.
Отговор в тема
Страница 119 от 436 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 10898
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Съжалявам за глупавия въпрос, но ампулата на цялата коса ли се нанася, или само в корените? Колко време трябва да стои и колко често да ги слагам?
    ох
    само в корените
    има и с отмиване и без,ако е с отмиване трябва да попиташ/прочетеш на кутията ... ако взимаш няколко бройки,а не цяла кутия просто питаш фризьорката/продавачката в магазин евентуално ( освен тоя въпрос преди това трябва да попиташ и с отмиване/без ли са де )
    слагат се по принцип след баня в корените,масажираш 2-3 мин. и това е.. само да знаеш,че са много концентрирани и не бива да ги ползваш всеки ден/през ден .. 2 пъти в седмица/3 максимум

Аз питах за бадемовото масло дали ще ми омазни ако го слагам след къпане. Зимата си го слагах след къпане на краищата и не се омазняваше, и много добре ми действаше, но не знам какво ще стане ако сложа на цялата дължина.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    А относно храненето и оправянето на кожата ми стана интересно. Ако искаш ми разкажи на ЛС.
    Здравей. Ако може и на мен да ми обясниш как си действала.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    значи спрея в нормални количества ще ти е идеален ( доста мазен е,но попива)
    да,можеш да редуваш
    трябва само постоянство .. за да не ти свикне косата можеш да направиш така: сега един месец като си купиш нещата да правиш домашни маски,да се подстрижеш,2 седмици ( почваш да ги броиш от ходенето при фризьора) да си само на масла( т.е. пак 2 пъти в седмица,но вместо домашна маска да си мажеш цялата коса - корени и дължина само с някакво масло,най-добре бадемово в твоя случай) това,за да не ти привикне към маските и след тия 2 седмици пак да си започнеш домашните маски
    така хем не оставяш период без грижи,хем не ти свиква косата с дадено нещо... а да,и когато ти е периода с маслата,разбира се,ако ме послушаш ( тия 2 седмици) можеш да слагаш и ампулки за подхранване в корените
    Може ли да обясниш малко повече.
    Как само с масло да се маже косата, в смисъл, че после се измива доста трудно.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Аз питах за бадемовото масло дали ще ми омазни ако го слагам след къпане. Зимата си го слагах след къпане на краищата и не се омазняваше, и много добре ми действаше, но не знам какво ще стане ако сложа на цялата дължина.
    ааа,след баня - ъм,недей.. краищата е достатъчно..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Може ли да обясниш малко повече.
    Как само с масло да се маже косата, в смисъл, че после се измива доста трудно.
    не се измива трудно
    ми само масло,в корените,по дължината само масло... нанасяш в корените с масажни движения,малко по дължината,сресваш с гребен,за да се разнесе добре,задушаваш,след няколко часа в банята и готово..
    от 3 седмици съм на домашни маски (от както се подстригах) ,а преди това 1 месец се клепах само с кокосово масло..
    не се отмива трудно.. слагам малко повечко шампоан,кръгови движения в корените,разнасям пяната по дължината ( ако си с друга маска НЕ прави това,грешно е,минаването на пяната от корените е достатъчно за отмиване на дължината ) и готово... имало е случаи да ми остава,но това е било,когато съм се клепала със зехтин

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ше се научиме, бреее, нема страшно. И ше станем като Рапунцел.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

ъм полу-прозрачна ? я обясни
    аз съм виждала само прозрачна и с цвят
    Чела съм,че има и такива Но ако имаш предложение за прозрачна,ще ми е от полза.Нуждая се само от матиращ завършек след фон дьо тена.

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Чела съм,че има и такива Но ако имаш предложение за прозрачна,ще ми е от полза.Нуждая се само от матиращ завършек след фон дьо тена.
    Avon Colortrend oil control pressed powder . Не мисля, че има цвят, съвсееем леко, матира много добре и е евтина.

Фък, много досадно става, ама пак ще питам Защо да е грешно да си мия косата с шампоан по дължината след маска? Ако сложа само в корените няма да се отмие цялата Извинявай..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Колко масло ви отива, за да си намажете цялата коса?

Не много, то е мазно и като сложиш в едната ръка, размазваш между ръцете и слагаш най-вече в корените. Моето шишенце с бадемово масло ми е от зимата и още не е свършило, а съм го ползвала ПОНЕ 10-15 пъти. Косата ми е дълга.

Banned Мега фен
    Ше се научиме, бреее, нема страшно. И ше станем като Рапунцел.
    чак като рапунцел недей
    и гледай да не те хваща мързела !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пудричка с леко покритие ли трябва да е това? Купи си Stay Matte на Римел.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз харесвам някаква дължина от типа на "до зърната на гърдите". Стига да е здрава и блестяща ме удовлетворява напъъълно!
    Утре почвам с клепнята. Сигурно ще бъде голям цирк нанасянето на маската. Има ли някаква техника, надолу с главата ли я нанасяте? (говоря за маските с манджите по главата).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    ( ако си с друга маска НЕ прави това,грешно е,минаването на пяната от корените е достатъчно за отмиване на дължината ) и готово... имало е случаи да ми остава,но това е било,когато съм се клепала със зехтин
    С каква "друга маска"? И защо да е грешно?

Кощрамба, спри се с тия зърна...

Banned Мега фен
    http://www.youtube.com/watch?v=WH-uASdlMZY
    5:00 някъде..
    братовчедка ми се занимава с това ( не професионално,но гримира приятелки) и също е много доволна от тая пудра

Аз веднъж реших да си намажа косата с кокосово масло (това на Икаров,ако има значение).След като го разнесох по цялата дължина и в корените,седях 2-3 часа с кърпа отгоре.2/3 от маслото отиде.А на всичкото отгоре косата ми остана мазна,изобщо не бях доволна.Но си мисля,че просто не съм се измила добре.Разфасовката е 55 мл,така че предполагам,че съм изразходвала към 30-35 мл.Но всичко зависи от дължината на косата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Фък, много досадно става, ама пак ще питам Защо да е грешно да си мия косата с шампоан по дължината след маска? Ако сложа само в корените няма да се отмие цялата Извинявай..
    защото много изсушава и изтощава краищата.. то не точно само в корените ами корените,4-5 пръста след тях и вече надолу НЕ
    това е един от факторите за цъфтяща коса

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Колко масло ви отива, за да си намажете цялата коса?
    амиии различно.. аз го взимам от буркана направо и не мога да ти кажа точно,но примерно от бадемовото на икаров някъде 2 пръста от шишенцето

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С каква "друга маска"? И защо да е грешно?

Кощрамба, спри се с тия зърна...
    отг. вече...
    под друга маска имам предвид нещо различно от нанасяне на масло самостоятелно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пудричка с леко покритие ли трябва да е това? Купи си Stay Matte на Римел.
    аа да и тя е хубава

защото много изсушава и изтощава краищата.. то не точно само в корените ами корените,4-5 пръста след тях и вече надолу НЕ
    това е един от факторите за цъфтяща коса
    Това отнася ли се попринцип за миенето на косата? Или само при маски?
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    Това отнася ли се попринцип за миенето на косата? Или само при маски?
    точно при маски можеш да си позволиш да разнесеш и надолу
    иначе ако нямаш нищо на косата това е най-добрия вариант за отмиване... просто краищата са супер изтънели ( особено ако е дълга коса) и им стига само пяната.. всичко друго е излишно и вредно

Banned Мега фен
    Аз харесвам някаква дължина от типа на "до зърната на гърдите". Стига да е здрава и блестяща ме удовлетворява напъъълно!
    Утре почвам с клепнята. Сигурно ще бъде голям цирк нанасянето на маската. Има ли някаква техника, надолу с главата ли я нанасяте? (говоря за маските с манджите по главата).
    какви неща си купи/ще си купиш утре ?
    ох аз съм се специализирала и я нанасям с лъжица - слагам в корените с едната ръка,с другата,която ми е свободна леко разнасям и така първо отгоре,повдигам единия пласт,пак в корените,повдигам- корените и като мина така от 2та края на пътя почвам по дължината..просто взимам с ръката някакво количество и разнасям по кичура ( на кичури се клепам) после правя един кок,слагам върху него останалото от маската,слагам шапка за баня/торбичка найлонова,кърпа и стоя няколко часа
    преди години ми отнемаше 30 мин. да си направя маската и около 1 час/1 час и 10-15 мин. да си нахлепам косата.. а сега за точно 40 мин. съм свършила това всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си