- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
ъм масло по краищата е по-добър вариант от кристалите... иначе и кристалите са ОК
и така и не ми каза каква ти е косата - суха,мазна,нормална ?
бих ти препоръчала сега за лятото един спрей на Лакме ако искаш да си го вземеш ( предпазва от хлора,морската вода,слънцето и запазва цвета)
Douglas и Paradox имат ли бг онлайн магазини, където да има цените на продуктите, които предлагат?
Препоръчай ми на мен този спрей. Точно такъв ми трябва, преди да вляза в басейн/морето, като излизам на разходка, да предпазва цвета. Но на Лакме предполагам няма да е евтин, ако някой знае и някой друг такъв спрей. Също и след плаж като напръскам косата да стои добре.
Здравейте.Имам проблем-цикълът ми не ми идва.Няма да споделям възрастта си.Имам приятел и сме се лигавили (натискали) но е било с дрехи .. когато бяхме у нас преди 3-4 дни,се натискахме и той свърши .. не в мен обаче, а в панталоните си, колкото и глупаво да звучи. Цикълът ми закъснява с 4 дни и не знам какво да правя. Колкото до семенната течност- няма как да е проникнала в мен, и аз бях с дрехи,само дето се прегръщахме но.. пак няма как да стане. Миналият месец ми вървя 24 дни по някакви здравословни причини и притеснения,та може ли от това да е? Има ли точно определен интервал за менструацията?
http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...un-care-100-ml - не мисля,че е скъп.. ако искаш нещо добро за 5 лв. няма да го намериш
100мл. е и стига за едно 4-5 месеца
Хе-хе
http://ecovege.org/zdrave/485-beltac...nskoto-hranene
Ето ти една статия по въпроса, интересна е![]()
Като че ли е нормална и много суха в краищата (откакто я подстригах обаче е супер, въпреки че има още 3-4 пръста цъфтеж). За кристалите съм чувала добри отзиви, мога и да редувам кристали и масла, нали? Иначе маските смятам да ги започна от 2 пъти седмично и да подстригвам всеки месец връхчетата, докато махна напълно цъфтежа. МАХНА ЛИ ГО ще изглежда по съвсем друг начин, няма да е така прокъсана и повяхнала. Оттам нататък косата ми ще живне и ще си свикна с маските. Искам хубава косааа ВЕДНАГАСЕГА!
значи спрея в нормални количества ще ти е идеален ( доста мазен е,но попива)
да,можеш да редуваш
трябва само постоянство .. за да не ти свикне косата можеш да направиш така: сега един месец като си купиш нещата да правиш домашни маски,да се подстрижеш,2 седмици ( почваш да ги броиш от ходенето при фризьора) да си само на масла( т.е. пак 2 пъти в седмица,но вместо домашна маска да си мажеш цялата коса - корени и дължина само с някакво масло,най-добре бадемово в твоя случай) това,за да не ти привикне към маските и след тия 2 седмици пак да си започнеш домашните маски
така хем не оставяш период без грижи,хем не ти свиква косата с дадено нещо... а да,и когато ти е периода с маслата,разбира се,ако ме послушаш ( тия 2 седмици) можеш да слагаш и ампулки за подхранване в корените
^ Супер, това беше важно да го знам. Не се бях замисляла, а всъщност е доста логично, също като при кожата. Привикват и после няма ефект. А какви ампули би ми препоръчала ти? Не съм запозната с марки, затова питам.
амии ползвала съм много - от масовите,професионални също ...
ако цената няма значение бих ти казала да си вземеш на UNA/алфапарф,но от първите съм по-доволна като че ли
за масовите - май всички са ми действали... ревалид примерно са ОК ,Денис -също
бих ти препоръчала професионалните понеже са по-големи и цената ти идва г/д. еднакво.. дори можеш да си вземеш малко шишенце с пръскало от някоя парфюмерия и да слагаш цялата ампула там ( май не се хващаше цялата) и да я слагаш на 2 пъти - лично на мен за един път ми идва мнооого
ами да,като при кожата,то с тия маски се грижиш и за кожата на главата един вид..
Здравейте!
Къде мога да си намеря подобен панталон https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...84567628_n.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Да ми препоръчате някоя полу-прозрачна матираща пудра,която е дълготрайна?
FuCKkK13, благодаря, мислех, че е доста по-скъп. А да те попитам, понеже виждам, че си наясно с косата ;д Косата ми е много дълга, днеск майка ми ме пострига (отново си е дълга) , но имам къси косъмчета, които са цъфнали. Тя почти махна цъфтежа, та да попитам, с какво да мажа косата, за да не цъфти. Зимата я мажех с бадемово масло, но само краищата, чудя се ако мажа по дължината, защото имам къси косъмчета най-различни дължини, дали няма да се омазни. И ако можеш да ми препоръчаш някоя много добра домашна маска за дълбоко подхранване и бърз растеж за дължина на косата като твоята. Мерси!![]()
Наистина домашните маски започвай. А аз се чудя защо още не е станало дума за маската на Макадамия,защото има наистина много доволни съфорумки. Може би тя ще е моментното решение на проблема,докато допълнителната грижа започне да си казва думата. Идеята ти за снимките бифор и афтър е много добра.
А относно храненето и оправянето на кожата ми стана интересно. Ако искаш ми разкажи на ЛС.![]()
няма да ти се омазни,масла като бадемово,кокосово,пшеничен зародиш не са толкова тежки масла ..
ако отмиваш добре е ОК
за цъфтящи краища - пшеничен зародиш по цялата коса ( и в корените)
за маска,любимата ми : жълтък,кисело мляко,мед + някакво масло,а щом искаш още повече тия неща + тривитаминол