.
Отговор в тема
Страница 142 от 436 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 10898
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Фусидин би ли помогнал за белези от пъпки?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    На 29ти си взех фотоапарат, който страшно харесвам и 32гб. microSD с преходник. Проблема е, че от както е с тази карта постоянно ми изписва 'грешка в картата', 'няма снимки' или просто не може да ги отвори. Връх на цялото нещо беше днес след като снимах и тръгвам да си прехвърлям снимките - абсолютно всички бяха накъсани и не ставаха за нищо. Оказа се, въпреки "Ама тя картата май е подходяща, да става" на консултанта от Техномаркет, че картата не е подходяща и няма как да се използва. Има ли някакъв шанс да я върна при положение, че опаковката е нарязана /нямаше как по по - цивилизован начин да се разопакова/? Безкрайно ми е тъпо, че четох сума ти статии за фотоапарати, сравнения, мнения и накрая точно за това повярвах абсолютно на сляпо.
    За съжаление няма как да я върнеш. Единственото, което можеш да направиш е да отидеш в магазина, да си по-нахакана и след като вдигнеш скандал на консултанта, че е напълно некомпетентен да поискаш да говориш и с управителя с цел да изясниш защо такива напълно неинформирани хора са назначени на пост и подвеждат клиентите. Повтаряй многократно как повече от тяхната верига няма да купиш и каква хубава антиреклама ще се постараеш да им направиш сред своите близки и приятели. Може да пуснеш жалба в комисията за защита на потребителите, и с копие от нея да им съобщиш, че си предприела мерки, за да защитиш правото си на компетентна информация по време на закупуване на техника. По подобен начин преди години ми смениха една mp3-ка (представи си кога е било), но тогава на нея и потъна едно копче на 3-тия ден от закупуването и и на 2-рия път след като я пипнах. Само това можеш да направиш и да се надяваш на тяхното решение дали ще ти я сменят или не, за съжаление в България действа само препоръка продуктите да могат да се връщат в 7 дневен срок от купувача, под предлог, че не отговарят на очакванията му. Дали продавача ще се позове на тази препоръка си е негова работа.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Някой да си е правил ринопластика и да е доволен във Варна ?

Мега фен Аватара на SurfSky
    Хора,оня ден като бяха малко се напънах и почна да ме понаболява сърцето Да намаля темпото или ..?

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Блъсна ме катастрофа... Помощ ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кажете някоя хубава и не много скъпа основа за грим. Бях гледала една на max factor, но беше много малко количество за цената си - 12 мл ( но на по малко ми изглеждаше ), за 7 лева.

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Блъсна ме катастрофа... Помощ ?
    090 363 059

Супер фен Аватара на Meonesssss
    0 ,96лв/мин ? Да бе, по-добре да си умра тук

Секс телефон е май

Супер фен Аватара на Cloud9
    Имам тънък косъм и чуплива коса. Косата ми преди беше мазна със сухи краища, но сега цялата е суха.На краищата слагам позагрят леко зехтин, а домашни маски си правя веднъж в седмицата. Дайте идея как да укротя тая слама малко

Някой да си е правил ринопластика и да е доволен във Варна ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Имам тънък косъм и чуплива коса. Косата ми преди беше мазна със сухи краища, но сега цялата е суха.На краищата слагам позагрят леко зехтин, а домашни маски си правя веднъж в седмицата. Дайте идея как да укротя тая слама малко
    - Често взимане на връхчетата
    - Да, зехтина доста помага!
    - Повече масла в маските! Прави си 1 път маска, 1 път само масло
    - Вземи си масло за след баня, което да слагаш по краищата
    - Направо се включи в темата за косата!

Аа, забравих и хубава купешка маска !!!
    Последно редактирано от katii : 09-02-2013 на 16:06
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Cloud9, използвай кокосова масло. Може и само с него да се мажеш, лесно се мие според мен и след това косата става доста мека и лъскава.
    Аз имам въпрос относно природното боядисване: някой оцветявал ли си е косата с някакви натурални продукти като лайка например? Действа ли? Знаете ли как мога да постигна някакъв червеникав отенък с нещо такова?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Кажете някоя хубава и не много скъпа основа за грим. Бях гледала една на max factor, но беше много малко количество за цената си - 12 мл ( но на по малко ми изглеждаше ), за 7 лева.
    Предложения?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Предложения?
    Gosh.

Голям фен Аватара на monroe999
    http://shoeaquarium.com/productv/10961/2027-1.html

виждали ли сте такива в някой друг БГ сайт? вчера бяха 29лв., от миналата година са, но явно като настъпва сезонът и... та 70лв. за някакви измислени боти няма да дам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз не знам какво направих, но си прецаках таза от едно джъмпинг джакс Имам болка от двете страни в края. Възможно ли е да има мускулна треска там? Въпроса е тъп, но досега не съм имала.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, някоя от вас да използва Color Tattoo-тата на Мейбълин или други кремообразни сенки? Споделете как се работи с тях. Не ме кефи идеята да ги нося размазани по целия клепач, по-скоро искам да се получи нещо като контуриране на окото и много лек опушен ефект. Веднъж постигнах добър резултат, но ползвах пръсти,четки и после поправях грешките с коректор
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хора,трябва ми нещо ( мазило с измиване/крем/маска - домашна или купена,абе нещо,каквото и да е ) което да ми маха зачервяванията от пъпките.. нямам много пъпки,само по 2-3-4 ми излизат преди да ми дойде и бързо се махат,но след тях остават зачервявания,които много ме дразнят и сега лятото е ОК,но след още малко като стане по-хладно и се виждат и много грозно,а не съм свикнала всеки ден да съм с бб крем,а и не искам.. та,всичко приемам само да действа
    айде де

Мега фен Аватара на Dagichka
    момичета, имам една питанка за да помогна на майка ми
    ваще мами откъде си пазаруват дрехите? марки от типа на andrews и тн. дето са по-изпипани и хубавки няма как за жалост да отделяме толкова пари, майка ми често от отчаяние просто си купува някви парцалки (буквално) от кварталния магазин и хич не ми харесва, пък и тя не се харесва как изглежда.. пък и като добавим, че е 1.50 и става мазало предложения?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичета, някоя от вас да използва Color Tattoo-тата на Мейбълин или други кремообразни сенки? Споделете как се работи с тях. Не ме кефи идеята да ги нося размазани по целия клепач, по-скоро искам да се получи нещо като контуриране на окото и много лек опушен ефект. Веднъж постигнах добър резултат, но ползвах пръсти,четки и после поправях грешките с коректор
    Тези, които са светли (например бялото и това, което мисля, че се казва Rose gold), можеш да ги слагаш във вътрешния ъгъл на окото или в центъра на клепача за придаване на "по-буден" вид на очите.

Dagichka, в Peek&Cloppenburg и Zara може би ще й допаднат. Също понякога в New Yorker, Bershka, Pull&Bear и т.н. има разни блузки, които може да харесат на майка ти. И в някои квартални магазинчета също има добри попадения. Някой ден излезте двете да пообиколите магазините и все нещо ще се намери.
    Последно редактирано от RainbowGirl : 09-03-2013 на 14:04
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте!
    Дали има някъде такива сандалки останали?
    http://distilleryimage2.s3.amazonaws...0a9f18fe_7.jpg
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    айде де
    термална вода?

Момичета,днес си взех гел очната риния на L'Oreal и останах доста доволна,особено след като ще я ползвам 1-2 години.Обаче прочетох,че е водоустойчива и много трудно се премахва.Може ли да ми препоръчате добър дегримьор?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си