.
Отговор в тема
Страница 127 от 436 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 10898
    Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Малка, ама трудно се намира:Д В Стара Загора и идея си нямам къде да търся пудрата, ако някой знае да казва:Д
    Ако говориш за бронзиращата пудра, меденката (както я наричате във форума) писах по-горе, че я видях в магазина на пазара - срещу чешмичката.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Да, Келвин Клайн са по-евтини, но пък за сметка на това ароматите им не са нищо осбено, лично на мен само този ми харесва.
    Въпрос на вкус

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Питах в темата за косата, но и тук: някой ползвал ли е вече https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...89718732_o.jpg ? По - специално ме интересува серума.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Защо всичките ми лакове стават на мехурчетаа?
    Не зависи от това дали се лакираш навън. Аз ако сложа много пластове (обикновено стават 4 заедно с основата и топ лака) става така.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Питах в темата за косата, но и тук: някой ползвал ли е вече https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...89718732_o.jpg ? По - специално ме интересува серума.
    имам и серума, и маската-и двете съм ги ползвала не повече от 2-3 пъти, следователно не съм очарована
    като цяло Гарниер са слаби при продуктите си за коса, според мен
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси, оставам си значи на Лореалския серум.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Може ли да споделиш мнение за него ?

Геритамин Нео ли се пиеше за подхранване на ноктите?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^Може ли да споделиш мнение за него ?
    http://aoi-box.blogspot.com/2013/04/...reparteur.html

Писах го преди време, но пак продължава да изглежда като почти неизползвано. Имам чувството, че ще имам поне за следващите 10 години.

Защо всичките ми лакове стават на мехурчетаа?
    Не е от това, че се лакираш навън, т.е. може и от това да се получава, но аз се лакирам вътре и пак става така. Това е от жегата - самия лак е топъл, а и като сложиш на ноктите допълнително се стопля и става така. Също се получава ако се лакираш и излезеш навън на слънце. Аз миналата година два часа се мъчих да рисувам едни котки и накрая стана на мехурчета... Решението е през горещите месеци да се лакираш сутрин или вечер, когато е по-хладно, а ако се лакираш на обяд да не излизаш навън в никакъв случай. Също помага ако сложиш лака за малко в хладилника преди да се лакираш.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Някой знае ли някой готин сайт за часовници? Иска ми се нещо от типа Michael Kors, но реплики.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да, също и за косата и кожата уж помага. Аз съм го пила, но ефектт не видях

Повече от фен Аватара на ggb
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Някой знае ли някой готин сайт за часовници? Иска ми се нещо от типа Michael Kors, но реплики.
    То било много трудно да се търси.. https://www.facebook.com/media/set/?...6703670&type=1
    at least it was before i fucked everything up

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да.
    Аз си взимам Герикапс на Актавис. Нямам навика да купувам нещо, което се рекламира. Още повече от фолкаджийка с екстеншъни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на ameli
    Аз да питам - като се лакирате примерно в синьо и не се триете 8 дена, в тея 8 дена само сини дрехи ли обличате :Д
    Щото имах една учителка, която винаги маникюра и беше в тон с тоалета, та да питам съобразявате ли се, или не се стараете да съчетавате?

Мега фен
    Град
    <3
    Как да си направя косата като на това сладурче? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...53581866_n.jpg Нейната си е естествена, ама ного искам такива къдричкии :3

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...38909802_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...64625335_n.jpg

Едит: Правила съм се с молив и преса и това е резултата, но не е точно това, което искам.. :3
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._5414399_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...1_567219_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._4930069_n.jpg
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-03-2013 на 13:11
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Ако говориш за бронзиращата пудра, меденката (както я наричате във форума) писах по-горе, че я видях в магазина на пазара - срещу чешмичката.
    пробег ли беше? мерсии много )

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Здравейтее ^^
    Някоя от вас ползвала ли е серията на Garnier - Fructis GoodBye Damage , защото моята коса е много нацъфтяла и увредена (от пресата разбира се ;д ) И другият ми въпрос е трябва ли да се подстрижа преди да започна да го ползвам ? Въпреки че дори и след подстрижка косата ми още е нацъфтяла.. просто не може да се обере нацяло
    А имам и въпроси относно хининовата вода : Кога се нанася ? След колко време има ефект ? Има ли някакви странични ефекти ?
    Благодаряя ви много :*

Къде в София се продава хума на буци?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от PureSoul Виж мнението
    Къде в София се продава хума на буци?
    http://bilki.bg/
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ioana150 Виж мнението
    Здравейтее ^^
    Някоя от вас ползвала ли е серията на Garnier - Fructis GoodBye Damage , защото моята коса е много нацъфтяла и увредена (от пресата разбира се ;д ) И другият ми въпрос е трябва ли да се подстрижа преди да започна да го ползвам ? Въпреки че дори и след подстрижка косата ми още е нацъфтяла.. просто не може да се обере нацяло
    А имам и въпроси относно хининовата вода : Кога се нанася ? След колко време има ефект ? Има ли някакви странични ефекти ?
    И аз питах за нея
    Според мен се подстрижи, действа добре на косата, а и почваш на чисто.

anonymous708973
    Guest
    Здравейтее ^^
    Ако косата ти е много увредена, махай ги тия масовите шампоани и се довери на професионална серия, ако имаш финансовата възможност. Шампоан и балсам могат да ти излязат 40 лв от рибката.
    Ама и да не можеш, не е фатално. Просто като за начало отиваш и смело ти подстригват косата - дори да не е целия цъфтеж, да махнат 5-6-7 пръста. Спираш пресата, правиш маски като луда и пиеш витамини със същото усърдие. След 3-4 месеца ще забележиш голяма разлика.

Такааа. Имам ролки. Искам да си направя косата с тях, когато е прясно измита. Понеже е права и доста тежичка и дълга, косата ми не се поддава на къдрене по какъвто и да било начин в този момент. Въпросът ми е дали ако използвам някакъв гел за стилизиране върху все още влажната коса, ще има ефект. И какъв гел? Хвърлих око на някакви Балеи, ама знам ли...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Аз да питам - като се лакирате примерно в синьо и не се триете 8 дена, в тея 8 дена само сини дрехи ли обличате :Д
    Щото имах една учителка, която винаги маникюра и беше в тон с тоалета, та да питам съобразявате ли се, или не се стараете да съчетавате?
    Айде деее, много ми се бавите с бързия отговор ;д

^Хубаво е маникюрът да е в тон с дрехите. Аз лично не мога постоянно да си трия лака и да се лакирам в някой, който да е в тон с тоалета. Лятото почти постоянно съм със сини лакове, но не се обличам само със сини дрехи, въпреки, че голяма част от летните ми дрехи са сини, защото ми е любим цвят. Иначе хубаво прави учителката ти, че ги съчетава двете неща.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Здравейтее ^^
    за суха и увредена коса мога да ти препоръчам на Орзен шампоана и особено балсама за суха коса-не са скъпи и поне при мен имат доста добър резултат вече от дълго време, при положение, че често си изправям косата
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си