.
Отговор в тема
Страница 121 от 436 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 10898
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отпред до ъъъ... под средата на гърдите
    Е, стига, де, какво лошо има да кажеш до зърната?

Тази маска ужасно тече, бре, хора.
    Но не се опалквам, де, аз не мрънкам.
    НИКОГА!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Е, стига, де, какво лошо има да кажеш до зърната?

Тази маска ужасно тече, бре, хора.
    Но не се опалквам, де, аз не мрънкам.
    НИКОГА!
    можеш да слагаш по малко хума за сгъстяване
    наклепа ли се ? колко време ще стоиш ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Еми, понеже се чудех какво мога да направя, се сетих и потърсих в Ютюб и там има много клипчета, пише, че не омазнява и даже придава блясък. Значи, в празен пулверизатор слагаш слънцезащитен крем, аз сложих 10 и 50 фактор , ако имаш някакви серуми, и балсам за коса - може такъв без отмиване, а може и обикновен, и вода. Това е. Утре ще се изпробва и ще видя :д Има добри отзиви.

П.П. Днес се постригах.. Махнаха ми връхчетата, но беше много нацъфтяла ии около 4-5см ги няма... Много ме е яд, искам си дълга коса, не че сега не е дълга, ноо... Искам да порасне суупер бързо и да си бъде както преди..
    ясно,мерси ама слънцезащитен крем да си сложа на косата не ми е добра идея смисъл като съм на море много мразя да си клепна малките кичурчета около лицето с крем
    за сега ще си карам с моя

Duduu
    Guest
    Някой ползвал ли е Заздравител на нокти на AVON?
    http://store.picbg.net/pubpic/96/E7/...be4b3f96e7.jpg
    Цветът безцветен ли е?
    Мнения?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    можеш да слагаш по малко хума за сгъстяване
    наклепа ли се ? колко време ще стоиш ?
    Наклепах се за няма и 10 мин, мазах там нещо, следващия път по-добре. Иначе проявих креативност, сложих и лимон, и чисто какао (чела съм, че какаото е много полезно за косата) и след малко стават 2 часа. Но много ме дразни, че тече, попивам постоянно, ще ползвам хума следващия път.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Наклепах се за няма и 10 мин, мазах там нещо, следващия път по-добре. Иначе проявих креативност, сложих и лимон, и чисто какао (чела съм, че какаото е много полезно за косата) и след малко стават 2 часа. Но много ме дразни, че тече, попивам постоянно, ще ползвам хума следващия път.
    супер
    аз за 10 мин ако се наклепам (не слагам хума лятото също,само за лицето си я ползвам) всичко около мен става ....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от wiki_95 Виж мнението
    Хубава, но не много скъпа ретро преса, някой да препоръча? Марка модел?
    Benzer.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Оо,тази хума в маска за накъсана коса какво ще прави? Много изсушава и заплита косата.

супер
    аз за 10 мин ако се наклепам (не слагам хума лятото също,само за лицето си я ползвам) всичко около мен става .... :
    Отмих я без никакъв проблем, в противовес с очакванията ми с този мед и мазнотии. За ефект няма как да бъда категорична от един път, но със сигурност си сресах косата без да запъне гребена, което си е супер. И е някак по-мека. Май тия маски са си прелюдия към красота.
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Оо,тази хума в маска за накъсана коса какво ще прави? Много изсушава и заплита косата.
    тя ще сложи малко,колкото леко да сгъсти.. каза че слага и какао така че май няма да и трябва мн количество.. иначе повечко масло да сложи като слага хума и всичко е ОК

Banned Мега фен
    Отмих я без никакъв проблем, в противовес с очакванията ми с този мед и мазнотии. За ефект няма как да бъда категорична от един път, но със сигурност си сресах косата без да запъне гребена, което си е супер. И е някак по-мека. Май тия маски са си прелюдия към красота.
    мхм
    абе то лесно се отмива ако не е само масло.. аз и маслата мн лесно си отмивам

не знам дали ще видиш горния пост ама да : ако следващия път сложиш хума гледай да е малко,колкото да не ти е толкова течно и сложи повечко масло

Някой ползвал ли е козметиката Lush?По-специално скрабовете за устни и маските за лице?В момента съм се запалила по тази марка и разбрах,че имат магазин в The Mall.Ако някой я е ползвал,ще се радвам да сподели.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Някой ползвал ли е козметиката Lush?По-специално скрабовете за устни и маските за лице?В момента съм се запалила по тази марка и разбрах,че имат магазин в The Mall.Ако някой я е ползвал,ще се радвам да сподели.
    Аз също много им се каних, но при нас нямат магазин, а ако го поръчам от сайта им доставката ще ми излезе повече от продуктите..

Хм,четох,че имат магазин в София.И цената на скраба е около 19 лв.Не ми се поръчва от сайт,нямам доверие на козметика,поръчвана по Интернет.

ясно,мерси ама слънцезащитен крем да си сложа на косата не ми е добра идея смисъл като съм на море много мразя да си клепна малките кичурчета около лицето с крем
    за сега ще си карам с моя
    То се слага малко и се разрежда Ще видя как е и ще ти кажа. Ти какъв ползваш?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    То се слага малко и се разрежда Ще видя как е и ще ти кажа. Ти какъв ползваш?
    е на Лакме
    добрем,ще чакам,но ще е добре да е в темата за косата щото тука рядко следя всички коментари,дори почти никога

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Хм,четох,че имат магазин в София.И цената на скраба е около 19 лв.Не ми се поръчва от сайт,нямам доверие на козметика,поръчвана по Интернет.
    По-добре си направи домашен. Разбирам, че кутийките са привлекателни, ама... 19 лв са си това, вкъщи можеш да си направиш също толкова добър.
    Пази моториста !!!

Не е само бурканчето е привлекателно.Харесват ми ароматите.В България се продават 3 вида - Bubblegum (дъвка),Sweet lips (ванилия и шоколад),Mint Julips (мента и шоколад).Просто обожовам ароматите.Веднъж пробвах да си направя вкъщи с мед и захар.После устните ми бяха разранени и ме болеше супер много.Груба ми е консистенцията.Решила съм да си взема от Австрия,когато ходя през септември.Предполагам,че ще е по-евтино.Вероятно ще си взема с мента и шоколад. :3
    Последно редактирано от bibssss69 : 07-22-2013 на 15:23

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    То излиза че в растителните има повече протеин ахаха.
    Дойде ми идеята на мен като цяло да пробвам малко суровоядство и все пак да съм наясно да не се прецакам нещо. Преди години така бях спряла хляба тотално
    Ще видим кво ще правя... мерси иначе
    Да, варивата имат много белтък, но не могат да се консумират сурови.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    момичета,предложение за балсам за устни - хубав,но да не е мн скъп ( примерно 4-5лв.) ?
    искам да не е скъп щото в тия жеги винаги ама абсолютно винаги ми се разтичат и не успявам да ги използвам целите

Хорa искaм дa ви попитaм ползвaли ли сте Примолут нор зa зaбaвяне нa цикълa и имa ли някaкви дтрaнични ефекти кaто нaдебелявaне

Мега фен Аватара на Dagichka
    някоя скоро да е минавала през Бершка? гледам в сайта им някви примамливи намаления на гердани и пръстени, ама дали и в магазина е така?
    хич не обичам моловете и само в крайна нужда като съм съгурна, че има това което търся отивам :д

Мега фен Аватара на Зайче..
    как по-точно да си направя такъв кок http://prikachi.com/images/258/6364258I.jpg ?
    предполагам трябва първо да си намачкам косата с пяна, за да е чуплива и после?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Има различни техники. Примерно http://www.google.gr/imgres?q=%D1%80...w=1366&bih=608
    Аз преди като бях на пластове си я намотавах на обикновен кок - знаеш, въртиш косата само и тя се навива. И като си на пластове то ти стърчат късите кичурчета, които се измъкват от иначе гладкият кок.
    Друг начин е както каза ти - косата намачкана на пяна. И после започваш да я събираш нагоре произволно. Просто и' правиш една топка отгоре само с прибавяне на косата, без да заглаждаш и издърпваш.

Звучи много странно, но е мега лесно. Просто се обяснява трудно

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Хорa искaм дa ви попитaм ползвaли ли сте Примолут нор зa зaбaвяне нa цикълa и имa ли някaкви дтрaнични ефекти кaто нaдебелявaне
    Аз съм ползвала, не съм качила килограми, но следващия месец ми закъсня с почти седмица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си