- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Мацита ,имам въпрос към вас)) Една моя приятелка е в USA за месец и имам възможност да ми донесе различни козметични продукти ,които например ги има само там или някоя USA марка ...таа ,препоръчайте ми нещо ,от което сте доволни или някоя ваша позната Нямам представа как да се възползвам иначе. Мерси!
Според зависи от какво имаш нужда.
Хайлайтъри,бронзиращи продукти?
Лакове на BarryM, Rimmel Apocalips течни червила (доколкото съм гледала в youtube, не се казват Apocalips в Щатите, но ето снимка да имаш представа как изглежда опаковката - http://1.bp.blogspot.com/-uc1M1JWCRf...0/IMG_0033.JPG )
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз харесвам козметиката на Cover girl и Victoria's secret
Някой ползвал ли е кокосово масло за тен? Имам предвид от онова ''Organic Virgin'' и тра-ла-ла? Четох на няколко места, че се ползва за добиване на тен, но то няма никакъв слънцезащитен фактор (или бъркам)? От къде идват тези приказки?
Hold on to me. Never let me go. (h)
^ Няма слънцезащита, да.
Иначе да питам харесват ли ви подобни сандалики http://prodavalnik.com/shoe-aquarium...vete-i27480195
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Значи ще се ходи на Св.Влас.. аз питах не толкова до курорта, ами до това къде ще ми е по-хубаво за шопинг
И на мен ми прилича на гел, а и принципно и за водната линия, пак с гелообразна очна линия става.. аз поне съм пробвала и даже ако слагам черно там обикновено си е точно с очна линия.
Къде в София могат да ми пробият нослето с пистолет? Да. С пистолет. Знам, че с абокат се прави и е много по-добре, бла, НО искам с пистолет.Предложения? ^^
И ще може ли още с пробиването да ми сложат каквато аз искам обица, т.е. много миниатюрна, т.е. с много малко топченце?И ще може ли от вътрешната страна (вътре в носа) да не е с топченце?
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодаря на всички за отговорите.Ще видя моливите на Maybelline и гелообразните очни линии и ще видим на какво ще се спра,най-вероятно на второто.
Случайно да знаете някоя друга марка спирали,които имат спирала с такава четчица: http://cakedinmakeup.files.wordpress...0/p1130735.jpg ?Спиралата на Мейбълин е много добра,както и четчицата,много съм доволна,просто ми е любопитно дали има друга марка,която да предлага спирала с такава четчица.
Момичета, използвате ли мицеларна вода? Хвърлила съм око на тази на Буржоа, а и е изгодна като количество/цена, какво ще кажете?
Аз преди мноооого години си пробих носа с пистолет. Попринцип трябваше да стоя с меицинската обеца поне седмица - две, но аз 1 час след това си сложих малка обеца :Д мазах се вече не помня с какви и заздравя изключително бързо, то не е имало и много какво да заздравява де![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На Биодерма мицералната вода с розовата капачка е хубава, също и тази на Лореал.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Предстои ми пътуване през септември за три седмици. И се чудя какъв багаж да си взимам, макар че не искам да мъкна мега големия куфар. Ще ходя до Стара Загора, до Бургас и евентуално до Русе. Всяка седмица по един град. Кажете какво е/ще е/ времето? Щото през септември като че ли започва да се захлажда... дали и яке да си взимам, не знам. Изкажете мнение![]()
Всичко лятно взимай - рокли и къси гащи, тениски и потници, джапанки, сандалки, етц.
1 чифт дълги дънки за всеки случай, едно тънко якенце от плат, едни балеринки и чадър. Това стига![]()
В Стара Загора винаги е топло. За там не мисля, че ще имаш ядове. Миналата година беше супер лайнарско времето на откриването на учебната година, духаше а у и аз пак си бях кифльок с мега късата рокля без презрамки и ми беше ОК. За там със сигурност няма к'во да се притесняваш. За другите градове обаче не мога да кажа нищо.