.
Отговор в тема
Страница 134 от 436 ПървиПърви ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 326 до 3 350 от общо 10898
    Мацита ,имам въпрос към вас)) Една моя приятелка е в USA за месец и имам възможност да ми донесе различни козметични продукти ,които например ги има само там или някоя USA марка ...таа ,препоръчайте ми нещо ,от което сте доволни или някоя ваша позната Нямам представа как да се възползвам иначе. Мерси!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Балсами за устни EOS + Maybelline Baby lips

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Балсами за устни EOS + Maybelline Baby lips
    ЕОS изглеждат много сладко ,ще ги поръчам ,а нещо друго? Мерси за бързия отговор :*

Супер фен Аватара на fizzyg
    Според зависи от какво имаш нужда.
    Хайлайтъри,бронзиращи продукти?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Според зависи от какво имаш нужда.
    Хайлайтъри,бронзиращи продукти?
    Аз конкретно от нещо нямам нужда ,но нали сме си такива ...когато имам възможност да изпробвам различни козметични продукти от тези ,които съм използвала до сега ..ще се възползвам хахах така чеее... предлагайте смело! ))))))

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Лакове на BarryM, Rimmel Apocalips течни червила (доколкото съм гледала в youtube, не се казват Apocalips в Щатите, но ето снимка да имаш представа как изглежда опаковката - http://1.bp.blogspot.com/-uc1M1JWCRf...0/IMG_0033.JPG )
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз харесвам козметиката на Cover girl и Victoria's secret

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз харесвам козметиката на Victoria's secret
    О, да! Ако искаш поръчай да ти вземе някой от лосионите им за тяло. Имам един от серията L ve my body и е нещо невероятно!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Някой ползвал ли е кокосово масло за тен? Имам предвид от онова ''Organic Virgin'' и тра-ла-ла? Четох на няколко места, че се ползва за добиване на тен, но то няма никакъв слънцезащитен фактор (или бъркам)? От къде идват тези приказки?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Няма слънцезащита, да.

Иначе да питам харесват ли ви подобни сандалики http://prodavalnik.com/shoe-aquarium...vete-i27480195
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Здравейте,търся хубав черен молив за очна линия(смятам да е нещо такова: http://fc09.deviantart.net/fs70/f/20...mg-d6bh6ko.jpg ).Към коя марка или даден продукт ще ме насочите?
    Тука точно ми прилича на гел очна линия. Щом няма да се слага във водната линия, аз бих ползвала такова.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Значи ще се ходи на Св.Влас .. аз питах не толкова до курорта, ами до това къде ще ми е по-хубаво за шопинг

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тука точно ми прилича на гел очна линия. Щом няма да се слага във водната линия, аз бих ползвала такова.
    И на мен ми прилича на гел, а и принципно и за водната линия, пак с гелообразна очна линия става.. аз поне съм пробвала и даже ако слагам черно там обикновено си е точно с очна линия.

Мега фен
    Град
    <3
    Къде в София могат да ми пробият нослето с пистолет? Да. С пистолет. Знам, че с абокат се прави и е много по-добре, бла, НО искам с пистолет. Предложения? ^^
    И ще може ли още с пробиването да ми сложат каквато аз искам обица, т.е. много миниатюрна, т.е. с много малко топченце? И ще може ли от вътрешната страна (вътре в носа) да не е с топченце?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Благодаря на всички за отговорите.Ще видя моливите на Maybelline и гелообразните очни линии и ще видим на какво ще се спра,най-вероятно на второто.

Случайно да знаете някоя друга марка спирали,които имат спирала с такава четчица: http://cakedinmakeup.files.wordpress...0/p1130735.jpg ?Спиралата на Мейбълин е много добра,както и четчицата,много съм доволна,просто ми е любопитно дали има друга марка,която да предлага спирала с такава четчица.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Къде в София могат да ми пробият нослето с пистолет? Да. С пистолет. Знам, че с абокат се прави и е много по-добре, бла, НО искам с пистолет. Предложения? ^^
    И ще може ли още с пробиването да ми сложат каквато аз искам обица, т.е. много миниатюрна, т.е. с много малко топченце? И ще може ли от вътрешната страна (вътре в носа) да не е с топченце?
    С пистолет когато те пробиват, те дупчат директно с обицата. И на носа хрущяла се пръска. И ще ти трябва около 3 месеца заздравителен период. Няма как да смениш онази обеца. А игла те пробиват директно и чисто и ти слагат каквато обеца искаш.

Благодаря ви за отговорите : )) :**

Момичета, използвате ли мицеларна вода? Хвърлила съм око на тази на Буржоа, а и е изгодна като количество/цена, какво ще кажете?

Цитирай Първоначално написано от irreplaceable7 Виж мнението
    Момичета, използвате ли мицеларна вода? Хвърлила съм око на тази на Буржоа, а и е изгодна като количество/цена, какво ще кажете?
    Аз пробвах тези на Avene и A-derma- резултата беше ->почистена кожа в дълбочина ,но страшно много пъпки ми се появиха... явно просто не са за мен тия мицеларни води ...а така хубаво почистват

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз преди мноооого години си пробих носа с пистолет. Попринцип трябваше да стоя с меицинската обеца поне седмица - две, но аз 1 час след това си сложих малка обеца :Д мазах се вече не помня с какви и заздравя изключително бързо, то не е имало и много какво да заздравява де

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от irreplaceable7 Виж мнението
    Момичета, използвате ли мицеларна вода?
    Да, на Биодерма (с розовата капачка).

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    На Биодерма мицералната вода с розовата капачка е хубава, също и тази на Лореал.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Иначе да питам харесват ли ви подобни сандалики http://prodavalnik.com/shoe-aquarium...vete-i27480195
    Не!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Предстои ми пътуване през септември за три седмици. И се чудя какъв багаж да си взимам, макар че не искам да мъкна мега големия куфар. Ще ходя до Стара Загора, до Бургас и евентуално до Русе. Всяка седмица по един град. Кажете какво е/ще е/ времето? Щото през септември като че ли започва да се захлажда... дали и яке да си взимам, не знам. Изкажете мнение

anonymous708973
    Guest
    Всичко лятно взимай - рокли и къси гащи, тениски и потници, джапанки, сандалки, етц.
    1 чифт дълги дънки за всеки случай, едно тънко якенце от плат, едни балеринки и чадър. Това стига

Мега фен Аватара на babity
    В Стара Загора винаги е топло. За там не мисля, че ще имаш ядове. Миналата година беше супер лайнарско времето на откриването на учебната година, духаше а у и аз пак си бях кифльок с мега късата рокля без презрамки и ми беше ОК. За там със сигурност няма к'во да се притесняваш. За другите градове обаче не мога да кажа нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си