества ще ти е идеален ( доста мазен е,но попива)
    да,можеш да редуваш
    трябва само постоянство .. за да не ти свикне косата можеш да направиш така: сега един месец като си купиш нещата да правиш домашни маски,да се подстрижеш,2 седмици ( почваш да ги броиш от ходенето при фризьора) да си само на масла( т.е. пак 2 пъти в седмица,но вместо домашна маска да си мажеш цялата коса - корени и дължина само с някакво масло,най-добре бадемово в твоя случай) това,за да не ти привикне към маските и след тия 2 седмици пак да си започнеш домашните маски
    така хем не оставяш период без грижи,хем не ти свиква косата с дадено нещо... а да,и когато ти е периода с маслата,разбира се,ако ме послушаш ( тия 2 седмици) можеш да слагаш и ампулки за подхранване в корените

^ Супер, това беше важно да го знам. Не се бях замисляла, а всъщност е доста логично, също като при кожата. Привикват и после няма ефект. А какви ампули би ми препоръчала ти? Не съм запозната с марки, затова питам.
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    ^ Супер, това беше важно да го знам. Не се бях замисляла, а всъщност е доста логично, също като при кожата. Привикват и после няма ефект. А какви ампули би ми препоръчала ти? Не съм запозната с марки, затова питам.
    амии ползвала съм много - от масовите,професионални също ...
    ако цената няма значение бих ти казала да си вземеш на UNA/алфапарф,но от първите съм по-доволна като че ли
    за масовите - май всички са ми действали... ревалид примерно са ОК ,Денис -също
    бих ти препоръчала професионалните понеже са по-големи и цената ти идва г/д. еднакво.. дори можеш да си вземеш малко шишенце с пръскало от някоя парфюмерия и да слагаш цялата ампула там ( май не се хващаше цялата) и да я слагаш на 2 пъти - лично на мен за един път ми идва мнооого
    ами да,като при кожата,то с тия маски се грижиш и за кожата на главата един вид..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте!
    Къде мога да си намеря подобен панталон https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...84567628_n.jpg
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Да ми препоръчате някоя полу-прозрачна матираща пудра,която е дълготрайна?

FuCKkK13, благодаря, мислех, че е доста по-скъп. А да те попитам, понеже виждам, че си наясно с косата ;д Косата ми е много дълга, днеск майка ми ме пострига (отново си е дълга) , но имам къси косъмчета, които са цъфнали. Тя почти махна цъфтежа, та да попитам, с какво да мажа косата, за да не цъфти. Зимата я мажех с бадемово масло, но само краищата, чудя се ако мажа по дължината, защото имам къси косъмчета най-различни дължини, дали няма да се омазни. И ако можеш да ми препоръчаш някоя много добра домашна маска за дълбоко подхранване и бърз растеж за дължина на косата като твоята. Мерси!

Супер фен Аватара на fizzyg
    По-лошо. Късам я зверски. Но е малко сложно за обяснение. И сега ще престана с този лош навик, пък да видим. Иначе преси не ползвам. Хубаво е, че спря да ми пада, откакто я подстригах преди седмица, ще си купя тези дни маслата и почвам с маските, ясно ми е, че трябва да се въоража с много търпение, докато изчистя всички цъфтежи и докато се съживи ще мине мноого време.
    Както оправих кожата си с добра храна за 8 месеца, така ще оправя и косата. Това е.
    Наистина домашните маски започвай. А аз се чудя защо още не е станало дума за маската на Макадамия,защото има наистина много доволни съфорумки. Може би тя ще е моментното решение на проблема,докато допълнителната грижа започне да си казва думата. Идеята ти за снимките бифор и афтър е много добра.
    А относно храненето и оправянето на кожата ми стана интересно. Ако искаш ми разкажи на ЛС.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    FuCKkK13, благодаря, мислех, че е доста по-скъп. А да те попитам, понеже виждам, че си наясно с косата ;д Косата ми е много дълга, днеск майка ми ме пострига (отново си е дълга) , но имам къси косъмчета, които са цъфнали. Тя почти махна цъфтежа, та да попитам, с какво да мажа косата, за да не цъфти. Зимата я мажех с бадемово масло, но само краищата, чудя се ако мажа по дължината, защото имам къси косъмчета най-различни дължини, дали няма да се омазни. И ако можеш да ми препоръчаш някоя много добра домашна маска за дълбоко подхранване и бърз растеж за дължина на косата като твоята. Мерси!
    няма да ти се омазни,масла като бадемово,кокосово,пшеничен зародиш не са толкова тежки масла ..
    ако отмиваш добре е ОК
    за цъфтящи краища - пшеничен зародиш по цялата коса ( и в корените)
    за маска,любимата ми : жълтък,кисело мляко,мед + някакво масло,а щом искаш още повече тия неща + тривитаминол

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Наистина домашните маски започвай. А аз се чудя защо още не е станало дума за маската на Макадамия,защото има наистина много доволни съфорумки. Може би тя ще е моментното решение на проблема,докато допълнителната грижа започне да си казва думата. Идеята ти за снимките бифор и афтър е много добра.
    А относно храненето и оправянето на кожата ми стана интересно. Ако искаш ми разкажи на ЛС.
    не и я препоръчах,понеже може да я хване мързела и да кара на нея
    иначе да,маската е добър вариант,когато си в почивки от домашни маски

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Да ми препоръчате някоя полу-прозрачна матираща пудра,която е дълготрайна?
    ъм полу-прозрачна ? я обясни
    аз съм виждала само прозрачна и с цвят

амии ползвала съм много - от масовите,професионални също ...
    ако цената няма значение бих ти казала да си вземеш на UNA/алфапарф,но от първите съм по-доволна като че ли
    за масовите - май всички са ми действали... ревалид примерно са ОК ,Денис -също
    бих ти препоръчала професионалните понеже са по-големи и цената ти идва г/д. еднакво.. дори можеш да си вземеш малко шишенце с пръскало от някоя парфюмерия и да слагаш цялата ампула там ( май не се хващаше цялата) и да я слагаш на 2 пъти - лично на мен за един път ми идва мнооого
    ами да,като при кожата,то с тия маски се грижиш и за кожата на главата един вид..
    Съжалявам за глупавия въпрос, но ампулата на цялата коса ли се нанася, или само в корените? Колко време трябва да стои и колко често да ги слагам?
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си